|
Дата и час: Сря Фев 05, 2025 11:14 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Natsu no Arashi! Akinai-chuu (есен 2009) Публикувано на: Съб Сеп 05, 2009 11:49 am |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
AniDB ANNTitle: Natsu no Arashi! Akinai-chuu \ 夏のあらし!春夏冬中 English: Summer Storm! Open for Business \ Summer Storm! 2 Genre: Comedy, Fantasy, Romance Type: TV Series Episodes: ??? Year: 05.10.2009 till ? Producers: Kobayashi Jin, Shinbou Akiyuki, Takayama Katsuhiko, Oota Kazuhiro, Shaft URL: http://www.starchild.co.jp/special/natsunoarashi2/ Natsu no Arashi! Akinai-chū trailer Цитат: plot from season 1
Thirteen-year-old Yasaka is a boy staying at his grandfather's house during his summer vacation. One day he entered a store and met Arashi, a beautiful sixteen-year old girl working there. After trying to protect her from a man who claims to have been hired by her family to take her back by force, Yasaka ran away with her and now she stays at his grandpa's place with him. It didn't take much time for Yasaka to figure out that his new friend is far from an ordinary girl, as she possesses mysterious powers. The plot thickens when he finds a sixty-year-old picture of Arashi and another girl named Kaja, and to the surprise of all Kaja suddenly appears, and just like Arashi, her appearance hasn't changed at all since then.
|
|
|
|
Заглавие: Re: Natsu no Arashi! Akinai-chuu (есен 2009) Публикувано на: Нед Сеп 06, 2009 11:19 pm |
ExcHyper2 |
|
|
Регистриран на: Вто Мар 11, 2008 7:48 pm Мнения: 4585 Местоположение: By The Wall
|
Ще се види задълже. Трябва да видя човека ще си получи ли солта най-накрая ...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Natsu no Arashi! Akinai-chuu (есен 2009) Публикувано на: Пон Сеп 07, 2009 12:53 am |
|
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
Аз още първия сезон не съм догледал а те пуснаха втори Няма лошо
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Natsu no Arashi! Akinai-chuu (есен 2009) Публикувано на: Пон Окт 05, 2009 2:33 am |
|
erejnion |
|
|
Регистриран на: Вто Окт 02, 2007 3:35 pm Мнения: 4828 Местоположение: that one universe with answer 17/7
|
Horrible subs стават ли за нещо? Бтв това ми е фаворитът за този сезон
|
|
|
Заглавие: Re: Natsu no Arashi! Akinai-chuu (есен 2009) Публикувано на: Чет Окт 08, 2009 9:02 am |
|
erejnion |
|
|
Регистриран на: Вто Окт 02, 2007 3:35 pm Мнения: 4828 Местоположение: that one universe with answer 17/7
|
запазих си първия епизод от втория сезон за рождения ми ден. и съвсем правилно! И този сезон ще ме кара да се късам от смях нон стоп Просто обичам това шоу!!! бърза бележка: прегледах описанията на аниметата, гледах тези които може и да ми харесат, и да. Това определено е най-доброто за сезона! втора бърза бележка: оупънинга е страхотен абее... като съм почнал да пиша... Този епизод запази всичко за което харесвах първия сезон толкова, и обещава да го развие в нещо още по-страхотно. Имам чувството че съседите ме чуха като извиках от смях при "ТИ СЕ ПРЕВРЪЩАШ В МОМИЧЕ КАТО ТЕ НАМОКРЯТ?", но ще ми го простят. Е, по-добро начало на рождения ми ден не мога и да си представя. Сега отивам да се къпя.
|
|
|
Заглавие: Re: Natsu no Arashi! Akinai-chuu (есен 2009) Публикувано на: Чет Окт 08, 2009 11:35 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Първи епизод беше много добър, дори ей сега ще си го пусна наново да си припомня най-добрите моменти. Определено Kobayashi sensei вкара отново история, нямам търпение отново да почнат да прескачат из времето, а преди/след това да вкарват теории.
|
|
|
|
Заглавие: Re: Natsu no Arashi! Akinai-chuu (есен 2009) Публикувано на: Пон Окт 12, 2009 8:19 pm |
Bleed4me |
|
|
Регистриран на: Сря Ное 02, 2005 9:47 pm Мнения: 2991 Местоположение: Германия, Бремен
|
О да, като това с млякото Иначе Джун-чааан А като се гонеха с Xаджиме cameo appearance-ите по коридора xDDD
|
|
|
Заглавие: Re: Natsu no Arashi! Akinai-chuu (есен 2009) Публикувано на: Пон Окт 12, 2009 11:30 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Май, май трейлъра ще се окаже верен щом Араши спомена, че само до края на лятото могат да бъдат заедно, като гледам в трейлъра ако това е Xаджиме доста е порастнал.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|