|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 10:35 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: The Law of Ueki (пролет 2005) Публикувано на: Пет Сеп 02, 2005 12:36 am |
|
Firestorm_1 |
|
|
Регистриран на: Вто Авг 09, 2005 9:44 am Мнения: 331 Местоположение: I'm here, I'm there, I'm everywhere!
|
Заглавие(JP): うえきの法則 Заглавие(EN): The Law of Ueki Жанр: Magic, School Life, Action Тип: TV Епизоди: 51 Година: 2005 Рецензия: Главния герой Ueki има странно умение - да превръща всичко което сметне за боклук в дърво. Тва умение го получава от учителя си Kobayashi. Ueki успява да запази умението си в тайна но един ден съученичката му Mori го забелязва и от този ден нататък започва да го следва и да му помага... Но скоро Ueki разбира ,че е въвлечен в битка със 100 участника, един от които е неговият учител Kobayashi. Правилата на турнира са прости: всеки участник трябва да си избере ученик и да му даде някакво умение от рода на: да превръща памук в желязо, вода в огън и тн. Така всеки ученик ще има шанс да спечели. След това участниците в конкурса трябва да накарат учениците им да се бият помежду си. Учителите в никакъв случай не трябва да помагат на техните избранници. В противен случай учителят отива в "ада". Битката между двама ученици свършва когато някой изпадне в бесзъзнание. Припадналият губи силите си и става пак нормален, а победителят печели Zai(талант). Талантът е случаен от рода на бързо ядене, танцуване, шиене и тн, но има бойни таланти като точност, бързина, рефлекси... Но Zai могат и да се губят много лесно - за всеки удар нанесен със "магия" върху обикновен човек се губи по един Zai. Участникът, чийто ученик спечели, става следващия "бог", а ученика получава плочка "празен Zai". Върху този "празен Zai" победителят трябва да напише какъвто си иска талант и го получава. Screens: Значи тва според мен е супер яко. Много се кефя все едно гледам продължение на Shaman King. Страхотна анимация и бойни сцени. Та да питам има ли тука някой дето да му се кефи на това или пък дето го дразни. Абе хайде да дискутираме ПС: Ето тук съм сложил линкове
Последна промяна Firestorm_1 на Пет Сеп 16, 2005 8:20 pm, променена общо 1 път
_________________ ”- дори и за малките мармоти дето завиват шоколада в станиол„ Coming 2009:
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Сеп 02, 2005 1:56 pm |
|
Razengan |
|
|
Регистриран на: Вто Юли 19, 2005 4:18 am Мнения: 3235 Местоположение: In the Jungle. Near the water, Close to the food.
|
svalih si go ama ne moga da go izgledam sled sedmica 6to go po diskotirame.
_________________ Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win you're still retarded.[/b]
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Сеп 02, 2005 6:32 pm |
|
apcho |
|
|
Регистриран на: Вто Юли 19, 2005 7:41 pm Мнения: 271 Местоположение: София
|
Кефи ме много, мерси, че го качваш. А тая Мори е баси кифлата, умирам да се хиля като я гледам.
В началото за малко да се откажа да го гледам, щото първия епизод ми се струва събнат се едно от мен... Баси ужаса! Ама после нещата се пооправиха и са съм много доволен.
Иначе от силите които съм видял досега(на 15ти епизод съм) най ме накефи тоя SMASH на Ueki. Аам ще видим.
Ся сядам да изгледам другото качено.
_________________ 10 начина да ме накараш да млъкна: ... /няма такива/
Претенциозност до дупка му е цаката, казвам претенциозно претендирайки за претенциите си.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Сеп 07, 2005 3:54 pm |
|
Firestorm_1 |
|
|
Регистриран на: Вто Авг 09, 2005 9:44 am Мнения: 331 Местоположение: I'm here, I'm there, I'm everywhere!
|
samara написа: izglejda dobro, po snimkite deto si dal naistina mqza na Shaman King, 6te go vidim kat se zavurnem
Ми поне на мен страшно много ми прилича - пак един гаден и групичката му, пак един добър и неговата групичка, пак добрия се мъчи да стане силен и да защитава другите, пак оказва влияние на всеки срещу който се бие. Е има си иразлики де ама е много весело...
_________________ ”- дори и за малките мармоти дето завиват шоколада в станиол„ Coming 2009:
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Сеп 18, 2005 12:55 am |
|
apcho |
|
|
Регистриран на: Вто Юли 19, 2005 7:41 pm Мнения: 271 Местоположение: София
|
Абе и аз го гледам, ама понеже съм много зает тия дни та чак сега изгледах 23.
Аз очаквах в този нещо за силите на Мори да стане на въпроса, ама нъцки. То и в следващия май нищо по въпроса няма да се изясни/рабере. То като се замисля... Те силите не си ли ги избират сами? Или им ги дават кандидатите по свой избор и усмотрение? Нещо ми се опитлачи тоя въпрос със силите и Мори, та чакам в скоро време да пуснат някое и друго обяснение.
Иначе в превюта за следващия епизод Хайдн нещо май ще яде бой.
И още малко дискусия: дали анимето ще отпраши към 52 епизода или ще си остане на 26? Щото ако в следващия почнат да се трепят тия двамата, и остават още два епизода, може и да насмлатят всичко накуп и КРАЙ. Чудя се.
_________________ 10 начина да ме накараш да млъкна: ... /няма такива/
Претенциозност до дупка му е цаката, казвам претенциозно претендирайки за претенциите си.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Окт 03, 2005 8:22 pm |
|
Orochimaru_sama |
|
|
Регистриран на: Нед Сеп 25, 2005 11:37 am Мнения: 585 Местоположение: The Dreaming
|
Цитат: А колкото до въпроса какво е Zai, не мога да отговоря съвсем точно ,защото и аз не го разбрах много добре.Мисля че Zai са талантите които притежава даден човек(например ако можеш да рисуваш-това е талант) и всеки път когато изгубиш Zai губиш някакав талант(демек,няма да можеш да рисуваш както преди).И накрая като останеш с 0 Zai - изчезваш
по-точно описание не можах да дам аз пък не разбрах напълно какво е Празният Зай-това не беше обяснено никъде Не схващам,какво получилият го ли избира какъв да е?
_________________ Прочети правилата
trancer4o
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|