|
Дата и час: Пет Фев 14, 2025 2:16 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Strike the Blood (есен 2013) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Окт 11, 2013 8:38 pm |
![Аватар](http://i.imgur.com/bj58d.png) |
smal |
SFS |
Регистриран на: Съб Юли 18, 2009 5:20 pm Мнения: 733 Местоположение: София
|
![Изображение](http://img7.anidb.net/pics/anime/143573.jpg) Заглавие: Strike the Blood | トライク・ザ・ブラッド Тип: TV Series Епизоди: ?? Излъчване: 04.10.2013 till ? Жанр: Contemporary Fantasy, Demons, Fantasy, Magic, Novel, Shounen, Super Power, Vampire Продуценти: Silver Link Повече информация: AniDB, MALРезюме: * Based on Mikumo Gakuto's light novel series with illustrations by Manyako. The school action fantasy story of Strike the Blood revolves around Akatsuki Kojou, a boy deemed the world’s most powerful vampire (once thought to only exist in legend and lore), and Himeragi Yukina, a girl entrusted with watching over the vampire and if needed, hunting him down.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Окт 14, 2013 1:11 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=8492_1538686303.gif) |
dadaadda |
The No-Goodnick |
Регистриран на: Пет Май 04, 2007 5:05 pm Мнения: 9847 Местоположение: PervTown
|
posteriori написа: Това май се опита да ми напомни на Index За т'ва, не знам... на мен просто си ми напомня за другите 2 работи на Mikumo Gakuto дето са анимирани
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Strike the Blood (есен 2013) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Ное 02, 2013 9:14 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=6319_1693147043.png) |
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
velush написа: Та може да се позадържа още епизод-два. На мен ми се понрави точно защото знам какво ще последва след всеки един момент та и аз смятам да се позадържа, да речем до самия край
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Strike the Blood (есен 2013) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Ное 16, 2013 2:04 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=6319_1693147043.png) |
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
Все пак ми се струва, че има нужда от бонус ечи доза. xD
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|