|
Дата и час: Вто Фев 11, 2025 2:17 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Ное 13, 2007 7:59 pm |
|
Darkprince |
|
|
|
Ами, ако може да постна едни мнения тука ^^"
Haruka написа: То се появи, ама с много лошо качество за сега. Все пак ако има заинтересовани-> тук или в youtubeИзглежда страхотно впрочем, нямам търпение за добър запис ^^ Darkprince написа: Уеко offtopic, ама джарай CIW 2 - хареса ми, много ми хареса, ИЗКЛЮЧИТЕЛНО много ми хареса. Дано изкарат по-бързо с по-добро качество. -xxxHolic - чакаме втори сезон - RG Veda - освен OVA дали ще видим нещо по-серизно (май не ) - Magic Knight Rayearth - само заради Hikaru - Kobato - псето както винаги рули - Chobits - Chi, Hideki, Freya *dancing* -> OMG - Gahou Drug - dammit, защо трябва да е shonen-ai - TB - Seishiro - бил си, си и винаги ще си бъдеш son of a gun ; иначе двамата Sumeragi изглеждаха много добре - Clover - искам го това анимирано - TRC - Kuro-sama, дзвер си ти мама , ама ще трябва да почакам OST-ата са много добри - Action! най-вече радва. И наистина, клипа не трябва ли да е около 7 мин. xkivax написа: Айде и аз да се изкажа за CIW2 На мене много ми хареса,за жалост беше само 4 минутки,ех :/ И го искам с по-добро качество Особено ми харесаха нещата за Холик в началото За Тсубаса имаше малко,но беше като appetizer за ОВА-та Haruka написа: Вече ми стана съвестно с тоя офф. Може би трябва да си направим нова тема и да помолим да ни прехвърлят последните мнения там. Ила да си седим тихичко с мисълта, че няма да ни усетят Та както и да е. Излезе и ендингът с кредитите- не е ли сладък :Р. Повече ми харесва от миналия. И така и така съм почнала, да кажа и аз какво мисля за сега ~ xXxHolic- красиво както никога в аниме Ако го бяха направили само така, щеше да е ехее. Особено Юко-сама. ~ Tsubasa - нищо, което вече не бях виждала по картинки, но все пак страшно красиво. Ех, Мадхаус..Това най-много го искам в ясен вариант. ~ Kobato- Ахаха, Кобато ми е идол и в анимиран и в манга вариант. А псето е култ :Р ~ Chobits- Мии и с него и без него, нагледала съм му се. ~ RGVeda- Честно, не помня какво имаше от там, ама няма да гледам 2ри път докато не излезе двд рип. ~ MKR- Красиво, както винаги. Но меките бяха малък ужасТ ~ Clover- И аз си мечтая за това анимирано. Как може Су да е толкова сладка ~ TB-О, давам всичко за Субару и Хокто нарисувани по този начин. Сей-чан също беше..хех ~ Legal Drug- Любимата ми част, за първи път анимирано и Казахая рулз ( ) Yunie написа: топ 3 моменти от CIW2: - Ashura *w* - Seishiro-sama! и горките Мокона - Kamui. btw едно въпросче - това срещу Kamui Fuuma ли беше? О.О
Сега почвам да чета Legal Drug, изведнъж ми стана много любопитно (въпреки че скоро гледах Night Head Genesis и малко не ми се гледа още една двойка със суперсили от тоя тип >.>) А Clover имаше някакво мизерно music video, та наистина би било интересно да се види нещо по-подробно Haruka написа: Съгласна с топ 3 на Yunie, сега като го изгледах по-нормално Това със Сейширо направо плаче да бъде направено на профил, може някой ден.. И Фуума беше, дам. А изражението на Камуй беше безценно Това, което днес страшно ме зарадва-клипът с по-добро качество -> http://www.sendspace.com/file/z1qwed
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Ное 13, 2007 10:41 pm |
|
Kitsune~ |
|
|
|
Аах, CLAMP за пореден път ме очароват~ *просълзява се лекичко*
-- Holic беше на супер ниво (както и всичко останало :р), светнаха ми очите при вида Юко-сама, а Уатануки беше страшно миличък с раничката :} Доумеки също много ми хареса
-- Кобато беше много сладка с тоя объркан поглед.
-- Частта с RGVeda ми е една от любимите (как само срязоха фенсървиса на Ашура^^), а малката пародийка на Х обра точките Обля ме Камуи фенгърлинг изведнъж..
-- Legal Drug - крещим в хор Казахая!! Аууу, искам повече от товаа!
