|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 7:37 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Seitokai no Ichizon Публикувано на: Вто Сеп 08, 2009 10:44 pm |
|
dadaadda |
The No-Goodnick |
Регистриран на: Пет Май 04, 2007 5:05 pm Мнения: 9845 Местоположение: PervTown
|
_____________ Заглавие[ Seitokai no Ichizon | 生徒会の一存 | It's Student Council's Judgement ][ Сезон 1 (Есен 2009) ] [ Сезон 2 (Есен 2012) ]________ Вид[ Телевизионен сериал ] [ Web сериал ]________________ Брой епизоди[ 12 ] [ 10 ]__________________ Времева рамка[ 02.10.2009 до 19.12.2009 ] [ 13.10.2012 до 15.12.2012 ]__________ Жанр[ Комедия | Пародия | Романтика | Училищен живот | Харем ]______________ Продукция[ Studio DEEN ] [ AIC ]___________ ANN написа: The series, which is also called Hekiyō Gakuen Seito-kaigi Jiroku (The Records of the Hekiyō Academy Student Council’s Activities), revolves around a private high school whose student council is chosen entirely by popularity vote. Because of this, Ken Sugisaki is the only male representative, in the otherwise all bishōjo student council, that may enter the “sacred sanctuary” of the council’s meeting room. At the behest of Council President Kurimu Sakurano (pictured at right), Sugisaki records the minutes of the council meetings, which devolve into daily conversations about the students’ lives and interests. ________ Info[ AniDB | ANN | MAL ] [ AniDB | ANN | MAL ]___________ Връзки_______________________
|
|
|
|
Заглавие: Re: Seitokai no Ichizon (Есен 2009) Публикувано на: Вто Сеп 08, 2009 11:43 pm |
|
Rampage |
|
|
|
Жанр: Комедия, Училищен живот, Харем друго не ми тряя да гледам
_________________ http://myanimelist.net/animelist/luttt&status=2&order=0
Цитат: Evility написа: Тоя сигурно е бил от школата за Болни Екземпляри, Лишени от Граници, Абстрахиращи се от Разумното, Идейни и Обиграни в Насилието, съкратено БЕЛГАРИОН...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Seitokai no Ichizon (Есен 2009) Публикувано на: Нед Окт 04, 2009 7:47 pm |
|
SSJ Kisoso |
|
|
|
А си мислих, че този месец ще има масов дроп ^^'' явно зимната ваканция няма да излизам от нас да наваксам Окее... й, както се усети преди секунди, гледах на анимето като поредното безмислено и аматьорско аниме, а коментара на [gg] внесе към песимиста повече гориво. След интродукцията вече усещах епизма на продукта, а всяка следваща сцена повърка отакущината ми до предела на Alt+I. Но за да не спойля темата и да не продължавам традицията на качване на снимки след всеки епизод, ще спестяваме усилията още от сега. Интересното за сюжета е, че има същевременен харем и анти-харем, където момчето, въпреки отхвърлен от всички момичета, поддържа авторитета си като главен герой. Същото може да се каже и за остналите момичета, освен може би блондито, която бъка от supporting secondary character aura. Лигава училищна комедия - да. Несвързана история - да. Дразнеща комбинация от лоли-петтанко, цундере, яндере и боси грл - да. Уеел, анимето не е за всеки, но на мен ми въздейства повече от освежаващо, предизвиквайки ме на игра със рефъренси като едно време (с Hayate no Gotoku). *sigh* ~approved~pettanko~approved~pettanko # радвам се, че научих този термин
|
|
|
|
Заглавие: Re: Seitokai no Ichizon (Есен 2009) Публикувано на: Нед Окт 04, 2009 10:44 pm |
ExcHyper2 |
|
|
Регистриран на: Вто Мар 11, 2008 7:48 pm Мнения: 4585 Местоположение: By The Wall
|
SSJ Kisoso написа: . анимето e повече от освежаващо, предизвиквайки ме на игра със рефъренси Нали. Направо с тези пародии ме убиха За малко да го пропусна, понеже ми се натрупаха много в списъка, но като видях всичките положителни коментари и реших да го видя ... добре, че сте вие. Анимето е epic отвсякъде
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Seitokai no Ichizon (Есен 2009) Публикувано на: Пон Окт 19, 2009 6:11 am |
|
erejnion |
|
|
Регистриран на: Вто Окт 02, 2007 3:35 pm Мнения: 4828 Местоположение: that one universe with answer 17/7
|
хах. сега гледах третите епизоди на аниметата, които реших да следя и... Сеитокаи вече е на второ място за този сезон за мен. жестоко нещо. Главния герой толкова рулира че няма накъде а си мислех че ще е някакъв тъп. Изобщо, домъчняло ми бе за аниме в което героите са genre-savvy.
|
|
|
Заглавие: Re: Seitokai no Ichizon (Есен 2009) Публикувано на: Вто Окт 20, 2009 9:27 pm |
|
bloodsongg |
|
|
Регистриран на: Сря Окт 24, 2007 3:02 am Мнения: 1981 Местоположение: In the long episode
|
като видях постера си викам "бах още едно "Akane iro somaru saka--- нещо си"" вчера си направих труда да погледна по надолу докато не забелязах жанра "Сейнен" свалих го, изгледах 3-те епизода и мога да кажа, че всичко което е сейнен е просто удивително, а kawaiii-ечи-comedy-parody-seinen вид аниме придава и на тези типове един много сносен завършек. анимето си е мега сладко и шегите идват винаги на място с правилния човек по правилния начин , а сеюто на Ака-чан е просто уникално O_O едно такова лигаво, но не съвсем лигаво, че да изгубиш интерес, а ти се иска да го слушаш отново и отното. мхм много добро аниме, ако продължава в същия дух 9/10.
|
|
|
Заглавие: Re: Seitokai no Ichizon (Есен 2009) Публикувано на: Сря Окт 21, 2009 12:15 am |
hikuk |
|
|
Регистриран на: Вто Сеп 18, 2007 1:36 am Мнения: 1370 Местоположение: Плевен
|
Аз по-лигаво от това не съм гледал, но става за гледане като няма нищо друго. Хумора на моменти е добър ама на моменти само. Иначе кво точно не ти е харесало в "Akane iro somaru saka--- нещо си""?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|