|
Дата и час: Пон Яну 25, 2021 1:20 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: No Game No Life (пролет 2014)  Публикувано на: Пет Юни 06, 2014 12:55 am |
 |
samara |
|
 |
Регистриран на: Пон Юли 18, 2005 8:39 pm Мнения: 2397 Местоположение: някъде в облаците
|
8 и 9-ти епизод изгледани заедно ми изпълниха душата Страхотна игра илюстрираща много силно връзката между Сора и Широ и какви малки гениичета са. Краят беше най-забавен - как се разреваха колко са били уплашени, че единият ще изчезне, а другият ще забрави. Новите съюзници, които обаче спечелиха с тази игра, ми се струва, че ще бъдат много важни като връзка за следващите игри и завоевания.
_________________ Good & Evil /// http://www.sdc-bg.com/
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: No Game No Life (пролет 2014)  Публикувано на: Сря Юни 11, 2014 7:59 pm |
 |
subzer0 |
|
 |
Регистриран на: Съб Авг 30, 2008 2:14 pm Мнения: 1345 Местоположение: In my era, the times when I was happiest.
|
lmao, that ending!  Ахахахахахха, направо ме съсипаха. Интересно какъв тип игра е това. Може би те пренася на най-мразеното от теб място? Сбъдва най-големите ти страхове? Нямам търпение да науча.
|
 |
|
Заглавие: Re: No Game No Life (пролет 2014)  Публикувано на: Пет Юни 13, 2014 2:59 pm |
 |
samara |
|
 |
Регистриран на: Пон Юли 18, 2005 8:39 pm Мнения: 2397 Местоположение: някъде в облаците
|
В Акихабара ли са? Да, сигурно е травмиращо място.  Разбирам ги. Велико се получи как точно когато бяха най-надъхани за играта, така се сдухаха. Надявам се да не трябва Стеф да оправя всичко, че съвсем са прецакани тогава.
_________________ Good & Evil /// http://www.sdc-bg.com/
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: No Game No Life (пролет 2014)  Публикувано на: Нед Юни 15, 2014 5:52 pm |
 |
Llabroe |
|
 |
|
Краят на 10-ти епизод ме разби!  Голяма паника ги хвана, интересно ми е каква ли точно ще е играта.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: No Game No Life (пролет 2014)  Публикувано на: Чет Юни 19, 2014 10:34 pm |
 |
The Hollow Shrine |
|
 |
Регистриран на: Пон Окт 17, 2011 7:55 pm Мнения: 1691 Местоположение: Akasha
|
Най-доброто аниме от излезлите през 2014. Пък и не бих казал, че в последните няколко сезона е имало нещо на неговото ниво.
Играе си с фенсървис клишетата, което леко ми напомня на Bakemonogatari. Прави игрите наистина епични и интересни, вместо само да има претенциите. Има камара препратки(скрити или не чак толкова) към други култови анимета(Steins;Gate, Mirai Nikki, Evangelion, Persona 4, Jojo, Yu-Gi-Oh! и т.н.). Има моменти, които наистина могат да те разсмеят, за разлика от повечето анимета. Има готини OP/ED, а с ендинга също си играе и прави интересни промени с напредването на сюжета. Има и увлекателна история, но по-важното - герои, към които можеш да се привържеш, стига да не си предубеден. Като цяло... Madhouse delivers again. Пък и е 12 епизода(остана само последният) - гледа се бързо.
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|