Дата и час: Чет Фев 06, 2025 9:47 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 1 от 7 [ 97 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: H2O ~Footprints in The Sand~ (зима 2008)
МнениеПубликувано на: Съб Яну 05, 2008 6:08 am 
Аватар
The No-Goodnick

Изображение
Заглавие: H2O: Footprints in the Sand
Официално Заглавие: H2O ~FOOTPRINTS IN THE SAND~
Вид: Телевизионен сериал, 12 епизода
Година: 04.01.2008 до 21.03.2008
Жанрове: Драма, Комедия, Романтика, Училищен живот
Производител: ZEXCS

Takuma Hirose е сляпо(по незнайни причини) младо момче. Заради внезапната смърт на майка му той става много необщителен и самотен, поради което с баща му се изнасят от града и отиват в провинцията, където Takuma е приет в ново училище. В новото училище той се среша с няколко момичете, въпреки, че само с 3 се опознава по-добре.

Info @ AniDB
Връзки (Аниме)

Последна промяна dadaadda на Съб Мар 08, 2008 9:49 pm, променена общо 1 път

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Яну 05, 2008 9:00 am 
Аватар

Mystery, Violence, Angst... sw33t :lol:
Странно колко много елементи се среща още от началото.
И въпреки това, не ми хареса първи епизод, надявам се да се издигне в окото ми с историята край Отоха :Р /много ми допадна сцената, в която тя се срещна с Хиросе близо до у-юето и той я видя/. Но някак си не успях да усетя H2o-то в края ^^'

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Яну 05, 2008 12:16 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Баси, тва аниме само с началото си за малко да ме откаже ~_~" Сигурно ще е добро, но едва ли от тия дет ги обичам аз....
Момчета да бият момиче ARFGHHHH :evil: f*@*Rss :taz:

Иначе като изключите отвратителните буквално моменти, да погледнем на важната история...
МАЛЕ ТОЯ КАТ Я НАБАРА С БАСТУНА :hotl: mahahahhahahahaha :hotl:
Бахти пича.. Явно ще се окаже някъв специален тип, за който ще знаят всички >освен самият той< :lol:
И бащата ме кефи(или тоя му е брат? се тая) - дано се появява по-често да земе да пребие ония невестулки...
Тъпото лоли некой да я закопа :?
ClassRep :mm: Нещо не й се ставаше от лицето на пича :mm: :mm: :mm:
Котонаха(?) ще е хубаво да се сдобие с оръжие... или поне пича да почне да й помага нещо, нз... така не може да продължава.
Отохиме(?) е действително дух??? :-0
Другите 2чки са още нови и нямам мнение.

Историята -дано пропускаме драмата през повечето време.. разчитам на пича да опрай нещата =/ Или на баща му :twisted:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Яну 05, 2008 12:53 pm 
Аватар
RyuKo FanSubs

Ми не беше кой знае какво, даже никак. Но не е пък и чак толкова зле. Като за първи епизод що годе бива. В началото като ония двамата я бяха хванали да бият онова момиче, е те такъв побой над момиче от мъже не съм виждал :shock: Та, ако не за друго поне заради това ще го догледам :lol: Пък и арта е на ниво :D
Ще чакам 2-3(4) епизод и да се надявам, че няма да ме откаже...

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Яну 05, 2008 12:59 pm 
Аватар
Ecchi Warrior

Любопитно :), след подобен коментар от Саян няма начин да не се гледа/следи :mm:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Яну 07, 2008 4:53 pm 
Аватар

Е като изключим, че и аз бях отвратена от момента с боя >< , който даже и не разбрах защо беше >< другото беше добре ^^ Много момичета, едно момче в главната роля.. точно както ги обичам :mm:
Впечатление ми направи, че прогледна още от първия епизод.. ама май ще е само временно.. тая духчето нали каза, че дара и бил временен поради ограничените и сили :?
И интересно какъв спешъл уан е ^^ кой знае в каква каша ще го забъркат горкото дете, отишло там да търси спокойствие xD

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Яну 07, 2008 9:35 pm 
Аватар

Kudrokoska написа:
Е като изключим, че и аз бях отвратена от момента с боя >< , който даже и не разбрах защо беше >< другото беше добре ^^ Много момичета, едно момче в главната роля.. точно както ги обичам :mm:
Впечатление ми направи, че прогледна още от първия епизод.. ама май ще е само временно.. тая духчето нали каза, че дара и бил временен поради ограничените и сили :?
И интересно какъв спешъл уан е ^^ кой знае в каква каша ще го забъркат горкото дете, отишло там да търси спокойствие xD

х2 :) Нз и аз съм така !
доколкото до проглеждането не съм сиг че ще е времено ма ша видим :) ;) :)

