|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 8:04 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Akuma no Riddle (Пролет 2014) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Апр 08, 2014 5:07 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4586_1691886832.jpg) |
velush |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
|
Заглавие:Akuma no Riddle | 悪魔のリドル Тип: ТВ Излъчване: 04.04.2014 Eпизоди: 13 Жанр: Action, School, Yuri Производители: Diomedea Web: AniDB, MALРезюме:The story is set at Myoujou Academy, a private girls' boarding school. The 10th year's Kurogumi class has 12 assassins with their sights on one target, Haru Ichinose. Tokaku Azuma is a recent transfer student who is also targeting Ichinose, but she gradually develops feelings for Ichinose. Akuma no Riddle ep. 1 - по замисъл е безкрайно идиотски и фенсървисно. Вземете част от сюжета на Danganronpa и във всяка една от ролите сложете леко модифицирана версия на Юно от Mirai Nikki. Ето такъв ще е резултата. Обаче има и плюсове. Арът и анимациите са по-трепач и от двете заглавия, авместо извратена мечка имаме един абсолютно изперкал даскал психопат убиец с гласа на Томоказу Сугита ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) . Главната героиня засега също ми е симпатична. Не я избива на продължителни силни чувства. Действа бързо, рационално и решително. Ефективна е, като терминатор. В сравнение, другите убийци се вживяват прекалено. Другото - има намек как целия клас е експеримент и нищо чудно жертвата да се окаже нещо съвсем различно. Т.е. има потенциал (Който неминуеми ще изпортят, ама хайде първо да стигнем до там.) Идеята за шоуто е малоумна, обаче ме забавлява и засега ще го следя.
_________________ Mama, don't whoop little Buford Mama, don't pound on his head Mama, don't woop little Buford I think you should shoot him instead
BANG!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Akuma no Riddle (Пролет 2014) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Апр 08, 2014 6:25 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=6319_1693147043.png) |
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
velush написа: Ето такъв ще е резултата. Значи в никакъв случай няма да го гледам
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Akuma no Riddle (Пролет 2014) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Апр 08, 2014 7:54 pm |
![Аватар](http://forum.sdc-bg.com/download/file.php?avatar=133_1455985921.png) |
samara |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
Регистриран на: Пон Юли 18, 2005 8:39 pm Мнения: 2483 Местоположение: някъде в облаците
|
Споменатите две не съм ги гледала, а първи епизод на това ми се понрави. Мисля, че ще го следя да видя какво ще излезе от него. Героите изглеждат като да имат backbone.
_________________ Good & Evil /// http://www.sdc-bg.com/
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Akuma no Riddle (Пролет 2014) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Апр 08, 2014 9:07 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=48680_1464973648.jpg) |
SpiritualLiege |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
|
Артът ми хареса, особено когато представиха социопата на групата.Много готина сцена, особенно с тоя червен филтър и стая мазна усмивка.Жалко че е просто некво момиченце с раздвоение на личността.Кога по дяволите ще видим в тез анимета, лъчезарен и усмихнат герой, който в свободното си време разчленява хора с штилката ала Крисчън Бейл в Американски психар.Няма нужда от тъпи драми и трагикомедии. Както и да е, зарад нея ще го гледам това - както и лесбо-харема разбира се.
П.С:А да, и жертвата въобще не е жертва!Бас ловя, че накря ще се окаже,че всичко е било някаква машинация и булките са ги събрали да бъдат изклани от нея.Ще победят големия лош директор и главната ще получи нож в гърба с репликата "I'm actually an assasin".
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Akuma no Riddle (Пролет 2014) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Апр 13, 2014 11:17 am |
![Аватар](http://forum.sdc-bg.com/download/file.php?avatar=133_1455985921.png) |
samara |
|
Регистриран на: Пон Юли 18, 2005 8:39 pm Мнения: 2483 Местоположение: някъде в облаците
|
2-ри епизод също беше добър. Беше ясно, че Хару не е толкова нормална, колкото изглежда, но така и не разбрах какво се е случило със семейството й. От една страна беше загатнато, че уж тя ги е светнала, а когато самата Хару разправяше част от историята, звучеше така сякаш всички са загинали, пазейки нея. Ако е второто, ще е интересно да разберем защо толкова много я искат мъртва. Изненадах се да разбера, че Азума няма жертви досега. Изглежда, който я е спрял подсъзнателно да убива, добре я е хипнотизирал. Правилата за опитите за убийство ми се струват малко странни. Колко му е да пробват да я убият докато й връчват червената карта? Но вероятно няма да им е толкова лесно, след като Азума е в нейния екип.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Akuma no Riddle (Пролет 2014) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Апр 20, 2014 5:44 pm |
![Аватар](http://www.img-share.eu/f/images/19/tumblr_inline_moy26x8i8O1qz4rgp8OOZLOI.gif) |
Str3e7 |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
Регистриран на: Вто Фев 12, 2013 7:54 pm Мнения: 1940 Местоположение: Тука ще напиша, че съм готин
|
Кефи ме засега. Всички героини са изперкали до краен предел, темпото е динамично ; Саундтраците са добре подбрани, като част от тях доста ми приличат на тези на Gokukoku no Brynhildr. Има доста допирни точки до Danganronpa, но за сметка на това категорично го бие в една категория - анимацията! Азума ме радваше в първия епизод, но след това опропастиха образа й, правейки я защитник на Ичиносе. Любим герой засега ми е даскалът, който си е психопат откъдето и да го погледнем - обаче нещо спряха да го показват често. Накратко, не е нещо особено, но съм решил да гледам повечето излизащи тази година, затова ще го следя докато не ми дотъпее.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Akuma no Riddle (Пролет 2014) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Апр 21, 2014 5:59 am |
samara |
|
|
Даскалът определено е забавен. Не че другите герои не са изперкали и те Хару изглежда все пак има някакви способности да се защитава, а Азума ми е много странно как хукна да я защитава, но няма план. В началото я даваха като друг тип героиня, но да видим.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|