|
Дата и час: Вто Фев 11, 2025 12:35 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: X - Вашето мнение ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Май 06, 2006 5:25 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=302.jpg) |
inuyasha |
RyuKo FanSubs |
Регистриран на: Пет Сеп 09, 2005 12:02 pm Мнения: 1070 Местоположение: Някъде в пространството
|
Първо да се извиня, ако вече има такава тема, но аз поне не я открих. Та за анимето сега съм на 20 епизод, те са общо 25, личното ми мнение за анимето - направо ме разби. Най-доброто аниме което някога съм гледал, колкото и да ми е труднода го кажа, но мойте любими анимета вече пасти да ядат ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif) . Историята е просто размазваща и супер зарибяваща, и да спомена, че това е анимето с най-добрия арт който съм виждал за сега. След малко почвам и другите 4 епизода. Та кажете сега вие какво мислите за анимето?
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Май 06, 2006 9:51 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=3485_1365159118.jpg) |
Mephisto |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
Регистриран на: Съб Мар 11, 2006 1:01 am Мнения: 2112 Местоположение: Plovdiv, Bulgaria
|
Анимето е наистина доста добро.Музиката му също е оригинална.Според мен е задължително да се гледа от начинаещи фенове.Колкото до графиката - миии Кламп,те правят красиви анимета,а като се сетя,че и Madhouse имат пръст в това аниме,няма как да не призная,че е прекрасна.Само дето трябва да кажа,че има и по-красиви анимета.
Цитат: Най-доброто аниме което някога съм гледал, колкото и да ми е труднода го кажа, но мойте любими анимета вече пасти да ядат
Пич,винаги ще е така.Зарибил си се по някое аниме от много време,обаче с течение на времето ще откриваш все по-добри и по-добри.Това е една от многото предпоставки аниметата да имат толкова много фенове.
_________________ One has to conquer nothing but himself.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Май 06, 2006 12:25 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=1033_1268686335.jpg) |
Kagome |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
|
Дамм, много хубаво аниме, съгласна съм!!! Едни от онези истории които те докосват, както се казва!!! Много оригинално, много мрачно, много депресиращо (за мен специално), но само от такива анимета ми остава ясен спомен за мнооого дълго време! Това е едно от филмчетата, които съм гледала за повече от година (също както Kenshin) защото някак си така усещах нещата! Всеки епизод с голямо удоволствие! Не мога да кажа че ми е любимото, но определено с ръка на сърцето едно от запомнящите се неща!!!
_________________ ~~~
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Май 06, 2006 7:08 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=302.jpg) |
inuyasha |
RyuKo FanSubs |
Регистриран на: Пет Сеп 09, 2005 12:02 pm Мнения: 1070 Местоположение: Някъде в пространството
|
Safiir написа: Inuyasha, за да не се чудят хората какви глупости да приказват съществува anidb. Отиваш, поглеждаш и какво виждаш? X the movie 1996-та. X Tv 2001-2002. Сега разбираш ли защо не биха могли да направят продължение във филма? Не че такова продължение някога ще излезе.
Извинявам се и мерси за инфото ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif) ops: .
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Май 06, 2006 10:49 pm |
![Аватар](http://i112.photobucket.com/albums/n178/Plama_chan/Avs%20and%20Sigs/symz6.png) |
Plama_chan |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
Регистриран на: Чет Дек 22, 2005 10:46 am Мнения: 476 Местоположение: In my dreams
|
Страхотно аниме! Арта е добър, музиката с една дума - невероятна! Историята също е доста добра, а и начинът на представяне на самите герои е невероятен. Нагоре някой спомена, че няма "добри" и "лоши" герои, просто жертви на обстоятелствата, което определено увеличава удоволствието от гледането! Доста зарибяващо аниме, което те кара да се замислиш за доста неща, относно времето в което живеем и изобщо (поне за мене е така)! Абе с една дума, както вече казах - страхонто!
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Май 07, 2006 10:59 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=3485_1365159118.jpg) |
Mephisto |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
Регистриран на: Съб Мар 11, 2006 1:01 am Мнения: 2112 Местоположение: Plovdiv, Bulgaria
|
X the movie s0x0rZ!Не струва.
Цитат: Монаха бе най-добрия герой ...
Абсолютно съгласен,жалко,че го убиха...
_________________ One has to conquer nothing but himself.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Май 07, 2006 1:15 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=405_1342971944.jpg) |
dripper |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Съб Сеп 24, 2005 3:30 pm Мнения: 10614 Местоположение: Варна
|
Анимето наистина беше много интересно направено. До последния момент усещаш напрежението и просто нямаше излишна серия ( като в някои други Анимета ). Макар, че филма незнайно защо още не съм го дръпнал. Обикновенно Анимето ми харесва, а филмите не така, че не искам да си развалям впечатлението предполагам.
Mephisto написа: Цитат: Монаха бе най-добрия герой ... Абсолютно съгласен,жалко,че го убиха... ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
Уби желанието на народа да го гледа.
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|