Дата и час: Чет Фев 06, 2025 10:59 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 1 от 3 [ 44 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Allison to Lillia (пролет 2008)
МнениеПубликувано на: Пет Апр 11, 2008 3:35 pm 
Аватар

Изображение

Allison to Lillia
TV Series, 26 episodes
Categories: Adventure
Air date: 03.04.2008
Producers: MADHOUSE, Frontier Works, Geneon Entertainment
Трейлър

Действието се развива праз 3*** година(алтернатива на 1930). Съществува само един континент, който е разделен на две, като между двете части е имало и има военен конфликт. Алисън и Уил са детински приятели отраснали заедно в сиропиталище. Сега Алисън е военен пилот и в свободното си време решава да посети Уил. Двамата случайно се замесват в странен плот, който може да доведе до края на конфликта на континента.

Madhouse събира и адаптира две новели "Allison" и "Lillia and Treize", като ги екранизира в един сериал. Първите 13 епизода ще са историята на Алисън и Уил, докато от 14 до 26 ще са историята на дъщеря им Лилия и приятеля й, Трез.
----------------------------

Преди малко изгледах първи епизод^^ Очертава се нещо между приказка и слайд оф лайф. Главните герои са страшно сладки! ОП ми хареса, макар ЕД да не ми беше по вкуса. Очаквам да е нещо приятно за гледане, нито натоварващо нито скучно^^

Последна промяна faye на Чет Апр 17, 2008 2:47 pm, променена общо 1 път

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Апр 11, 2008 3:48 pm 
Аватар

^^ мислех ,че никой друг не е поглеждал това аниме....
Приятно е някак си -героите ми харесват - симпатични са и са големи сладури ,артът е добре 8) , музичката не е нищо особено / поне според мен/ ,историята не изглежда клиширана ,а и ще избяга от шотичките и лолитките ,които напоследък бълва аниме индустрията :wink:
Главната героиня е пилот :P

Първата асоциация ,която направих докато го гледах беше с Kino no Tabi .Като цяло изглежда доста добро така че ще се следи 8)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Апр 11, 2008 4:09 pm 
Аватар
The No-Goodnick

^^" човек да не се захваща с нищо друго ако е намислил да пуска теми за аниме :lol: , че ша го предварят ^^"

еми ще се следи :nod:
просто незнам какво друго да кажа :drop:
не обичам много да коментирам анимета ^^"

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Апр 11, 2008 7:18 pm 
Аватар

Това отдавна сиго набелязах ззаради главната героиня-пилот :D Историята изглежда добра,тъй че сега ще си дръпна 1ви еп (идеално,щом е излязъл със субс ;)) и ще гледкам ^^

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Апр 11, 2008 10:08 pm 
Аватар

Много приятно аниме с липса на дразнещо герои. Алисън е страхотна. Много ме кефи. Някаква мъжкарана страшна и едновременно с това не става някаква груба. Много яка героиния.
Уил също е готин. Как помно само това момче :shock: Нищо чудно, че е добър ученик. С тая памет, крещи зубър отвсякъде, но иначе е готин герой. Обаче, май все още наивен и за доста работи, абе тепърва ще видим. Песничката в началото се върза силно с анимето.
Много се кефа, че вместиха две способности, които уважам много. Пилотирането и точната стрелба. Да видим какво ще получим от Уил.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Апр 12, 2008 7:52 am 
Аватар

Странно, много ми допадат главните герои /поне двамцата Алисън и Вилу/. Момичето е много сладко и се забеляза интересът й към наученото момченце xD, но няма такива резки изцепки, като 'suki da'... 'mou~ anata ga daikirai' /shock/ ^^"
Много приятна атмосфера и разпускаща още от първи епизод, въпреки 'екшъна с мафията' чувството се запази докрай... викам си: "Нещо по old school, но с нов арт"

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Апр 12, 2008 9:20 am 
Аватар

Първи епизод беше интересен,артът не ми допадна много,но историиката е интересна, тъй че засега ще се следи :)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Апр 12, 2008 11:45 pm 
Аватар
RyuKo FanSubs

Хм... някак си съм очуден... Героите ми се сториха приятни, а Алисън най-вече ми хареса заради гласа й... Арта също ми допадна. По принцип не очаквах да ме заинтригува, но ми се иска да видя и следващия епизод. Може би пък анимето да излезне добро. Надявам се.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Апр 13, 2008 9:48 pm 
Аватар

Историята ми допадна, героите също, особено мацката е доста яка с тая ярко руса косица.. странно само как е толкова малка, а вече в армията ^^' Ще се следи май май и това xD

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Апр 14, 2008 1:20 am 
Аватар

Нищо чудно за приликата с Кино но таби! От един и същи създател са ^^ Факт, който научих доста случайно >>
Вторият епизод е в същата атмосфера и усещам как ще става все по-добро. Просто Алисон е... :lol: няма такова ъздание. И бива такава още от малка...! Не такъв як образ напоследък не съм попадала! Ами нощните й навици?! Сега да попита някой кой е момчето и кой момичето :lol: Супер сладурско е и смятам, че това няма да се промени в следващите епизоди :D Не съжалявам, че е едно от малкото заглавия, които подхванах непосредствено след излизането им^^

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Апр 14, 2008 4:03 pm 
Аватар

:nod: Вторият епизод е също толкова добър, колкото и първия. MADHOUSE продължават да се справят страхотно :D Немам търпение за следващия еп :D А иначе Алисън ми прилича на мен като спя, и аз така изритвам всичко наоколо XD

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Апр 15, 2008 11:05 am 
Аватар

Subarashii desu!
Много чувствено аниме, героите са страхотни, особено Allison, много сладка и красива ^^
А вторият епизод си беше ... страхотен! Прибързах малко като казах кое ми е любимото за сезона, някакси нивото на всичко ongoing в момента е много над това на предишната година

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Апр 15, 2008 6:10 pm 

Много много, много, много, МНОГО ми хареса
Страшно е, ще го гледам до край каквото и да стане. Всичко ми харесва в него. Може да не е най- доброто, което съм гледал, но просто когато всичко е на ниво няма как да не ми хареса :)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Апр 15, 2008 6:17 pm 
Аватар

Тук неизбежно ще повторя някой от предните мнения ,но няма начин 8)
faye това явно обяснява всичко .. :mm: Всичките герои са ми симпатични,артът е много на ниво ,музичката пасва - очаквам малко повече действие ,но имаме още 24 епа да го видим..
Определено Много добър втори епизод...:thumbsup:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Апр 15, 2008 6:42 pm 
Аватар
OnizukaKun

Много добри 2епа...
Определено ще се изгледа!

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 1 от 3 [ 44 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]