|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 7:03 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Gingitsune (есен 2013) Публикувано на: Пон Авг 12, 2013 1:12 pm |
|
crazy_little_crow |
|
|
|
GingitsuneCинонимно заглавие: Silver Fox Вид: ТВ серии Брой епизоди: ?? Дата на започване: ??. 10 .2013 Жанр: Drama / Fantasy / School Life / Seinen / Supernatural Продуценти: Diomedea (предишното му наименование е Studio Barcelona) Anidb Официална страница: http://gingitsune.net/When her mother passed away at a young age, Saeki Makoto was given the power to see Gintaro, one of the gods’ agents that have been protecting the small Inari temple since the Edo era. As only one person of the family can see the fox spirit, Gintaro, naturally as the only blood relative, when her mother passed on, Makoto inherited the sole power to talk to and see him. Although they have their differences, Makoto, with the help of Gintaro’s power, help the people of their community deal and solve their problems. По мангата на Ochiai Sayori. ~~ Поствам и другата двойка чара дизайни x3 Кастът е както следва: Saeki Makoto (момичето на постера) - Itou Kanae Gintarou (fox spirit-a на първия постер)- Seki Toshihiko Kamio Satoru (момчето на втория постер) - Ono Kenshou (<= Kuroko from KnB) Haru (fox spirit-a на втория постер) - Fujimura Ayumi Fantasy, fox spirits, School Life, Drama ... значи да го интерпретирам като SoL & Youkai-kind-of-things => навиха ме Предполагам до седмица - две, ще пуснат и трейлъри, но принципно този тип анимета ми влизат много бързо под кожата и задълже си ги поглеждам (независимо дали са с male или female lead)
_________________ Makoto by Erendis <3 <3 <3
If life gives you lemons, make grape juice and let the world wonder how the hell you did it ^.~
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Gingitsune (есен 2013) Публикувано на: Сря Авг 14, 2013 1:26 pm |
|
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
Драма тага ме притеснява леко, но се надявам да касае само смъртта на майката. Инак изглежда примамливо :3
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Gingitsune (есен 2013) Публикувано на: Чет Авг 15, 2013 6:09 pm |
|
Rampage |
|
|
|
Както каза Бел, ако драмата е само смъртта на майката, значи е гледаемо.
_________________ http://myanimelist.net/animelist/luttt&status=2&order=0
Цитат: Evility написа: Тоя сигурно е бил от школата за Болни Екземпляри, Лишени от Граници, Абстрахиращи се от Разумното, Идейни и Обиграни в Насилието, съкратено БЕЛГАРИОН...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Gingitsune (есен 2013) Публикувано на: Пет Авг 23, 2013 1:25 pm |
|
CandyNordicLands |
|
|
Регистриран на: Съб Мар 30, 2013 11:11 pm Мнения: 356 Местоположение: Raven-sama
|
И на мен ми харесва дизайна. Само да не е твърде deep в драмата, че да не се депресирам... Nevertheless, ще се гледа. П.П Лисицата посредник нещо много Swag с тия чехли
|
|
|
Заглавие: Re: Gingitsune (есен 2013) Публикувано на: Нед Окт 20, 2013 10:45 pm |
|
Kotori |
RyuKo FanSubs |
|
Други очаквания имах май, но нещо не ме радва особено. Шиншитата или посредниците, или каквито и да са там - са сладури. Древните кучета как само заспиваха на всяка втора дума. Но нещо съученичките на нашата ме дразнят. 'Сите. Татко ѝ, обаче, е образ и заедно с цундерето Гин, засега ми държат интереса. Но само те надали ще ме задържат още 9-10 серии. Ще отикам още една, пък тогава ще видя.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|