-- ТВ-О страшно много ми хареса, Хокто пак беше голям образ, а Сеи-чан рулира^^
-- За Tsubasa нямам думи, наистина красиво.
Darkprince написа: - TRC - Kuro-sama, дзвер си ти мама Хаха, определено! И Фай-сан~
Двете мокони ме убиха
Като цяло - направо нечестно красиво и прекрасно (: Ендингът е спокоен и.. с фънки джанти лепнати за розова кола ?
Псето ftw!
_________________ Zoku~
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Ное 14, 2007 1:43 am |
|
Ray-kun |
RyuKo FanSubs |
Регистриран на: Съб Окт 22, 2005 10:10 pm Мнения: 518 Местоположение: Somewhere in N-City, Japan...
|
Изгледах днес Clamp in Wonderland 2 и много му се зарадвах. Точех си зъбките за него от известно време, понеже вече бях успял да изгледам първия Clamp in Wonderland. Моментите с MKR и Chobits най- ме израдваха.
И надявам се обаче да не чакаме за евентуален Clamp in Wonderland 3 толкова, колкото чакахме втория. (Визирам това See you again накрая на видеото).
_________________ ФБ страница на "Светът ви очаква" - авторски фентъзи роман.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Ное 14, 2007 10:14 pm |
|
faye |
|
|
|
Чели три героя не разпознавам като го гледам Тамън си викам а сетих се тоз беше от.. и пускам за да съм сигурна ама не...
Аз си търся качествен raw на втората част. Не че караокето ми пречи но искам да му се насладя напълно^^
_________________ <3
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Ное 15, 2007 1:36 am |
|
Pres |
|
|
|
Явно до сега писахте "ветераните"
Аз го очаквах от много време, но не за да видя познати герои, а за да се запозная с CLAMP ^^ Не съм гледал много техни неща, но двата клипа ми харесаха много, така че за напред ще включа нещо тяхно в списъка.
Ashura, thanks за линка, бях го гледал с лошо качество преди ^^
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Ное 15, 2007 2:46 am |
DARK MASTER |
|
|
Регистриран на: Съб Сеп 08, 2007 12:11 am Мнения: 1194 Местоположение: UK
|
Ех RG Veda стара лобов. С това качесто просто пълно прераждане на манията. Да не говорим че не съм чел мангата и като видях Ашура в порастнал вид . ТА ДАЖЕ И МАЛКО ЗА ПЛАКНЕНЕ НА ОЧИ ops: .
Някой мерна ли какво пишеше на на това над CUT .
И X тия физионоомии усобено на Камуй и Фума как го гледаше и мигапе на парцали БЕЗЦЕННО.
Да си призная другите анимета/манга знам само 2, 3 от тях кои са но нищо не съм гледа/чел заедно с тия дето не ги знам ops: .
Дано им направят нещо както ще правят с Евангелиона(самоче пълен remasterинг на всеки еп XD) с това или по-добро качествно на тези анимета(и тия дето още не са анимета) или поне най-популярните от тях.
Определено ще се гледа всичко на ново ако е такова качество .
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Ное 15, 2007 12:51 pm |
|
Aerith |
|
|
Регистриран на: Сря Сеп 28, 2005 4:13 pm Мнения: 1115 Местоположение: USA
|
PA3YM написа: та-та-та-ра та та та та-та-ра (х2) еей супер песничка за добро утро - оправи ми настроението след редовното недоспиване преди работа
Хаха, same here, same here ^^. Много е сладка и в същото време надъхваща, една такава. ^-^
@ faye - имаше някакъв торент с CIW 1&2 HQ (~800mb) в TokyoTosho, не знам, сигурно качеството ще е перфектно, но не си направих труда да го свалям, понеже нямам толкова място Иначе и аз си го искам в оригинал клипчето. Друго си е да се насладиш на Казахая и Рикуо в пълния им блясък ^^. Ох, как ми се искаше да го видя анимирано това, не е истина ...и Clover също :мрън, мрън:
_________________ 『 t・o・r・n ♥ 』 //♥tumblr♥//♥last.fm♥
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Ное 15, 2007 6:09 pm |
|
Darkprince |
|
|
|
Може ли аз да, може ли аз да кажа, можИ ли? (кат' хищна хиена ^^;; )
Картинка №1 - прилича ми на Primera от MKR
Картинка №2 - брюнетко, тип "цайсатко", е Kakei, шефчето на Green Drugstore. ; а чернокоско, тип "teh cool looking" ...мхм ...."плетачка" е Saiga.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|