|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 2:48 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: xXxHolic ~TV~ Публикувано на: Нед Мар 19, 2006 12:26 am |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Заглавие: xxxHOLiC TVЖанр: Фантастика, Мистерия Тип: ТелевизионноЕпизоди: - Година: 2006 (4/06.2006) Връзки: xxxHolic, филмът Продукция: Production I.G, CLAMP Адрес: http://www.clamp-net.com/Манга: http://www.bwys.net/index.php?page=holicДискусии Манга: http://www.animes-bg.com/forum/viewtopic.php?t=5875Кимихиро Уатануки е гимназист, който е атрактивен за свръхестествени същества. Последните са невидими за обикновенните хора, с което са още по-голямо тегло за него. Когато Уатануки стъпва в магазина, който изпълнява всяко желание, живота му се променя драстично. И както се казва и в fullmetal alchemist- "За да получиш нещо, трябва да заплатиш за него с нещо от същата стойност!", така и тук - за да ти бъде изпълнено желанието, трябва да се отплатиш на магьосницата със цена равна на силата, нужна за изпълнение на желанието. Уатануки скоро се оказва домакин в къщата на магьосницата вършейки освен домакинска работа и други странни работи, в целта си да му бъде изпълнено желанието. ______________________________________________ На 6ти почва, на 7ми-8ми да има вече суб, на 26ти излиза музикалното cd. В сайта на кламп на всякъде е xxxHolic И въпреки странния си Арт от темата за филма се видя, че си има фенове, което мн ме радва. Поредното бъдещо аниме, което ще почва Април и ще се гледа
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Мар 19, 2006 12:41 am |
|
Cagalli |
in need of a hero |
Регистриран на: Пет Сеп 30, 2005 6:44 pm Мнения: 2511 Местоположение: Sky Състояние: весело ^-^
|
Очаквам това аниме с нетърпение . Филма беше разкошен, да видим сериите как ще са ^^.
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Мар 19, 2006 1:07 am |
|
Karia~chan |
|
|
Регистриран на: Чет Сеп 15, 2005 10:57 pm Мнения: 1922 Местоположение: GSL~хахахаххаха да дръпнем по още една:P~
|
_________________ I love you// I'll think of you always// I'll remember you always// I'll wait for you forever// I'll watch over you forever...// ..Words you can't trust...
TheUnknownOne написа: Ти щот си про~VIP~комерс~AnimeS лице... XD
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Мар 19, 2006 3:30 am |
|
ahl |
|
|
Регистриран на: Чет Фев 02, 2006 2:04 pm Мнения: 592 Местоположение: Чирпан
|
Да това звучи много интересно наистина, четох че мангата станала хит, пък и все пак е на CLAMP, което е още по-голяма гаранция за това че ще бъде яко. С нетъпение очаквам 1-ви епизод(както и следващите разбира се ) да излезе на съб, пък филма ейсега ще си го пускам да го гледам .
П.С. Бе то началото на април много очаквни от мен анимета излат. Пролетния сезон рулира отвсякъде .
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Мар 19, 2006 1:57 pm |
|
Jun-Kun |
|
|
Регистриран на: Пон Окт 10, 2005 12:25 pm Мнения: 479 Местоположение: The Mazokus' Kingdom
|
Karia~chan написа:
И аз се нареждам на опашката за нетърпеливци.Просто го обикнах в първия момент щом видях филма.да не говорим за мангата колко голямо впечатление ми направи.^^ Просто имам доста големи очаквания за това сериалче и се надявам да е дългичко
_________________ if i lay here if i just lay here would you lay with me and forget about the world
let's waste time chasing cars
anime chronicles and links
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Мар 28, 2006 2:01 pm |
|
Aerith |
|
|
Регистриран на: Сря Сеп 28, 2005 4:13 pm Мнения: 1115 Местоположение: USA
|
Ами ако се съди по мангата, която засега е 12-13 тома, със сигурност ще е дългичко
Април е най-чаканият месец, толкова аниме се очаква тогава, че не знам как ще смогвам с гледането ^^
_________________ 『 t・o・r・n ♥ 』 //♥tumblr♥//♥last.fm♥
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Апр 10, 2006 10:26 pm |
|
faye |
|
|
|
първи епизод излезе събнат и току що го изгледах
нещо не вървят много много по мангата но дори само заради Yuuko ще го изгледам докрай
Не е за вярване че го чакам от нова година насам най-накрая
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Апр 11, 2006 9:59 am |
|
Jun-Kun |
|
|
Регистриран на: Пон Окт 10, 2005 12:25 pm Мнения: 479 Местоположение: The Mazokus' Kingdom
|
Първи епизод беше супер ^^
Да не говорим ,че бе много забавен
Hahaha you walk strange
Единственото нещо,което не бе като в мангата е това с Мокона ^^
Иначе ме радваааааааааааааааааааа
_________________ if i lay here if i just lay here would you lay with me and forget about the world
let's waste time chasing cars
anime chronicles and links
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Апр 11, 2006 2:24 pm |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Изгледах релийсите на Kyuuketsuki и на Shinsen, последните са по-добрите. Анимето както се очакваше е страхотно, като го подхванеш от предисторията, [op], през суперското аниме, черното мокона та до [ed] - перфектно изпълнение ^о^ Просто усещам kak е неизбежно ще изтегля ost-то при първа възможност
А коментара ми по първи епизод.... нормално... някои хора просто обичат да ги съжаляват, да бъдат специални по някакъв начин, да бъдат "готините" по някакъв начин... дори забравяйки себе си в този себичен стремеж.
Въобще - мноооооого силно започна! Надскочи и без туй големите очаквания(от миналата година, когато се обяви проекта се говори за него), и от тук остава само да държи фронта, а не се и съмнявам, че ще е така
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|