|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 1:53 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Tears to Tiara (Пролет 2009) Публикувано на: Нед Фев 15, 2009 5:29 pm |
|
dadaadda |
The No-Goodnick |
Регистриран на: Пет Май 04, 2007 5:05 pm Мнения: 9845 Местоположение: PervTown
|
Заглавие: Tears to Tiara ティアーズ・トゥ・ティアラ Вид: Брой епизоди: Времева рамка: Жанр: Приключенски, Фантастика, Сейнен Продукция: Aquaplus, Lantis, WHITE FOX, Oriental Light and Magic ANN написа: Set in a fictitious land during a medieval-like era of magic and fantasy, Tears to Tiara unfolds with the Divine Empire’s rise to power as it conquers and rules lands far and wide. On the island of Erin, still ruled by the Ancient Kingdom, the Goidelic people are attempting to sacrifice priestess Riannon to revive protagonist and demon king Arawn to lead the resistance against the Empire. Although the ritual fails and Riannon survives, the seal imprisoning the demon king is broken and Arawn is resurrected. Armed with mysterious and devastating powers and a human’s demeanour, Arawn joins Riannon, her brother and battalion commander, Arthur, as well as their team of fighters comprising a swordsman, an archer and a quintet of magical pixies, in the epic struggle against the Divine Empire. Info @ AniDB Връзки
Последна промяна dadaadda на Съб Апр 11, 2009 1:31 pm, променена общо 3 пъти
|
|
|
|
Заглавие: Re: Tears to Tiara (Пролет 2009) Публикувано на: Нед Фев 15, 2009 8:44 pm |
|
loader |
|
|
Регистриран на: Съб Ное 17, 2007 1:35 am Мнения: 3675 Местоположение: Oro Jackson
|
Абе ще го погледна, 75% шанс да го следя П.П. MAL казва 26 епизода
_________________ You heard it too didn't you?... | MyAnimeList The voice of the wind.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Tears to Tiara (Пролет 2009) Публикувано на: Пон Фев 16, 2009 12:59 am |
ExcHyper2 |
|
|
Регистриран на: Вто Мар 11, 2008 7:48 pm Мнения: 4585 Местоположение: By The Wall
|
Ще му метна очо, пък ще видим ...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Tears to Tiara (Пролет 2009) Публикувано на: Нед Мар 08, 2009 7:28 pm |
|
bloodsongg |
|
|
Регистриран на: Сря Окт 24, 2007 3:02 am Мнения: 1981 Местоположение: In the long episode
|
леко ме фаща носталгията от Utawarerumono ще се гледа определено офф:/ абе то MAL си казва квото си иска ... и си редактират броя епове така че недей им вярва >< Anidb си е истината
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Апр 08, 2009 6:57 pm |
|
dadaadda |
The No-Goodnick |
Регистриран на: Пет Май 04, 2007 5:05 pm Мнения: 9845 Местоположение: PervTown
|
мене ми става кеф просто като вида к'во би трябвало да се очаква според AniDB и ANN: AniDB написа: Categories: Harem ANN написа: Themes: Bishounen
|
|
|
|
Заглавие: Re: Tears to Tiara (Пролет 2009) Публикувано на: Сря Апр 08, 2009 10:49 pm |
|
elyon |
|
|
Регистриран на: Сря Мар 08, 2006 1:58 pm Мнения: 773 Местоположение: On a desert island with Asami *drooling*
|
От първия еп очаквах повече, но пък Kudrokoska написа: Демонът се превърна в белокосо биши о,.о i'm so watching this =D~~~ ...така че... Бе най-много се надявам нататък анимето да си струва
|
|
|
|
Заглавие: Re: Tears to Tiara (Пролет 2009) Публикувано на: Чет Апр 09, 2009 1:32 am |
|
Karibdus |
|
|
Регистриран на: Съб Ное 01, 2008 1:36 am Мнения: 3340 Местоположение: MetalLand
|
Belgarion написа: Лоли + Демон - любимата ми комбинация Нямам търпение да дойде април Готов е нашия човек усещам че това ще ти е фав аниме хъх
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|