|
Дата и час: Вто Фев 11, 2025 11:41 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1 [ 15 мнения ] |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Soul Eater Not! (пролет 2014) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Апр 09, 2014 9:22 pm |
![Аватар](http://www.img-share.eu/f/images/19/tumblr_inline_moy26x8i8O1qz4rgp8OOZLOI.gif) |
Str3e7 |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
Регистриран на: Вто Фев 12, 2013 7:54 pm Мнения: 1940 Местоположение: Тука ще напиша, че съм готин
|
Заглавие: Soul Eater Not! / ソウルイータノット! Тип: ТВ Период на излъчване: 09.04.2014 - ??.??.???? Жанр: Екшън, комедия, еччи, шонен, свръхестествено Производители: Bones, FUNimation Entertainment MAL, AniDBРезюме: Soul Eater Not! is a side-story to the main series, focusing on a freshman halberd named Tsugumi Harudori, who befriends two other meisters, Meme Tatane and Anya Hepburn. All three take part in the NOT (Normally Overcome Target) class at DWMA and learn to control their powers in order to overcome their difficulties to have a normal life, as opposed to the battle-oriented EAT (Especially Advanced Talent) class taken by Maka, Soul, and their companions. Лична оценка: Хареса ми. Героите, а и самото шоу, е доста шантаво, което доста ми харесва. Трите героини, противно на началните ми предположения, са забавни и приятни за гледане, а един нов поглед в/у Soul Eater си е доста добра идея... За жалост обаче ще задълбаят в ежедневието на новите героини, но и това ще гледам, де. Керъктър дизайнът на старите герои от Соул Ийтър е доста сладникав, ще ми отнеме време да му свикна... Обаче Цубаки... Dem boobs! Греша ли, или в първото шоу не беше толкова надарена? Като заговорихме за старите герои, това, че Сид-сенсей е жив, и Медуза още е мед. сестра, говори че събитията се развиват преди случилото се в миналото шоу (което е добре, 'щото щеше да е странно след толкова бой в миналото тук да докарат комедийна и слайс-ъф-лайф историйка сполучливо) (това за времето на действие може и да го е пишело някъде, но не съм го прочел ;д)ОП&ЕД нещо не ме кефят много, ама и без това след първи епизод скипвам, не ме бърка особено Надявам се поне малко да показват и оригиналните герои, а не само да дълбаят с новите - добре би се получила някоя комедийна ситуация, като се смесят, каквито са идиоти повечето
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Soul Eater Not! (пролет 2014) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Апр 30, 2014 9:39 pm |
![Аватар](http://www.img-share.eu/f/images/19/tumblr_inline_moy26x8i8O1qz4rgp8OOZLOI.gif) |
Str3e7 |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
Регистриран на: Вто Фев 12, 2013 7:54 pm Мнения: 1940 Местоположение: Тука ще напиша, че съм готин
|
Епизоди 3-4 - Развива се прилично добре. Сънищата дето ги вмъкнаха в началото на епизодите леко ми напомниха на стария Соул Ийтър... Музичката дето я пуснаха по време на физическите изпити, доста ме накефи. Шоджо ай (юри) моментите, са си ненадминати п.с Лолито с картите, и вещицата са ми любимите герои май. п.с2 Ония с качулката, дето се "биха" с него и после Цугуми го сънува, да не беше оня върколак? Че на него ми заприлича.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Soul Eater Not! (пролет 2014) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Апр 30, 2014 10:47 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=41473_1399197331.jpg) |
IsMaIL |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
|
Това може би щях да го гледам, ако не бях гледал по-готиния сериал. Епик фейл.
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Страница 1 от 1 [ 15 мнения ] |
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|