|
Дата и час: Вто Фев 11, 2025 12:35 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1 [ 10 мнения ] |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Tokyo Godfathers (Лято 2003) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Юни 14, 2008 12:21 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=1790.jpg) |
theDarkSite |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Чет Дек 29, 2005 2:02 pm Мнения: 1155 Местоположение: Howl's Moving Castle
|
![Изображение](http://i134.photobucket.com/albums/q109/theDarksite_bs/tokyogodfathersver2zf7.jpg) Заглавие: Tokyo Godfathers Жанр: Трагедия, Комедия, Приключенски Вид на продукцията: Филм Година: 30.08.2003 Продуценти: Dentsu, GENCO, MADHOUSE, Sony Pictures Entertainment Режисьор: Сатоши КонТокио, Коледа. Всичко си е нормално, живота си тече, всеки се приготвя за този празник... обикновен е и живота за бездомниците на Шинжуку Гин, Хана и Миюки. Но не и за дълго... докато ровят из боклуците, опитвайки се да намерят нещо полезно за тяхното оцеляване, те попадат на изоставено бебе, както и с бележка от родителите им и ключ. След дълъг спор какво да го правят, тримата решават да намерят родителите на новороденото и да разберат защо то е било изоставено... и оттук целият живот им се променя тотално! Анимето е невероятно, просто такава концепция рядко срещам в аниме. Толкова подробно и динамично, тъкмо си мислиш, че всичко си видял от филма, и се случва нещо друго... Героите са много добре направени и като характер, и като действия, графиката за мен е много добра (арта е стил Paprika, Perfect Blue и Millennium Actress), главната история е жестока, а дребните историйки, които се случват тук и там са навързани по невероятен начин. Много се смях на анимето, но имаше моменти, на които ми беше доста гадно... а края е уникален просто ![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif) Поредният шедьовър на MADHOUSE и Сатоши Кон Аз се учудвам, че няма вече ревю на филма, но съм щастлив, че на мен се пада възможността да пусна тема ^^
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Юни 14, 2008 8:25 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=405_1342971944.jpg) |
dripper |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Съб Сеп 24, 2005 3:30 pm Мнения: 10614 Местоположение: Варна
|
Филма много ми хареса. Няколко пъти го отбягвах, защото нещо не ми вдъхваше доверие, но на края се навих и го дръпнах.
Героите са много добре оформени, а най-важното е, че историята наистина беше много интересна.
Личната ми оценка е 9 от 10. Наистина си заслужава да се гледа.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Юни 16, 2008 5:17 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4756_1235402323.jpg) |
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Сега ако вкараш и едно Grave of the Fireflies цена няма да имаш ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) )
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Tokyo Godfathers ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Май 17, 2009 11:35 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=8009_1281383381.gif) |
Ryoka__ |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
|
Така, така.. Сядам си пред монитора с намерението да гледам Tokyo Godfathers и очаквам, за пореден път, да бъда вкаран в странните представи на Сатоши Кон за живота и в крайна сметка, благодарение на този човек, да достигна до някакво прозрение и аз. Естествено се надявам да бъда изненадан от някой непознат похват в пресъздаването на историята, но не става точно така. Не че не се изненадах - изненадах се. Но просто след Perfect Blue може да се очаква всичко Та както казах гледам с очакване да получа някаква занимавка за мозъка, да потъна в сериозни размисли. Останах смаян от това, че сюжета следва нормална последователност, а не те обърква постоянно. По толкова лесен и достъпен начин е представена дълбочината на историята, че няма как да не те плени. Учудващо как анимето те кара да се смееш от сърце, макар и гадното положение на героите, и да се замислиш сериозно за момент. "Случайните" съвпадения, които се получаваха по време на тези трагични и комични моменти просто допринасят още повече за удоволствието да гледаш. Само 10/10 мога да дам
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Страница 1 от 1 [ 10 мнения ] |
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|