Правих тема за анимето половин час, докато не реших да видя да няма случайно такава преди да съм постнал...
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
Затва ще ме проштаваш s2501, и ще ме извините и вие останалите, но ще си постна "труда" за да си го оползотворя!
Заглавие: Getsumen To Heiki Mina
Жанр: Comedy, Parody
Тип: TV Series
Епизоди: 11 (?)
Година: 14.01.2007 - ?
Продукция: GONZO
Оупънинг песен: "Lights, Camera. Action!" by HALCALI
Ендинг песен: "Beautiful Story" by Marina Inoue
Историята се върти около Тсукуда Мина, high school student and an announcer... Не стига, че тя едвам смогва с тези си две задачи, но се налага да се справи и с трета - да бъде супер героинята Тсукиширо Миина, част от Rabbit Force...
Произход: An animated spin-off from the Densha Otoko (Trainman) tv drama.
In the drama, actor Itoh Atsushi plays the otaku Yamada, who`s main love in life is the Mina anime, a cutesy busty heroine with floppy rabbit ears and carrots sticking out her rear.
Mina itself is a character homage which triggers back to the Daicon Animation done by GAINAX where a similar nameless bunny girl appeared. Densha Otoko futher featured an opening with scenes which were appearing back in the Daicon Animation.
Ах....
![:thumbsup:](./images/smilies/thumbsup.gif)
Хубава анимация, приятна визия и арт, заешки ушички... Какво повече му трябва на човек? Ами смях - а поводи за такъв определено има!
![=))](./images/smilies/=)).gif)
Но вместо да ви спойлвам, отделете 23 минути и изгледайте първи епизод на това фантастично аниме(качен в торентите). Кой знае, може да се окаже, че това е новият ви фаворит за сезона.
Определено е моят...