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Яну 07, 2008 11:53 pm 
Аватар

абе, странно аниме. Много интересни мотиви. Като с ef-a tale of memories май се опитват да примесят малко фентъзи, ама не знам дали се получава. Сляп, изведнъж зрящ, абе не съм по тази част. Ще видя следващите епизоди, ама май ще го дропна това. Нещо не ми се нрави много. Ама айде да не съдя по първи еп, ще изчакам още няколко и тогава ще видя.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Яну 07, 2008 11:55 pm 
Аватар
Цар Алко

Аз пък нещо не се радвам на пантсутата примесени с драма... :? По-добре е да изберат едно от двете. Нека да минат още 2-3 епизода и аз тогава ще решавам, но засега май ще го гледам.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Яну 09, 2008 11:35 pm 
Аватар

Стрейндж, днес ми разказваха за това аниме и останах с впечатлението, че е комедия. Ще го погледна, за да се убедя. :roll: (И все пак - пантсу... :lol: )

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Яну 10, 2008 12:26 am 

почти нищо не схванах от първия епизод,но ще изчакам да излязат още няколко преди да ги зарежа

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Яну 11, 2008 7:55 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Добре, аз май изпуснах едно 4-5 епизода, в които всички наоколо да забелязват, че пича ИЗВЕДНЪЖ ПРОГЛЕДНА?!?!! В единия момент ходи с бастунче и бара къдет не трябва, в следващия момент всички се държат все едно никога не бил сляп ?? Какво изпуснах :-О ? Да не би да има някакъв бонус еп или омаке между 1ви и 2ри.. или в 1ви накрая има некво продължение??

Впрочем ще се радвам в 3ти еп най-сетне да се разбере и причината за изхвърлянето на гл. героиня. Яко ме дразнят такива моменти... същото като в хигураши... не бе не му казвайте, за кво му е да знае истината, по-добре да я разбере сам и да ви намрази, деа тъпите овце х((( мн мразя като стане така в някое аниме. Ситуациите тип "НЕ, това не го прави никога!!!" - що "Просто не трябва!!!!" -а? "НЕДЕЙ!!!" -whah teh fork.... *отива и го прави* <<<естествено..... бати тъпото...ако го проточат много тоя момент може да ме откажат..

Иначе браво на фъшката, макар, че яко се бави си проявява чувство за common sense... Докъто момичетата в анимето са добре възпитани овце...
Само малко ме притесни тука една зупа-изцепка... xDDD
Изображение
like... ok, се ено не съм видял XD...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Яну 12, 2008 2:47 am 

SayanMK не са ли излезли само 2 еп-а? :o

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Яну 19, 2008 11:57 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Не бря, това горе беше ирония, следи ми мисълта :mm:

Та 3ти ... главното геройче, макар и некво леко дразнещо бавно, показва доста волеви прогрес. И все пак мн дразнещо бавно ~_~ Сигурен съм, че може и по-бързо, с такъв чичо >_>' И епизода хич не ми хареса как свърши, някво глупаво беше =/
А да, и поправка от горния пост - не само момичетата са добре възпитани овце, цялото село са добре възпитани овце :nod: Мислех, че причината ще е някаква по-основателна, но тя е традиционно идиотска и показва плиткоумието на хората ^^

Но виж, след епизода се изкефих... или по-точно се изхилих... :lol:
Изображение :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Яну 20, 2008 2:00 am 

Лично според мен анимето има достатъчно пУтенциал да се развие като един драматичен еччи-харем в по-добрия вариант ще видим и щастлив край, но ако е драматичен това не значи, че няма пак да му се изкефя.

Лично мен 3-я епизод ме изненеда, защото смятах, че тук нещата ще се развият като в Myself, Yourself т.е. ще развиват отношенията между героите като развръзката и голямата драма ще я оставят за накраят, но ето, че ни показаха малка част от причината защо всички ненавиждат "Everyone can go f*ck themselves"-girl :lol:

Това как пича изведнъж прогледна и на мен не ми стана ясно - явно тази фея, която се появава и изчезва от време на време му е помогнала по някакъв начин, който тепърва ще се разяснява. Относно любовния триъгълник, който се заражда съм доволен, че още в 3 серия има налазване :lol:

Арт-а на анимето е красив и приятен, героите са добре нарисувани. Относно самите герои обаче няма голяма доза иновация: пичът, който ще оправя положението, мацката, която ще я спасяват, мацката, която ще иска да открадне пича, училищната принцеса, "лошия" и консерватитен дядо - глава на семейството. Това, което ми прави впечатление поне от 3-я епизод е фактът, че конфликт назрява заради някакъв вид социална йерархия, което на мен лично ми е интересно как ще се развие.

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 1 от 7 [ 97 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]