|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 1:44 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Shukufuku no Campanella (Лято 2010) Публикувано на: Чет Юни 10, 2010 11:14 am |
|
dadaadda |
The No-Goodnick |
Регистриран на: Пет Май 04, 2007 5:05 pm Мнения: 9845 Местоположение: PervTown
|
Заглавие: La Campanella Della Benedizione 祝福のカンパネラ Вид: Брой епизоди: Времетраене: Времева рамка: Жанр: Комедия, Фантастика, Харем Продукция: AniDB написа: *Based on Shukufuku no Campanella -la campanella della benedizione- adult game by Windmill(other work: Happiness!).
The story takes place in a city-state enclosed by the sea. Merchants and adventurers alike gather within the city known as the "world's treasurehouse". It is a city of endless possibilities and dreams. Here it is that the somewhat odd story of an adventuress and her happy-go-lucky friends unfolds.
- translated and adapted from the official japanese site by Cranston ______Shukufuku no Campanella (2011) Заглавие: Вид: Брой епизоди: Времетране: Година: Жанр: Продукция: MAL написа: Announced in the live program on Niconico douga. The story will be unrelated to the TV series. Fanservice promised.
|
|
|
|
Заглавие: Re: Shukufuku no Campanella (Лято 2010) Публикувано на: Чет Юни 10, 2010 11:55 pm |
ExcHyper2 |
|
|
Регистриран на: Вто Мар 11, 2008 7:48 pm Мнения: 4585 Местоположение: By The Wall
|
Нещо ми липсва ечи в жанра. Само като видя постера и си проси. Странно, че не пише. Ще го пропусна с или без ечито, така или иначе.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Shukufuku no Campanella (Лято 2010) Публикувано на: Пет Юни 11, 2010 12:07 am |
krumisimo |
|
|
|
^ В AniDB една от категориите е Original Work: Erotic Game, а в МАЛ има Ecchi при жанровете, пък ще видим...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Юли 03, 2010 3:53 pm |
|
dadaadda |
The No-Goodnick |
Регистриран на: Пет Май 04, 2007 5:05 pm Мнения: 9845 Местоположение: PervTown
|
... до колкото представиха персонажите в 1-ви епизод... ем... цялата компания са някви веселяци, радват ме
|
|
|
|
Заглавие: Re: Shukufuku no Campanella (Лято 2010) Публикувано на: Съб Юли 03, 2010 4:58 pm |
|
B1nKaTa |
Anime Hunter |
Регистриран на: Сря Апр 07, 2010 2:06 pm Мнения: 3668 Местоположение: Велико Търново
|
цялата компания е забавна близначките ме кефеха едната винаги преебава другата радват ммммммм иначе като цяло нищо ново за момента... даже накрая ми замяза като спящата красавица... с изключението, че нямаше целувка и че тя го взе за своя баща не за принц добро подбиране на броя на епизодите и аз мисля, че 12 ще са напълно достатъчни за цялото аниме ако бяха над 20 щеше да стане някак пренатруфено и нямаше да се хареса... мммм като цяло крайното ми мнение е, че ще се гледа
|
|
|
Заглавие: Re: Shukufuku no Campanella (Лято 2010) Публикувано на: Съб Юли 03, 2010 8:55 pm |
|
HepMu |
|
|
|
Ммм семейство за малкото момиченце uu yeah Много безсмислено, тъпо и скучно. Дроп след 1-ви епизод
_________________ My Anime List
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|