|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 2:32 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Witchblade Публикувано на: Пет Апр 28, 2006 1:38 pm |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Заглавие: Witchblade Тип: Телевизионно Епизоди: 26 Година: 2006 (Април) Продукция: GONZO( естествено ), Columbia Music Entertainment, Future Vision Music Адрес: http://www.witchblade.jp/ Връзки: виж АОБазирано на някъв американски комикс... както и да е- Токио е бил сринат със земята, че и под нея(милия - все на него се случва :| ) - няколко години е бил под вода, но вече започва да се оттича. Нашата главна героиня, оказваща се 'размахвач на магическото острие' пристига с шест годишното си дете в Токио. Двете са оцелели преди години 'по чудо', въпреки, че са били на 'нулевата точка' ______________________ Ем......
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Апр 28, 2006 2:00 pm |
|
Usagi |
|
|
Регистриран на: Сря Ное 02, 2005 5:56 pm Мнения: 2677 Местоположение: Underworld
|
Чаках с нетърпение фенсуб защото така и не можах да го дръпна на raw (то не че има смисъл щото няма да чатна особено).
От шотовете графиката ми изглежда много красива. Надявам се ГОНЗО да не го осерат, че имам много лоши спомени (--> хелсинг, тринити блуд брррр)
Нямам търпение да го дръпна като се прибера
едит: да не говоря последния пик колко много наподобява други анимета (сега точно се сещам за ендинга на лейн и елфен лиед )
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Апр 28, 2006 8:33 pm |
|
MishokaBG |
|
|
Регистриран на: Нед Яну 22, 2006 7:35 pm Мнения: 665 Местоположение: o.O
|
Хм...не е лошо...изкефи ме
Само 1-ви еп е излезнал нали?
Със субове?
_________________ S4 League playa
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Апр 28, 2006 10:38 pm |
|
Super Goku |
|
|
Регистриран на: Съб Окт 22, 2005 11:55 pm Мнения: 287 Местоположение: София
|
Not bad...
Дигнаха адреналина последните сцени с тупаника, но ще видим, все пак само един епизод съм изгледал за сега...лошото е, че зад анимето стоят не кой да е, а "любимците" ГОНЗО, а тях ги знаем на какви изгъзици са способни.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Апр 29, 2006 5:47 pm |
|
Usagi |
|
|
Регистриран на: Сря Ное 02, 2005 5:56 pm Мнения: 2677 Местоположение: Underworld
|
да много е яко че главната героиня е майка
бдв озвучителката мн ме дразни ма много зеха да я използват напоследък по аниметата
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|