|
Дата и час: Нед Дек 08, 2019 5:56 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: ~ Detective Conan ~ (зима 1996)  Публикувано на: Пон Яну 14, 2019 11:49 am |
 |
velush |
|
 |
|
Detective Conan ep. 927-928 - добра адаптация на арка с училищната екскурзия до Киото. Участието на Сера и Хейджи, както и по-късното включване на детектива с катерицата, Момиджи-оджо-сама и нейният личен прислужник са от плюсовете в този случай. По някаква причина пропуснаха един важен детайл от мангата. Предполагам, че искат да удължат малко следващият по план арк за адаптиране, който идва малко кратък за два епизода. Скоро обаче няма да го видим, защото в графика предстоят доста anime original епизоди.
_________________ “Meanwhile, Ringmar, son of Throgmar, keeper of the Seven Keys of Fentoozler...”
MAL-list
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: ~ Detective Conan ~ (зима 1996)  Публикувано на: Вто Апр 16, 2019 11:23 pm |
ZleFox |
|
 |
|
абе това с призрака беше малко прекалено
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: ~ Detective Conan ~ (зима 1996)  Публикувано на: Вто Апр 16, 2019 11:30 pm |
 |
velush |
|
 |
|
ZleFox написа: абе това с призрака беше малко прекалено Намек, че във филма Конан е в кома?
_________________ “Meanwhile, Ringmar, son of Throgmar, keeper of the Seven Keys of Fentoozler...”
MAL-list
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: ~ Detective Conan ~ (зима 1996)  Публикувано на: Пон Апр 22, 2019 12:33 am |
ZleFox |
|
 |
|
по-скоро на мързеливи сценаристи ми прилича иначе не знам, филмите не ги следя
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: ~ Detective Conan ~ (зима 1996)  Публикувано на: Пон Апр 22, 2019 9:19 am |
 |
velush |
|
 |
|
ZleFox написа: по-скоро на мързеливи сценаристи ми прилича иначе не знам, филмите не ги следя То настоящия няма начин да го гледаш освен по кината в Япония. Шегичката ми беше свързана с това, че в този момент Конан го няма, защото участва в събитията от филма и това е подсказано в сцената след финалните надписи - реклама един вид. Самият филм, който явно е някаква Kaitou Kid vs Makoto Kyogoku (гаджето на Соноко) история, ще е достъпен евентуално есента.
MAL-list
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|