|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 6:20 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: One Piece: Romance Dawn (есен 2008) Публикувано на: Пон Ное 03, 2008 10:57 pm |
|
CaBa |
Модератор |
Регистриран на: Нед Мар 12, 2006 12:17 am Мнения: 14913 Местоположение: Сливен
|
Заглавие: One Piece Romance Dawn Жанр: Adventure / Comedy / Drama / Fantasy Тип: Movie Продукция: Toei Animation Година: 24.11.2008 Официален сайт: http://www.jumpland.com/animetour/op/index_jp.htmlAniDBThe Straw Hat Pirates, searching for the great passage "Grand Line", are in trouble when their food runs out! Luffy, searching for food on his own, finds a ship belonging to the pirate, Gary, and takes it over!! He lands at a nearby town... Luffy was attacked by a young girl, Silk, who mistook him for a member of the other pirate gang. As the two eat a meal, they tell their stories. Meanwhile, Gary and his band are burning with anger at Luffy, demanding payment from the town's defenseless citizens...!! _______________________ След края на Jump Super Anime Tour, OP, заедно с DB и Tegami Bachi ще бъдат пуснати за онлайн гледане на сайта на Jumpland. Връзки - viewtopic.php?t=39496
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Ное 03, 2008 11:22 pm |
|
PA3YM |
|
|
|
ще бъдат пуснати на сайта, ама трябва спец бразуър да се дърпа за гледането (дали не е да предотвратят рипване >.<)
можеше да пуснеш директно към английската страница линка ^^
надявам се след като я има на англ. да ги има и със суб всичките спешъли
шотовете изглеждат добри, ам какво правят че и франки и брук дори там >.>
_________________ GIDA owns U!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Ное 03, 2008 11:29 pm |
|
CaBa |
Модератор |
Регистриран на: Нед Мар 12, 2006 12:17 am Мнения: 14913 Местоположение: Сливен
|
Е то имат и специални програми за да им, четеш онлайн мангата, ама това не спира сканирането й :> Иначе 100% е точно заради рипването, но трудно ще го спрат.
А за английската страница, който иска да си я отваря заменя "jp" с "en" в линка.
Суб едвали ще има. Портала им стана международен, но онлайн мангата на Jumpland си остава само на японски, и предполагам и тези спешъли ще са така. Аз се надявам и другите от турнето да добавят (най-вече на Gintama :>)
Иначе всички освен Лъфи, какво правят там е мистерия
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Ное 05, 2008 7:56 am |
|
thefolenangel |
Всепризнат Спамър |
|
CaBa написа: Не е нито 9тия нито 10тия филм, а е анимиран Romance Dawn, специално за Jump Super Anime Tour
Добре де добре... не ми сакарай просто попитах информативно
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Ное 05, 2008 10:14 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Те има още три romane dawn историйки, а аз се надявах да дават тази с Garp и lUffy. А бе това не беше ли най-първия епизод (с VHS качество го имаше нейде) пак момиченце, пирати, които тероризираха и тн?
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Ное 05, 2008 10:39 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Ами на http://www.nyaatorrents.org/?page=torre ... howfiles=1 просто единствено оставяш отметката на [VHS]_ONE_PIECE_OVA_1998_(320x180_DIVX3)_[69E4E2A3].avi Чек и аз да го дръпна, ако е същия dawn няма смисъл да дърпам новия.
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Ное 05, 2008 10:46 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Като гледам как дърпам с 2,2кб/с леко ще почакаш . Доста ми напомня на този dawn най-първия епизод, но гледах го отдавна и вече всичко ми е размазано.
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Ное 05, 2008 11:04 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Скочи на космическите 12-14кб/с след два часа ще кажа дали е същия dawn . То може и да пише в гуугъл ама ме мързи да търся .
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Ное 05, 2008 11:08 pm |
|
Haxx0r |
|
|
|
VHS]_ONE_PIECE_OVA_1998_(320x180_DIVX3)_[69E4E2A3].avi
Не е същия..добре ли си?1998 година
320х180
Аз наскоро бях гледал най-първата ова(по-скоро..епизод от 30 мин),ganzack pirates или нещо от сорта,очичките ми бяха ей така X_X
Ти и да не си го изтеглил целия,пак можеш да пуснеш част от него и то като видиш само арта,ще се разбере че не е същия
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|