|
Дата и час: Пет Яну 31, 2025 6:20 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Princess Lover! (Лято 2009) Публикувано на: Пет Мар 27, 2009 5:54 pm |
|
dadaadda |
The No-Goodnick |
Регистриран на: Пет Май 04, 2007 5:05 pm Мнения: 9844 Местоположение: PervTown
|
Заглавие: Princess Lover! プリンセスラバー! Вид: Епизоди: Времева рамка: Жанр: Продукция: ANN написа: Teppei Arima is a second-year high school student who lost both of his parents in a traffic accident on their way home from a family trip. His grandfather, Isshin Arima, happens to wield the puppet strings in Japan’s vast economy and demands that Teppei becomes his successor as the head of the Arima Group. To prepare for his debut into high society, Teppei enrolls in an elite academy for the scions of the rich and powerful.
Последна промяна dadaadda на Пет Мар 27, 2009 6:17 pm, променена общо 1 път
|
|
|
|
Заглавие: Re: Princess Lover! (Лято 2009) Публикувано на: Пет Мар 27, 2009 5:58 pm |
|
LinXnin |
|
|
Регистриран на: Съб Май 05, 2007 10:41 pm Мнения: 1142 Местоположение: Tokyo
|
dadaadda написа: Заглавие: Boobie Lover!
fix'd xD PV-то ми хареса , ше го глеам
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Мар 27, 2009 6:19 pm |
|
dadaadda |
The No-Goodnick |
Регистриран на: Пет Май 04, 2007 5:05 pm Мнения: 9844 Местоположение: PervTown
|
, а видя ли последния коментар към PV-то в Tube-a irisnokaori@YouTube написа: ooooooooooooooo yeah man!!! this is my shugo chara with fan service!!! аз като прочетох тоя комента и се скънах от кеф
|
|
|
|
Заглавие: Re: Princess Lover! (Лято 2009) Публикувано на: Пет Мар 27, 2009 7:28 pm |
ShApEsHiFt3r |
|
|
|
LinXnin написа: dadaadda написа: Заглавие: Boobie Lover!
fix'd Approved! Ще го погледна. Ако главният е типичният главен герой на харем ще го дропна веднага...
Последна промяна ShApEsHiFt3r на Пет Мар 27, 2009 11:00 pm, променена общо 1 път
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Princess Lover! (Лято 2009) Публикувано на: Нед Мар 29, 2009 8:20 pm |
|
Karibdus |
|
|
Регистриран на: Съб Ное 01, 2008 1:36 am Мнения: 3340 Местоположение: MetalLand
|
Това ми звучи като некой много здрав хентай апак и принцесата отпред каква е
Последна промяна Bleed4me на Нед Мар 29, 2009 8:31 pm, променена общо 1 път |
Reason: По леко с емотиконките xD |
|
|
|
|
Заглавие: Re: Princess Lover! (Лято 2009) Публикувано на: Чет Юли 09, 2009 4:10 pm |
ExcHyper2 |
|
|
Регистриран на: Вто Мар 11, 2008 7:48 pm Мнения: 4585 Местоположение: By The Wall
|
Ще му дам шанс .... заради ечито едит: Защо подяволите е с цензура
Последна промяна ExcHyper2 на Чет Юли 09, 2009 7:51 pm, променена общо 1 път
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Princess Lover! (Лято 2009) Публикувано на: Пет Юли 10, 2009 12:44 am |
|
SnaikBG |
|
|
Регистриран на: Пет Юни 27, 2008 10:40 am Мнения: 1102 Местоположение: Някъде Между Измеренията
|
Най-голямо разочарование в анимето ми беше че мацето в началото му се оказа майка но после си казах MILF + Incest също не е лоша комбинация но пък като каза че това било последния ден в който щял да види родителите си ме довърши иначе кво мога да кажа за анимето BOOBIES BOOOBIES BOOOOOOOBIES това мисля че е достатъчно. А относно как отцеляха от такова падане теорията ми е че в момента на падането тази Charlotte едната и гърда се е метнала на гърбът и а другата си е останала отпред и като са паднали един върху друг The Boobies са поели целя шок от падането и затова им се размина с леко натъртване но икономът със сигорност е знаел за AirBag функцията на гърдитеи имайки на предвид че никой нетръгна да ги търси а седяха и ги чакаха на пътя ПС:И все пак смятам да го следя де Boobies
|
|
|
|
Заглавие: Re: Princess Lover! (Лято 2009) Публикувано на: Пет Юли 10, 2009 3:10 am |
|
Domus |
|
|
Регистриран на: Чет Май 24, 2007 10:56 am Мнения: 1016 Местоположение: Milky Butter Palace
|
Бах простотия до шия, анимацията още на пилотния епизод си пестят от усилията, що се отнасят персонажите, представям си какво ще е на по-късни епизоди. Арт стила е яко посредствен, личи си че в оригинал е било работата на някой прекалено ентусиязиран фен арт драскач, а като са го подхванали в студиото, където са можали са го дооплескали. То верно тия рециклираните пликчета, дет идваха по едно време с котешките тоалетни се късаха, като ги лъхне вятър, ма те барем идваха бонус. Не че ще го гледам де, с тая цензура а-ла 12 годишен начинаещ фотошопер, няма какво да ти отвлича вниманието от канонадата клишета. Все едно са хванали произволни елементи от други истории и са ги сложили в на ТОТОто пералнята, па к'вот излезне у тръбата тва ше е, братче.
_________________ Yo princess, I've come to enchant your sacred meadow.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|