|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 10:22 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Naruto Shippuuden Movie 3:The Will of Fire Still (Лято 2009) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Апр 22, 2010 6:25 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=23114_1344887526.jpg) |
Johnny Cage |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Нед Мар 23, 2008 1:41 pm Мнения: 5065 Местоположение: Sofia
|
![Изображение](http://store.picbg.net/pubpic/2B/C0/1fdd2391b7bc2bc0.jpg) Заглавие: Naruto Shippuuden: Hi no Ishi o Tsugu Mono Синоними: Naruto Shippuden: The Successor of the Fire`s Will, Naruto Shippuuden - Hi no Ishi o Tsugumono, Naruto Shippuuden Movie 3, Naruto Shippuuden: The Inheritors of the Will of Fire, Naruto Shippuuden: The Will of Fire Still Burns ANN MAL Official SiteТип: Филм Година: 01.08.2009 Категория: Action, Martial Arts, Ninjas, Shounen, Super Power Описание: Резюме: От всички страни, нинджи с блъдлайн лимит започват да изчезват, и всичко води до Огнената нация. Какаши също изглежда замесен и по заповед на Тсунаде, той ще бъде жертван за да се предотврати Четвъртата Шиноби война. Сега Наруто е изправен пред врагове и приятели, в опита си да спаси Какаши. Автор: CaBa Връзки
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Апр 22, 2010 6:28 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=8492_1538686303.gif) |
dadaadda |
The No-Goodnick |
Регистриран на: Пет Май 04, 2007 5:05 pm Мнения: 9845 Местоположение: PervTown
|
филма смучеше... единственото хубаво беше боя дето Наруто получи от Сакура и накрая като изкараха, че Какаши е с наклонности към Наруто...
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Апр 22, 2010 9:46 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=13805_1421671404.jpg) |
Kyuraku |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
|
Не мисля да го гледам. Веднъж направих грешката да гледам Shippuuden movie и не възнамерявам да я повторя. Навярно пак са спасявали света и Наруто е спасил всички с ултра невероятния расенган. dadaadda написа: ..накрая като изкараха, че Какаши е с наклонности към Наруто... ..
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Naruto Shippuuden Movie 3:The Will of Fire Still (Лято 2 ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Апр 22, 2010 10:59 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=39702_1314233538.png) |
B1nKaTa |
Anime Hunter |
Регистриран на: Сря Апр 07, 2010 2:06 pm Мнения: 3668 Местоположение: Велико Търново
|
абе малко банално ми се видя ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) някои неща се повториха от оригиналното стори... Какаши напусна селото като саске! Наруто обеща да го върне както направи и в анимето! Тръгна след него през ко ли не непремина и пак си държи на своето ще го върна! Абе само аз ли мисля, че този му характер зе да се изтърква... Мисля че беше напълно достатъчно в анимето дет гони един ами и в филма... Иначе да обичайния край 1 унищожителен расенган (расен шурикен)... В цялото аниме точно сакура как го пребиваше в началото и края ми хареса с какаши кат го изкараха гей
Последна промяна B1nKaTa на Чет Апр 22, 2010 11:06 pm, променена общо 1 път
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Naruto Shippuuden Movie 3:The Will of Fire Still (Лято 2 ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Апр 22, 2010 11:02 pm |
![Аватар](http://i.imgur.com/VbcX32P.gif) |
crazy_little_crow |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
|
току-що ме убедихте да го гледам ![:ying:](./images/smilies/ying.gif) очаквам поредната велика боза и от този филм ама там дето има boys love, няма начин да го пропусна с лека ръка ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) А и като единият от заподозрените е Какаши сенсей просто моментално влиза в списъка за гледане... ПП На следващия филм пък са сложили Минато отпред ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif) Нарочно го правят~ И все си мисля че един филм по Какаши гайдена ще е по-добре от това ама не питат мен
_________________ Makoto by Erendis <3 <3 <3
![Изображение](http://i.imgur.com/THbln4X.png) If life gives you lemons, make grape juice and let the world wonder how the hell you did it ^.~
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Naruto Shippuuden Movie 3:The Will of Fire Still (Лято 2 ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Апр 23, 2010 2:48 am |
hikuk |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Вто Сеп 18, 2007 1:36 am Мнения: 1370 Местоположение: Плевен
|
Интересното е, че с MPC ми излиза картината размазано, а с WMP си е с перфектно качество. Уж съм с СССР пака... Иначе нищо изненадващо и в тоя филм. Боза като всеки от предишните.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Naruto Shippuuden Movie 3:The Will of Fire Still (Лято 2 ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Апр 23, 2010 11:39 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=34312_1588111353.png) |
DiaDora |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
|
филмчето ми хареса...поне за тея филми оправят анимацията и героите си се движат и си имат мимики както в доброто старо време....Ама китайци ли са я правили, що ли. На такова ми замяза кат се загледах в кредитите накрая.
Най-ми хареса комбото на Нежи и Хината, както и накрая кав Разен Шурикен му прасна на лошия Наруто, направо свят му се зави...а пък края беше голям смях. Много харесвам като всичките муцуни от 4те отбора участват, дори със Сай на мястото на Саске...липсваха ми. Напоследък въобще не ги дават в анимето.
По-добър беше от Кизуната,но първия с принцесата си остава най-добър.
П.П. Най- ме издразни кат повториха една и съща реплика 500000 пъти, кат за малУмни. Напомни ми за оная филър арка с кристалната мацка. Тм по същия начин повтриха къде толква пъти друга чутовна реплика. Ай сектир....
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Naruto Shippuuden Movie 3:The Will of Fire Still (Лято 2 ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Апр 23, 2010 4:39 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=13648.png) |
Tazzmanian |
|
![](./images/ranks/rank1.gif) |
|
Evstatiev92 добре и ще направиш да не го гледаш, повече ми харесват епизидите, в тях имаше по смислени действия --- на всичко отгоре направи расенгана без клонинг, за какво да си приказваме --- в анимето Джирая си замина, а тука е още жив, а наруто прави някакви извращения с шурикен-разенган нещо си
Последна промяна dadaadda на Пет Апр 23, 2010 4:52 pm, променена общо 1 път |
Reason: "Двойното (и повече) постване е забранено, освен в случаите, когато вторият пост е с 12+ часа разлика от първия." |
_________________ COME ON! EVERY BODY STAND UP! iku ze (Let's go) 3-2-1 MAKE SOME NOISE!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|