|
Дата и час: Сря Фев 05, 2025 1:49 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Kyoukai no Rinne (пролет 2015) Публикувано на: Вто Фев 03, 2015 2:48 am |
|
CaBa |
Модератор |
Регистриран на: Нед Мар 12, 2006 12:17 am Мнения: 14913 Местоположение: Сливен
|
Заглавие: Kyoukai no Rinne Жанр: Comedy / School Life / Shounen / Supernatural Тип: TV Епизоди: 25 Продукция: Brain`s Base Година: 4 Април 2015 Официален сайт: http://www9.nhk.or.jp/anime/rinne/AniDB / ANNHigh school student Sakura Mamiya began to see ghosts and ghouls after she was tricked into taking a trip to the otherworld as a child. However, cool and collected, she is not extremely phased when she finds out that her always-absent classmate Rinne Rokudō is actually working as a shinigami (god of death) on the side, helping lost spirits reach the wheel of reincarnation. Although he is a talented young man with shinigami blood in his veins, he is extremely poor, and is forced to rely on Sakura's assistance- monetary or otherwise- to solve many of his cases.
|
|
|
|
Заглавие: Re: Kyoukai no Rinne (пролет 2015) Публикувано на: Вто Фев 03, 2015 4:31 am |
|
Rampage |
|
|
|
Не ми вдъхва доверие, но може да се погледне.
_________________ http://myanimelist.net/animelist/luttt&status=2&order=0
Цитат: Evility написа: Тоя сигурно е бил от школата за Болни Екземпляри, Лишени от Граници, Абстрахиращи се от Разумното, Идейни и Обиграни в Насилието, съкратено БЕЛГАРИОН...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Kyoukai no Rinne (пролет 2015) Публикувано на: Чет Апр 09, 2015 10:40 am |
|
popcorn girl |
|
|
|
Не ме грабна нещо. Основният ми дразнител е главната; пискащите героини са изнервящи, но и пълната им противоположност успява да развали настроението. Андроидите от другото ново заглавие имат повече емоции от тази . Реакцията на учителя когато видя призрака няма да я коментирам въобще. Засега остава, но ако не се промени нещо дори носталгията по този тип заглавия и арт няма да ме задържи като зрител.
|
|
|
Заглавие: Re: Kyoukai no Rinne (пролет 2015) Публикувано на: Чет Апр 09, 2015 10:48 am |
|
velush |
|
|
|
popcorn girl Цитат: Реакцията на учителя когато видя призрака Това е пример за характерния хумор на заглавието . Мен обаче ме притесняват повече очите му...пък може само главната героиня да ги вижда такива. Kyoukai no Rinne (TV) ep. 1 - бе хубаво Румико Такахачи ама всичко е дървено в това аниме. Дизайнът, анимацията, диалозите, хуморът, че дори играта на сеютата. Засега ми е любопитно, но това аниме идва като по-бедния грозноват и простоват братовчед на Инуяша...без битките и епичната история.
_________________ Mama, don't whoop little Buford Mama, don't pound on his head Mama, don't woop little Buford I think you should shoot him instead
BANG!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|