|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 4:03 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: ~Nodame Cantabile -=Paris Chapter=- ~ (есен 2008) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Сеп 13, 2008 3:36 pm |
![Аватар](http://i91.photobucket.com/albums/k288/uKoHoMHuq/scandal_anime_small.png) |
SSJ Kisoso |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
|
След чудесния спектакъл на Чиаки, прегръдката край реката /и точния таймингана бащата xD/ двамата с Мегуми заминават в Париж да продължат обучението си като музиканти. Сега като двойка, двамата не трябва да позволят на Нодаме да разруши връзката им. ------------------------------------- Саа... това е едно от 15-те заглавия, които очаквам октомври месец... от 10-те, които със сигурност няма да дропна, а да видим дали ще е любимо ^^============= Връзки към Nodame Cantabile: Дискусии Даунлоуд
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Сеп 13, 2008 5:01 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=407_1470342821.png) |
faye |
|
|
Дам, очаква се анимето^^ Само не знам какво ще направят в 11 епизода ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) Имам смътното чувство че ще изрежат доста от хубавите неща от мангата. Първият сезон за 26 епизода изхаби 10 тома от мангата(или 9 бяха ?!?) Сега за 11 до никъде няма да се стигне ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) (мангата е 21 тома и все още не се е случило нещо което ярко да отдели от парижкия арк)
_________________ <3
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Сеп 13, 2008 9:31 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=435.png) |
Cagalli |
in need of a hero |
Регистриран на: Пет Сеп 30, 2005 6:44 pm Мнения: 2511 Местоположение: Sky Състояние: весело ^-^
|
faye написа: Само не знам какво ще направят в 11 епизода
Сериозно? Тия не са нормални! Та това е толкова готина история, заслужава си 26 епизода! (и може би трети сезон като му дойде времето XD )
Е и 11 да са, пак си ги чакам с нетърпение. И съм убедена че ще се насладя на всеки един от тях
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Сеп 14, 2008 5:49 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=5718_1276776570.gif) |
dwigga |
RyuKo FanSubs |
Регистриран на: Пон Дек 04, 2006 10:56 pm Мнения: 1378 Местоположение: In a world of music
|
Тва като излезе новината, че ще го пускат тая есен ми се подкосиха краката ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Никво търпение нямам да ги гледам пак двамата дебили. Уникалната комедиика, която винаги ще помня. Надявам се да е едно стойностно продължение и да запазят чара на анимето от миналата част. Ако съдя по постера арта би трябвало да е същия така *ureshiiii*
Да не говорим, че се предполага пак да има пияно мюзик
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Окт 11, 2008 9:28 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=975_1327351127.jpg) |
Usagi |
|
Регистриран на: Сря Ное 02, 2005 5:56 pm Мнения: 2677 Местоположение: Underworld
|
леле умрях си от смях
първия епизод беше просто невероятен
страхотно начало
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Окт 12, 2008 3:30 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4756_1235402323.jpg) |
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Gyabooo ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) , ей бях забравил за хумора в това аниме на колко добро ниво е (над година и половина все пак). Първи епизод беше доста добър, а после ходете ми разправяйте, че от аниметата не може да научиш езици ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) .
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Окт 18, 2008 10:44 am |
![Аватар](http://i253.photobucket.com/albums/hh79/thefolenangel/AV35.jpg) |
thefolenangel |
Всепризнат Спамър |
|
Какво е джосей?
И да мързи ме да отворя гуугле
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Окт 18, 2008 11:08 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=8699_1239559096.jpg) |
zazuto |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
Регистриран на: Пон Май 07, 2007 8:17 pm Мнения: 117 Местоположение: София
|
Джосей:Josei : 女性: Това е еквивалент на сейнен, но отправен към женската аудитория.Наричат го и "дамски". Един романтичен джосей, за разлика от романтичен шоуджо е доста по-реалистичен.
Например: Nana, Paradise Kiss ...
Жанр насочен към 18-25 годишните.
Това намерих
А за анимето-мн харесвам мангата и се надявам да го направят както трябва
_________________ The graffiti on the wall says, "I'll only do something worth doing!" I didn't draw it well, so you smiled.(English text from "Boku wa Koko ni Iru" by SOPHIA)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Окт 19, 2008 12:52 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=435.png) |
Cagalli |
in need of a hero |
Регистриран на: Пет Сеп 30, 2005 6:44 pm Мнения: 2511 Местоположение: Sky Състояние: весело ^-^
|
Колко глави на мангата бяха набутали в тоя втори епизод, просто свят ми се зави ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) . Но се бяха справили добре въпреки това ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) !
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|