Дата и час: Чет Фев 06, 2025 10:59 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 1 от 1 [ 4 мнения ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: Nagasarete Airantou ( пролет 2007 )
МнениеПубликувано на: Нед Яну 25, 2009 1:35 am 
Аватар

Nagasarete Airantou

Изображение

Алтернативно заглавие : Drift off to Blue Orchid Island
Вид : TV серии
Брой епизоди : 26
Година на излъчване от 05.04.2007 до 27.09.2007
Жанрове и категории : Anthropomorphism, Comedy, Daily Life, Fantasy, Harem, Slapstick
Продуцент : feel., Starchild Records, TV Tokyo Music

Официален сайт , Anidb , ANN

Ревю :
Икуто тохохин току-що се скара с родителското тяло , което го кара да вземе (не)благоразумното решение да избяга от вкъщи . Речено - сторено . Kачва се на един кораб като решава да прекара там една приятна и спокойна "почивка" . Но корабът е застигнат от буря , при която Икуто "по случайност" се оказва изхвърлен извън плавателния съд . И все пак това не е трагедия че да умре главният герой , така че той оцелява и когато се съвзема установява : 1) Че все още е жив 2) Че се намира на някакъв забравен-от-Господ остров . Но все пак Бог е милостив както се казва ... За (не)щастие на нашият главен герой на острова живеят само жени - и то не какви да е - а красиви . И в крайна сметка всичко трябва да е наред , нали .. !?

~
Няколко шота направени с любов от Бел-чама
1. Изображение 2. Изображение 3. Изображение 4. Изображение 5. Изображение

Анимето наистина е очарователно и забавно ~ :ying:

ПП Имам странното чувство ,че такава тема имаше някога някъде ~ ако някой я намери моля да свирка и да праща ЛС ~ 10х на Бел-чама за напомнянето

Профил  

Заглавие: Re: Nagasarete Airantou ( пролет 2007 )
МнениеПубликувано на: Нед Яну 25, 2009 1:38 am 
Аватар
Цар Алко

Май имаше темичка, но щом моята любима модка не е открила, значи е станало нещо с нея. Много добра комедийка особено за почитателите на харемите, героините са яки като характери. ;)

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 25, 2009 1:46 am 
Аватар

Май само във връзки си имаше тема, но може и някой скатаващ се да я изтрил от дискусии. :lol:

Анимето беше много яко. Комедията беше на ниво и няма просто как да не му завиждаш на главният герой. :D

МнениеПубликувано на: Нед Яну 25, 2009 1:51 am 
Аватар
Ecchi Warrior

Преди ден докато си каталогизирах старите документи попаднах на файл, в който съм си бил отбелязал няколко анимета за доглеждане. След кратка справка с профила ми в анито установих че съм стигнал до 14ти еп на Айрантоу и разравяйки се из дисковете с интерес забелязах, че съм го записал но странно защо не съм догледал. И речено сторено - пуснах мпц-то и го захапах.
По едно време погледнах часовника и що да видя - станало 05;40 а бях едва до 20ти еп =)).
Единственото аниме увличало и разсмивало ме така в последната година бе Хиякко :D. Но докато то е шкуул комеди то тук нещата са по различни и дори може би още по смешни ^^. Имаше моменти в които съм се смял до повръщане =)), до степен да пия вертигохил заради замайване от недостиг на въздух :stars: Простo количеството на култовите моменти беше OVER 9000!!11! xDD
10/10 при всички положения :D :D
Препоръчвам го на всеки който иска да се сгъне на 6 от смях :icecream:

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 1 от 1 [ 4 мнения ] 

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]