|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 2:46 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: 7 години AnimeS-bg.com - 28 юли - Интерпред - София  Публикувано на: Чет Юли 26, 2012 3:27 pm |
 |
Zakero |
|
 |
|
Belgarion написа: Zakero написа: Belgarion написа: Yep. С картата за OVER 9999 снимки  Тоя път освен 2та чифта презареждаеми ще домъкна още 6 чифта нормални, просто да се подсигуря  пък и нормалните като свършат ще ходим до кварталното магазинче за още.  Мда  Вече разбрах и кога ще съм в София. Автобуса ми ще е на автогарата в 9:10 някъде  Значи ти ще ме чаках на автогара. Аз идвам в 9:30.
|
|
 |
|
Заглавие: Re: 7 години AnimeS-bg.com - 28 юли - Интерпред - София  Публикувано на: Чет Юли 26, 2012 6:17 pm |
 |
dwigga |
RyuKo FanSubs |
Регистриран на: Пон Дек 04, 2006 10:56 pm Мнения: 1378 Местоположение: In a world of music
|
А бе само аз ли не намирам никаква информация за тоя PC турнир или наистина още не сте измислили коя ще е играта? Или ще има само настолни и конзолни?
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: 7 години AnimeS-bg.com - 28 юли - Интерпред - София  Публикувано на: Пет Юли 27, 2012 5:43 pm |
 |
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
Zakero написа: Belgarion написа: Zakero написа: Belgarion написа: Yep. С картата за OVER 9999 снимки  Тоя път освен 2та чифта презареждаеми ще домъкна още 6 чифта нормални, просто да се подсигуря  пък и нормалните като свършат ще ходим до кварталното магазинче за още.  Мда  Вече разбрах и кога ще съм в София. Автобуса ми ще е на автогарата в 9:10 някъде  Значи ти ще ме чакаш на автогарата. Аз идвам в 9:30. Нямаш проблем.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: 7 години AnimeS-bg.com - 28 юли - Интерпред - София  Публикувано на: Съб Юли 28, 2012 9:02 pm |
 |
mirai |
|
 |
|
Не разбрах какво стана с аниме викторината, гейм турнирите и обявяването на 5те най-добри нови анимета, а и какво беше 3Д на мултимедията... Но не винаги нещата вървят по план... Иначе съм страшно доволна, беше страшно весело и със сигурност ще дойда пак... Но за едно ми е много тъжно - най-добрата косплей постановка не получи награда  Нарутовците наистина направиха страхотно шоу, но и Джим Кери и отшелникът с маската бяха страшно добри  Къде ще качите клипове на косплеарите?
|
 |
|
Заглавие: Re: 7 години AnimeS-bg.com - 28 юли - Интерпред - София  Публикувано на: Съб Юли 28, 2012 9:55 pm |
 |
dream_dragon |
|
 |
Регистриран на: Нед Авг 27, 2006 2:57 pm Мнения: 4124 Местоположение: dragon's land
|
Беше прилична работата. Отидох без очаквания и все пак беше весело и имах много поводи да се смея. Страхотни водещи, въпреки, че от време на време въпросите бяха малко страни и притесниха косплеярите повече. Те пък бяха готини и фейловете за събитие без критерии бяха много малко. Най-зле беше работата с входо... Сериозно ли 15-20 души трябаше да се точим двайсетина минути за билет, слагане на лента и късане на билет за томболата?! Какво ли им е било на хората идващи в 11:40 и виждащи, че все още има опашка? А какво ли им е било на тези седящи от 10:40 - 11:00? Нещо хората зад компа се гаврехе или не знаеха как се борави с програмките в дадени моменти... Между другото презентация на РР се пуска с F5. Залите бяха прилични, фоето с готини игри за по двама или повече хора, а в тъмната зала се цъкаха игри... Тортата беше прилична на вкус, въпреки, че Миската малко некадърно я наряза... Доволен съм от събитието. Не очаквах много, но получих една приятна и забавна събота. Мерси на организаторите.
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|