Дата и час: Чет Яну 30, 2025 11:42 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 1 от 3 [ 43 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Character Discussion: The chara that nobody likes xD
МнениеПубликувано на: Сря Окт 03, 2007 10:16 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

There is ONE person...
in each and every anime...
that nobody fuckin likes xD
=)) :hotl: =)) :hotl: =)) :hotl:
Dane Cook mod-copypasted

Такаа, сега малко по-сериозно. Наистина говоря за типаж герои, които е малко по-нестандартен, но неизбежно забележим. Във всяко аниме, има дразнител. Досаден герой. Герой който НОНСТОП трябва някой да го спасява. Пищяш герои. Герои с неприятен глас. Той може да е всеки!! Може дори да си ТИ! =) Добре избива ме доста на смях, признавам, но съм сериозен. Ето примери:
Орихиме, Блийч и Сакура, Наруто. 2 гъски, които имат ужасно малко фенове в сранение с другите герои :lol: Дразнят досаждат и прочее..
Онова малкото гадно нещо от AirMaster, което пищи. БЛЯХ, гад, къде е мухотрепа..... // но това не е тема за башване на тези герои, тъй че спирам до тук...
Икари Шинджи - NGE, гадно безгръ.... както и да е :mm:
Lovecom - онва блестукащо русо... ******
Ichigo 100% - главната героиня с гнусния глас xD
/////// Ест., за повечето хора, тези критерии са различни. Тъй измежду маса хора, има и такива които си падат по uber-loosers xD Нищо лично :lol:
Но твърде на смях я избих тая тема, а не трябваше, но нямаше как да ви разясня за какви герои говоря иначе.
Та същността на темата --- защо във всяко аниме, има герои, които ни дразнят?
v1 Не че има нарочно сложени такива, просто има различни характери и е нормално някои да не ни се харесват. За всеки този герой е различен.
v2 Масата има мнение. Орихиме е гъска(ПРИМЕРНО)! Аниматорите го знаят, но на тях това им е целта. Защото както всички знаем, един супер герои може да бъде супер герой, само на фона на своя sidekick!! Тоест няма как героя да е герой, без да има загубеняци// нормални хора, наоколо...
v3 -||- ~го знаят, но на тях това им е целта. Те ни мразят, нас гадните лийчъри и слагат все повече и повече кухи герои, с цел да изпростееме или да спреме да лийчиме най-сетне... xD
v4 Хората си изкуфяват, масата оглупява. Съответно тенденцията да има тъп герой нараства, за да има повече хора, които да се асоциират с него :-0 kind of sad...

Та как мислите? Има ли такива герои или си измислям(пак)? Вас дразнят ли ви? Защо са там? Може ли без тях?

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Окт 03, 2007 10:32 pm 

Един доста одумван и противоречив образ - Макото от School Days. Него повечето не го харесват, защото си гледа само неговия кеф и не показва никакво отношение към жените. Няма скрупули с коя спи и в каква връзка и в каква ситуация. :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Окт 03, 2007 11:29 pm 
Аватар

има... винаги има такива

и обратното... винаги има някой, който кефи всички (или поне почти всички)

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Окт 04, 2007 12:04 am 
Аватар

Темичката е мн. яка аз смятам, че обикновенно такива герои се слагат поради следните причини:
- в повечето Шонени най-често се слагат за да има повечко комедия или за да се покажат лошите качества за да изпъкнат добрите такива, в шонените все пак се научава нещо ценно, което няма как да се осъзнае без да видиш грешките на другия :wink: (според мене и Наруто е малко загубеняк ама ме кефи много иначе :lol: )
- в Ечетата постоянно срещам кухи лейки, просто комедията няма да върви иначе :mrgreen: (тая Chii от Чобитс ме къртеше в началото като беше няква хипар малоумна :lol: )
- в Маджикъл Гърлите и Шоуджотата(да не говоря в хентая :roll: ) е пълно с подобни същества :lol: .Повечето невинни момиченца от типа на това да се кефят на ягодов сладолед или да мечтаят по-някое загубено момче и да правят адските издънки :lol: еми просто анимето ще загуби чара си ако ги няма.Все пак красотата е в несъвършенството :wink: .

И между другото аз имам един много любим герой Looser или както ги наричате и това е Usopp от One Piece(любимото ми аниме :ave: ).И специално за Усоп смятам, да той е с писклив и гадничък глас, не е достатъчно силен, но е един от най-истинските герои на One Piece(е Луфи и Нико Робин просто very very :ave: )но Усоп е един от най-смелите на екипа(колкото и да не ви се вярва) само за пример ще дам битката му с Луфи просто беше велика :( .И стига че се отплеснах в темата :lol: .
Също така RuLLeZ Ейчиро Ода, че е измислил Луфи, най големият идиот, но и най-великият Adventure герой за мене.Така, че от така наречените loosers винаги има полза, ни що в аниметата не е направено случайно.Казвам го защото аз не мразя нито едно аниме, казвал съм го и преди.Мразят само слабите все пак :wink:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Окт 04, 2007 10:26 am 
Аватар

Най-дразнят mod souls (Bleach)!!! Аре.. без Кон :D
ама ония 3мата са уникално тъпи и дразнят!! :evil:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Окт 04, 2007 10:55 am 
Аватар

Веднага се сещам за ДБЗ - Пан,Чичи и младата Булма :evil:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Окт 04, 2007 11:15 am 
Аватар

Brian най-вече =)) , иначе - да, във почти всяко аниме има такъв герой.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Окт 04, 2007 12:25 pm 
Аватар

Ей, чшшшш. Аз харесвам Орихиме. :lol:

Но да, такива герои има. Сакура беше добър пример естествено всеобщият дразнител Раки (Клеймор). Нз за какво са там, но като че ли не може без тях. :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Окт 04, 2007 1:02 pm 
Аватар

о?
Death Note и Code Geass минаха и без такива, доколкото се сещам сега

ЕДИТ: не, в Code Geass имаше една пача с очила, сега се сетих

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Окт 04, 2007 1:54 pm 
Аватар

ми са веднага просто се сещам за Раки ю(клеймора) и Шинджи (НГЕ).

