|
Дата и час: Пет Фев 14, 2025 1:56 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: >> Iriya no Sora, UFO no Natsu << ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Яну 27, 2006 3:09 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=70_1327423321.jpg) |
nikolai_131 |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Съб Юли 23, 2005 8:34 pm Мнения: 2552 Местоположение: ЧАЛГАНИСТАН
|
![Изображение](http://i50.photobucket.com/albums/f347/anti_gravity_girl/12583.jpg) Заглавие [Jap]: Iriya no Sora, UFO no Natsu Заглавие [BG]: Небесата на Ирия, Лятото на UFO Година: 2005 Тип: OAV Жанр: Драма, Романтика Епизоди: 6 Info & AnidbЛинк: Mininova TorrentsЛинк[bg]: АнимеС торентИнфо: Асаба се запознава с тайнствено момиче в последния ден от лятната ваканция преди да започне отново училище. На следващия ден той открива че Ирия, момичето с което се е запознал миналия ден е новата му съученичка. От тук започва тяхното вълнуващо приключение. Гледайте и няма да съжалявате Анимето наистина си заслужава. Много е добро. Ирия ми е любимия герой. само дето нищо неразбрах от края на последния епизод. Какво стана с Ирия и т.н.....
Последна промяна nikolai_131 на Пет Яну 27, 2006 7:01 pm, променена общо 2 пъти
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Яну 27, 2006 2:25 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=27.jpg) |
Sauron |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
Регистриран на: Пон Юли 18, 2005 1:46 pm Мнения: 805 Местоположение: In the land where I am surrounded by cute 18 years old japanese schoolgilrs
|
Хмм еми Ирия отиде на бой, напълно мотивирана и с желание за победа ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) Развитието на нещата си остава единствено за нашето въображение, продължение едва ли ще има, защото няма смисъл от него.
Анимето беше хубаво, но нещо не можа да ми въздейства много, някак си изкуствено ми се стори.
_________________ Find/Share Your Link
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Яну 27, 2006 9:30 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=665.gif) |
g3n3s1s |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Съб Окт 15, 2005 10:19 pm Мнения: 1435 Местоположение: Doesn't Matter
|
nikolai_131 написа: Някой може ли да ме светне по въпроса дали ще има продължение, защото начина по който завърши Анимето не беше като край? И ако някой знае какво е станало с Iriya накрая накрая на Анимето, пак да ме просветли
ти сляп ли си глух ли си????
края е повече от ясен
ще говорим по Скайп
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|