|
Дата и час: Сря Фев 05, 2025 11:10 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1 [ 13 мнения ] |
|
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Kigeki [Comedy] (2002) Публикувано на: Сря Апр 09, 2008 4:16 pm |
|
elizabeth99 |
|
|
Регистриран на: Нед Май 06, 2007 4:52 pm Мнения: 3088 Местоположение: Silent Hill,Nerdvana
|
AniDB написа: Main Title Kigeki (a1054) Official Title en Comedy Official Title ja 喜劇 Synonym Komedia, Комедия, Комедія Type OVA, 1 episode Year 02.05.2002 Categories Historical, Seinen, Swordplay, Vampires, Violence - similar Producers Studio 4°C
Legend tells of a lone swordsman who lives in the Demon's Castle, the ruins near the Black Forest. This mysterious stranger only accepts rare books for his services, books from the ancient past. Comedy tells the story of a young girl who desperately wishes for her family and village to be saved from the coming English soldiers' wrath, and is willing to trade a precious book in exchange for the deed. With only her legs beneath her, she runs towards the Black Forest, hoping to get there in time...
This very pretty, yet very rare anime is a 10 minute short movie that was contained on volume 3 of "Grasshoppa!" which is a serial DVD of Japanese short movies and animation. It was Directed by Kazuto Nakazawa of El Hazard character designing fame and is one of 4 short features from Studio 4°C in the Grasshoppa series. Видях че няма тема за това аниме и реших да пусна о.о''' Ако има трийте тази и готово >__<Та като коментар за това аниме ще кажа че много ми хареса колко кратко и без заобикалки е казана истрорията,и беше....като приказка.Длъжна съм да спомена и това,че много ми хареса колко мрачно беше,това за мене винаги си е плюс >3. Имам чувството че ако беше по-дълго и разтегнато нямаше да ми хареса толкова о.О'''
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Апр 09, 2008 4:22 pm |
|
crazy_little_crow |
|
|
|
Принципно си има тема за цялото аниме студио Studio 4°C понеже нещата им са съвсем кратички
Цялото филмче си беше една мрачна приказка с щастлив край..По атмосфера и настроение ми приличаше на приказките в Monster Но винага съм се чудила какво книга точно му е дала
Другото нещо ,което ми направи впечатление е че в Анидб го водят с вампири Може и наистина да е ~~ така и не се разбира какъв точно е ,но пък и защо трябва да се влиза в такива подробности
Като цяло много добро аниме,кратко ,без излишни неща,мрачно ~~леко кърваво~~` перпоръчвам
_________________ Makoto by Erendis <3 <3 <3
If life gives you lemons, make grape juice and let the world wonder how the hell you did it ^.~
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Апр 13, 2008 6:56 pm |
TenTen |
|
|
|
Ryoka__ написа: Мрачна обстановка, малко тайнственост пък и е кратко.. Анимето си е чудесно, а и най-итересно ми е наистина каква книга получи от момичето
Даде му книга от жанрът комедия той явно и за тва почна да са смее...поне така разбрах
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Kigeki [Comedy] (2002) Публикувано на: Пет Яну 22, 2010 11:05 am |
|
lolikiller |
|
|
Регистриран на: Сря Мар 04, 2009 10:33 am Мнения: 517 Местоположение: postmodern madness
|
kigeki , има ли нужда изобщо от коментар то целия sweat punch plot щеше да ми откьсне главата , просто много добро, и вьв визуален аспект с мрачните фонове, готическите елементи и с тия светлосенки и музиката просто страшно пльтна атмосфера предаваха на анимето, да не говориме за историята, гениално е.
|
|
|
Заглавие: Re: Публикувано на: Нед Яну 24, 2010 2:15 am |
Shizuka |
|
|
|
Wind_Falcon написа: Masterpiece. + 1 Мн добро, хареса ми. : )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Страница 1 от 1 [ 13 мнения ] |
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|