|
Дата и час: Сря Фев 05, 2025 10:55 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1 [ 8 мнения ] |
|
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Yotsunoha (зима 2008) Публикувано на: Вто Дек 23, 2008 10:47 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
ANIDBTitle: Yotsunoha Genre: Coming of Age, Love Polygon, Romance, School Life, Seinen Type: OVA Episodes: 2 Year: 29.02.2008 till 28.03.2008 Producers: Geneon Entertainment, MOVIC, Hal Film Maker URL: http://www.yotsunoha.com/A story about the reunion of 4 childhood friends, Yuzuki, Matsuri, Nono and Makoto, in their deserted old school campus, Mochitsuki Academy. 3 years ago, they buried a time capsule under a tree inside the school and made a promise. A promise to meet again after exactly 3 years from that day. And the day of promise has finally arrived. source: AniDB..
|
|
|
|
Заглавие: Re: Yotsunoha (зима 2008) Публикувано на: Пет Яну 09, 2009 4:11 pm |
|
Neychev |
|
|
Регистриран на: Чет Мар 13, 2008 5:19 pm Мнения: 385 Местоположение: Nosgoth
|
неразбирате супер си е анимето... благодарности на Прес че ме светна за него отдавна...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Yotsunoha (зима 2008) Публикувано на: Съб Юли 04, 2009 12:19 pm |
|
Catwoman |
|
|
Регистриран на: Сря Май 09, 2007 3:36 pm Мнения: 984 Местоположение: София/Варна
|
Elayne_S написа: Никак не ми допадна, прекаленооо сладникаво и лишено от каквато и да е идея аниме. Е, то за 1 час няма какво толкова идейно да вкарат, но все пак.....надявах се на нещо по-така, но уви останах си с надеждите. А Nono с тоя глас ме подлудяваше Ooo да този глас...
|
|
|
|
|
|
|
|
Страница 1 от 1 [ 8 мнения ] |
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|