|
Дата и час: Вто Фев 11, 2025 12:56 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1 [ 14 мнения ] |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: >--Coyote Ragtime Show--< ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Юни 26, 2006 10:13 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=1603_1254660360.jpg) |
Morri D'in |
Masaka?! |
|
![Изображение](http://img80.imageshack.us/img80/801/107164xa.jpg) Хм, камериерка с пушка и невивен поглед, какво би искал повече... Заглавие: Coyote Ragtime Show Жанр: Екшън, Научна фантастика Продукция: телевизионен сериал Епизоди: Един Бог знае... Година: 2006 [от 04.07.2006 до ...] Студио: ufotable Сайт: http://www.ufotable.com/coyote/PromoСинопсис: Войната е продължила на планетата Грейсланд. Защото Земното Федеративно Правителство се страхува, че войната може да се пренесе на други планети, решават да зривят Грейсланд с фотонни бомби (егати бомбите, фотони, нямам думи...). Има само още седем дена до крайния срок за унищожението на планетата. Обаче, наследството на Краля на пиратите, Блус (Blues), е някъде на тази планета. (Лъфи, тичай, че няма време). По-горното звучи леко абсурдно. Да кажа честно не знам какво да очаквам от това заглавие - може да е много яко, но може и да се окаже само средна работа. И няма никакъв рагтайм в промо-то
Последна промяна Morri D'in на Съб Юли 08, 2006 11:29 am, променена общо 1 път
_________________ wwwwwwwwwwwwwwwww
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Юни 26, 2006 10:22 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4551.jpg) |
Vlado-san |
|
![](./images/ranks/rank4.gif) |
Регистриран на: Чет Юни 22, 2006 5:01 pm Мнения: 659 Местоположение: В свят на побърканяци
|
Добре изглежда мисля да го драпна като излезе
_________________ Какво е Вижуал?
pesh написа: еми не знам кво е да си мъж и да се обличаш като жена, иам чуството, че тия момчета ходят и с тампон, но не знам къде си го завират.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Юли 08, 2006 11:24 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=1603_1254660360.jpg) |
Morri D'in |
Masaka?! |
|
Ми те, само с background art са се занимавали май... : )
Първи епизод излезе; има два рилийза засега; първия качен на тракъра е страшно абсурден...
Иначе, ето втория, 1000 пъти по-добър е, въпреки че пак има грешки малко:
Coyote Ragtime Show 01
_________________ wwwwwwwwwwwwwwwww
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Страница 1 от 1 [ 14 мнения ] |
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|