Дата и час: Чет Фев 06, 2025 9:17 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 1 от 1 [ 3 мнения ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: [RG Veda]
МнениеПубликувано на: Пет Май 09, 2008 9:13 am 

Изображение
    ♥ † ♥ † ♥ † ♥ † ♥ † ♥ † ♥ † ♥ † ♥ † ♥ † ♥ † ♥ † ♥ † ♥ † ♥ † ♥ † ♥ † ♥ †

Изображение

Ревю: Много отдавна боговете владеели вселената под водачеството на могъщия Тинтей. Но изведнъж разяреният генерал Тиашакутен нахлува и брутално убива Тинтей.Държейки главата на умрелия, Таишакутен казва че започва нова ера и всеки,който му се противопостави,ще умре.
Има ли същество достатъчно силно да убие злия Таишакутен и да възвърне мира във вселената? Легендата разказва за звезда с 6 върха,която ще се издигне в рая и ще върне света в златния век.
Звездата с 6 върха са 6 война,които могат да владеят звездите и човешките сърца.Но сега те са само 5:смелият им водач Яша,неговият спътник - благородното дете Ашура,младият Риух, мъдрият Карура,и умелият Сохма.
Но безскруполният Таишакутен няма да се предаде така лесно.Той смята да им устрой капан.Никой не подозира,че красивите пеперуди, идващи от небето в селището на Яша, са в действителност предвестици на унищожението на войните.Докато Яша е опиянен от тези магически демони,силите на останалите войни са пред изпитание.Ще могат ли да спасят водача си от ледения му затвор? Ще могат ли да намерят шестия преди Таишакутен да ги е победил?

Изображение

Лично мнение:

Харесва ли ви анимето като цяло(история , арт , герои , действие и т.н.)?
Кои моменти най-много ви харесаха/впечатлих/трохнага?
Кои герои най-много ви допаднаха и също така кои не ви?
Според вас , кои са плюсoвете и респективно минусите на анимето?

Между другото анимето е правено по епичната манга на Кламп.

Държа да отбележа , че голяма част от информацията , съм взел от темата в раздел "Връзки (Anime)" , като съм добавил малко информация - сайтове , козметични промени , линк и тем подобни...

Надявам се , темата ми да има интерес и да се получи добра дискусия.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Май 09, 2008 3:01 pm 
Аватар

Моето скромно мнение...
Арт - КЛАМП какво мога повече да кажа - фенка съм на работите им ,страшно го харесвам / макар и леко субективно / - много добър ... да признавам лекооо~~ остарял ,но поне на мен не ми пречи .Героите -всичките са симпатични / без лошият / -това е друга особеност на самото студио -освен главният лош всички останали герой са добри / и вече зависи колко лоши :wink: /
Историята беше супер -за съжаление ако трябва да правя сравнение с мангата - да ,доста е оръфана , НО определено са направили анимето както трябва....може би малко повече обяснения и повече време да бяха отделили на героите щеше да е по-добре :roll: Но колкото толкова -изобщо не смея да се надявам на продължение ...
Kujaku ми е любимият персонаж - с тези очи :love:
Харесва ми това ,че нито е добър ,нито лош - отделно знае всичко :lol: ...Има нещастно минало и въпреки това има чувство за хумор ...пропуснах ,че има черни крила -така че допълнителен бонус в полза на него
Женските персонажи не ме дразнят ,което е добре :lol: Междудругото за хората нечели мангата ще направя уточнението ,че Ашура е нито мъж ,нито жена - а двете/не е определен/ , и за да не ви спойля свършвам тук....
~~
Плюс за анимето - Ромнатичната история ,която не се набива постоянно -не е лигава :wink: Ашура и Яша са си направо превъзходна двойка :love: Анимето има по малко от всичко - хумор ,драма , екшън , фантазия
Минус - кратко :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Май 09, 2008 5:51 pm 
Аватар

Ех спомени,спомени...С тази ОВА започна кариерата ми на аниме фен :lol: Както сами можете да видите по името обожаааааааааааавам Ашура!!! Арт-ът въпреки че е доста стар е невероятен(а за мангата не мисля,че има смисъл да говоря) Гледала съм тези 2 части едно 100 пъти най-малко и продължавам да им се радвам уникално много.Единствен минус намирам в това,че не е следвана хронологията на мангата и естествено е прекалено кратко!! Тва ми е любимата манга,любимата ОВА,Aшура-любим аниме герой... :love:

Only one of us can ride forever so you and I can't live or die together. All we can do is collide together so I won't stop until I'm forever one!
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 1 от 1 [ 3 мнения ] 

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]