И двамата не умират!Дееба!

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Окт 04, 2007 4:53 pm 
Аватар

Ракииии, враг №1 на всяко аниме. Изтребител на нерви. Жалко изчадие и подобни цветущи роли :lol: Общо взето го давам като пример за всички онези герои, които казват "ще те защитавам на всяка цена" и в следващия момент вече са на "не можах да я защитя" и рев.
И Сакураа, от Наруто ест. Изключвам тази от Шипудена, защото там се пооправи малко момичето. Но никога няма да се заличи от съзнанието ми това Sasuke-kuun и вечното жалване как нищо не може да направи.
Като цяло ме дразнят лигави нещо-като-тсундерета като главната героиня на Scrapped Princess. Или Онзи невинен тип малоумни момичета, които се запъват от срам като говорят и момчетата така силно напират да защитават :lol:
И разбира се, персонажи тип Макото от School Days. Просто нямам думи за този човек и всички празноглави и извратени момченца като него. :roll:
А защо ги има тези герои...Ми предполагам, че защото анимето се има за малко по-разнообразно и иска да покаже повече характери, а не само идеални герои. Без нашите весели мъчители ще е скучно :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Окт 08, 2007 1:06 am 
Аватар

Във всяко аниме има поне по 1 такъв.Причината не ми е ясна.Може да е нещо като тенденция при аниматорите.Важното е че има такива и мен естествено ме дразнят.Особено тези , който постоянно трябва да ги спасяват.Не могат ли да се спасят сами бе... :evil:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Окт 08, 2007 1:21 am 

Има го този типаж ... досаден , бъркащ в нервите, но според мен това е много общо понятие
За всеки е различно ... разни хора симпатизират на разни персонажи ... не понасям Ичиго от Блийч например досаден ми е ... и причината за това е в моята психика и предпочитания... от друга страна според мен Раки е ебати парцала (в добрия смисъл .... не тая флейм срещу него)

Не всички малки пищящи животинки са противни и досадни
... Мокона е култ ( само някой а каже нещо лошо за Мокона ще включа на фенбой моуд )

В аниметата винаги наблягат на разнообразието ( една от причините да посветя свободното си време на това занимание) "Досадната" фигура присъства във всяко аниме ( аз май за изключения не се сещам)

Това е част от самото изкуство. Аз например като почна да гледам някое аниме веднага си харесвам един от персонажите и супер мнгоо му симпатизирам и му се кефя , и винаги изпитвам невероятна неприязън към някои друг персонаж ... и искам да го обезглавя ...
Но със сигурност има някой друг който гледа същото аниме не понася керектъра който аз предпочитам и симпатизира на пачата ,която не понасям.
Има за всеки пон нещо ...има разнообразие...има досадни характери ... и то по много.Забелязва се накаква последователност понякога. от 10 анимета в 3 ще има *Русата чужденка ,която има проблеми с алкохола.. и големи цици* ... *Рахайтаният брадат пич на средна възраст , който играе подържаща роля , защото все пак за да спасиш света трябва да си тийнеджър , но все пак е пич*

Това е идея за дискусия ... моделите аниме герои по поведение , външен вид и прочее ... трябва да пуснем една такава тема ...

та отново към досадните персонажи ... понякога някой се идентифицира с тях ...и винаги е различно. Дължи се на това че аниме героите не са перфектни ( мен много ме дразнят западните бози където всички са перфектни и безупречни) и никой човек не е перфектен ... има момичета които се държат подобно на Сакура (сигурен съм )

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Окт 08, 2007 1:23 am 

И сега дами и господа .... наградата за "най - хейтен герой" и едновременно "най - чакай герой да умре / да го нацепят / да му избодат очите " от феновете тази годин е ........безспорният фаворит....
Makoto-kun от School Days :lol:
Само ще кажа , че за по - малко от 10 часа ( след излъчването на 11-ти епизод ) в Анимесуки бяха изпис ни 60 страници хейт по героя ...... :twisted:
дори и на мен ми се прииска да го саборя на земята и ритам , ритам , ритам , ритам , ритам ..... ритам , ритам , ритам , докато не повърне черния си дроб ( много исках да видя как изглежда :oops: )

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Окт 08, 2007 2:48 am 
Аватар

TheNightmare написа:
N от Death Note :lol: ...или поне аз останах с впечатление,че феновете се разделиха на 2 лагера след 25-а серия-едните искаха Light да победи и да създаде перфектния си свят,другите не спираха да го анатемосват и искаха да му видят гърба.Важното е,че коментари от рода "N е любимия ми герой,искам да победи!" се брояха на пръстите на едната ми ръка.Безразличие,което е по-лошо дори от омразата...Total letdown,особено след невероятния персонаж L,който всички почитаха не по-малко от "бога".

пък мен и 2мата ме дразнят... След смъртта на Л супер се издразних на това пишлеме Ниър... и Мело ми беше фаворит. ^.^

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 1 от 3 [ 43 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]