|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 6:22 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: FFVII:AC Публикувано на: Вто Сеп 13, 2005 3:01 pm |
|
Darkstalker |
СЕЛСКИ БЕКs |
Регистриран на: Пон Сеп 12, 2005 6:26 pm Мнения: 3158 Местоположение: none
|
Final Fantasy VII: Advent ChildrenВид: Филм Година: 2005 Жанрове: Action, Martial Arts, RPG, Seinen, Swordplayhttp://anidb.info/a1208Във времето на великите воини злият Sephiroth и силата на Meteor биват победени от боецът Cloud Strife и неговата компания. Сега, макар че животът на земята е възстановен, определени хора заболяват от болестта Geo Stigma, която е както мистериозна, така и неизлечима. Междувременно в сенките се появява нов враг - Kadaj - който държи ключа за унищожението на живота. Така настъпва и времето за Cloud, Tifa, Barrett, Cid и останалите от групата да се съберат отново, за да победят Kadaj и да спасят света от унищожение. впечатления ?
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Сеп 13, 2005 3:51 pm |
|
KJKJ |
|
|
|
филма става но е прекалено муден чак накарая на филма има някакво деиствие а и самата анимация на не главните персонажи дразни
абе става за гледане
_________________ Не го измислих
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Сеп 13, 2005 6:07 pm |
|
Darkstalker |
СЕЛСКИ БЕКs |
Регистриран на: Пон Сеп 12, 2005 6:26 pm Мнения: 3158 Местоположение: none
|
ми не....няма и как да е така,това бяха очакванията но изглежда хората избързаха
иначе самия факт че филма го има ме радва супер много.Атмосферата напомня постапокалиптичната визия на Casshern
единственото нещо което не ми допадна беше липсата на кооперативни битки още в началото или поне да беше намекнато...,когато се пръкна демона тогава вс се юрнаха за да скалъпят 1 coop-melee
ЛИНКОВЕееее....
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Сеп 13, 2005 10:55 pm |
|
SoulTaker |
Night Bird |
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 7:52 pm Мнения: 1779 Местоположение: България - София
|
e тва е старо ве гледал съм го говоря на това , защото пише VII
_________________ Night Bird
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Сеп 14, 2005 1:52 am |
|
Sauron |
|
|
Регистриран на: Пон Юли 18, 2005 1:46 pm Мнения: 805 Местоположение: In the land where I am surrounded by cute 18 years old japanese schoolgilrs
|
Анимето просто е върхът, адски МНОГО битки, но историята се губи в тях. Анимацията е жестока просто, а героите са много добре направени
С една дума Must See
П.С. Анимето е с VІІ, защото историята и героите, са взети от играта Final Fantasy 7
_________________ Find/Share Your Link
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Сеп 14, 2005 8:09 pm |
|
Firestorm_1 |
|
|
Регистриран на: Вто Авг 09, 2005 9:44 am Мнения: 331 Местоположение: I'm here, I'm there, I'm everywhere!
|
Nocturno написа: Филмчето ме накара да съжалявам, че едно време не доиграх играта. Не, че ме изкефи, толкова много, колкото, че щях да разбера малко повече от историята. Струва ми се, че Advent children е правен за феновете на играта, а не толкова за масовата аудитория.
така си е... Ама битките ме изкефиха, и историята почти я разбрах след второто гледане...
_________________ ”- дори и за малките мармоти дето завиват шоколада в станиол„ Coming 2009:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|