|
Дата и час: Пет Яну 31, 2025 3:14 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1 [ 15 мнения ] |
|
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Giniro no Kami no Agito (зима 2006) Публикувано на: Вто Юли 04, 2006 8:28 pm |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Заглавие: Giniro no Kami no Agito Jap.: 銀色の髪のアギト Жанр: Приключение Тип: Филм Година: 2006 (07.01.2006) Продукция: GONZO Адрес: http://www.gin-iro.jp/ АниДБ: http://anidb.info/perl-bin/animedb.pl?s ... e&aid=3385Пустоща, в която живее Агито е 300 години в бъдещето. Неуспели ДНК манипулации над природата са извели нещата извън контрол. В днешно време между хората и гората се води война. Един ден Агито открива Тула, момиче от миналото, спящо в саркофаг. Оказва се, че тя не е единствената от миналото. Има и друг оцелял, който иска да възвърне света какъвто си е бил преди и за това му е нужна Тула. ______________________________________ Е с ръка на сърцето си мога да кажа, че първите 4 мин. от тоя филм щях да глътна едно пликче от зяпане с отворена уста :| Gonzo са направили егаааааааааааати и красотата Въобще тоя филм ми вдигна оценката за студиото като цяло! Странно ми е, но вече с нетърпение чакам Brave Story На тракъра ще намерите релийса на урешии. Както се очаква от Гонзо, на цветове тоя филм е много богат Ама в случая си е наред... мн добър филм. Ще ми се природата да имаше по-силна воля и в днешно време...
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Юли 29, 2006 1:22 am |
|
shadowblack |
|
|
Регистриран на: Чет Яну 05, 2006 7:16 pm Мнения: 1343 Местоположение: Пловдив
|
Най-после с малко закъснение и аз го изгледах филма.
Началото наистина е страхотно направен, а и песента ми хареса (не че разбирам какво се пее, ама карай ). Песента накрая също ми хареса.
Силата на Агито и другите като него има много по-голям потенциал и възможности от това, което ни показаха. Пример: The Law of Ueki. Силата на Уеки е горе-долу същата (е, ако не броим 10-те Sacred Treasures). Също така ми се искаше да ни бяха показали повече от света. А вместо това видяхме само два града (Неутралния Град и Лагуна), като от втория видяхме твърде малко. Друго освен хора и машини също почти нямаше - така ли няма някакви оцелели животни, а само хората и Гората?
Но въпреки всичко филма ми хареса.
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Май 22, 2007 4:45 pm |
|
Funky-kun |
клош antisleeper |
Регистриран на: Пон Май 29, 2006 11:53 am Мнения: 1964 Местоположение: St. Gallen, Switzerland
|
гледах го анимето.
като история не е нищо особено.
но пък за сметка на това е невероятно красиво като визуално изпълнение.
абе общо взето непретенциозно и приятно за гледане аниме
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Юни 02, 2008 2:43 pm |
|
theDarkSite |
|
|
Регистриран на: Чет Дек 29, 2005 2:02 pm Мнения: 1155 Местоположение: Howl's Moving Castle
|
нз, мен сюжета си ми хареса, вярно, че не е нещо ново и различно, но си беше як ^^
Но да, графиката изкърти тотално Просто много са се постарали с този филм Мен адски много ме накефи филма, невероятно чувство ми създаде докато го гледах, а и майната му, че е куцало откъм уменията и силите на Агито или пък че са дали само малка част от това, което се е случило. Това е филм, не серии, и нямат тази възможност всичко да покажат
|
|
|
Заглавие: Re: Giniro no Kami no Agito (зима 2006) Публикувано на: Сря Юли 07, 2010 2:42 pm |
|
zazuto |
|
|
Регистриран на: Пон Май 07, 2007 8:17 pm Мнения: 117 Местоположение: София
|
Изгледах анимето на скоро и наистина ми хареса.Може,както някои вече споменаха, историята да не е от най-оригиналните,но арт-а лично за мен беше идеален А щом става дума за песните в филма,те са толкова грабващи,че в началото даже си затворих очите и просто се наслаждавах на мелодията и гласа на певицата Друго нещо,което за мен беше от значение,е безкрайната упоритост и старание на Агито.Дори в мн трудни моменти той не се отказа и продължи докато не успя да получи исканото
_________________ The graffiti on the wall says, "I'll only do something worth doing!" I didn't draw it well, so you smiled.(English text from "Boku wa Koko ni Iru" by SOPHIA)
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Giniro no Kami no Agito (зима 2006) Публикувано на: Вто Авг 11, 2015 2:23 pm |
|
velush |
|
|
|
Giniro no Kami no Agito - от една страна имаше няколко красиви сцени, от друга няколко ужасни CGI момента. Общото усещане е, като от Last Exile, но с доста по-задръстен сюжет. Екологичната тема беше "In your face", а крачещият вулкан уби всякакъв остатък от смисъл. Играта на сеютата беше доста маргинална. Бе, типично Gonzo - хвърлят се с амбиция и довършват как им падне.
_________________ Mama, don't whoop little Buford Mama, don't pound on his head Mama, don't woop little Buford I think you should shoot him instead
BANG!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Страница 1 от 1 [ 15 мнения ] |
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|