|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 12:41 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Юни 16, 2006 7:53 pm |
|
g3n3s1s |
|
|
Регистриран на: Съб Окт 15, 2005 10:19 pm Мнения: 1435 Местоположение: Doesn't Matter
|
Thaw написа: Нз мене ми изглежда като поредния покеклониг
ти прочете ли нататък в история какво става?
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Юни 16, 2006 7:56 pm |
|
Thaw |
|
|
Регистриран на: Вто Фев 28, 2006 12:01 am Мнения: 613 Местоположение: Видин
|
I think i missed that part ops:
Цитат: *Note: Not suitable for children due to some brutal killings and scenes of extreme cruelty.
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Юни 16, 2006 8:07 pm |
|
Safiir |
Пантсу Мастър |
Регистриран на: Сря Фев 15, 2006 1:24 am Мнения: 12758 Местоположение: Nekomimi Rakuen
|
nikolai_131 написа: Мухахахаххахахаххаа.... не пак това... зарязах го след 1-ви епизод.... Ма поне е по добре от Наруто... ако тръгнеш да го гледаш може и да ти хареса... всеки с вкусовете си
В ревютата специално пише, че първите 2-3 епизода изглеждат детски, но после почват психариите.
_________________ Ако не ползвате anidb Eri ще ви спипа ^^
I pity the FOO!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Юни 16, 2006 8:21 pm |
|
ahl |
|
|
Регистриран на: Чет Фев 02, 2006 2:04 pm Мнения: 592 Местоположение: Чирпан
|
Ммм психарии, трябва да го видя това . Айде някой ако го има(по възможнаост на AonE&Triad рилийса) да го сийдне на АО, че иначе с моя външен нет ще го чакам две години, докато се свали.
Btw много ми е интересно само, това как са го пуснали по някаква телевизия за деца .
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Юни 16, 2006 8:22 pm |
|
Safiir |
Пантсу Мастър |
Регистриран на: Сря Фев 15, 2006 1:24 am Мнения: 12758 Местоположение: Nekomimi Rakuen
|
ahl написа: Btw много ми е интересно само, това как са го пуснали по някаква телевизия за деца .
Странно е наистина, но поне са го давали от 1 часа през ноща.
_________________ Ако не ползвате anidb Eri ще ви спипа ^^
I pity the FOO!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Юни 16, 2006 8:24 pm |
|
DarkAzazel |
|
|
Регистриран на: Вто Яну 17, 2006 1:46 am Мнения: 694 Местоположение: Стара Загора
|
Тръгнах да го тегля от mininova ама нещо мъка мъка с 6-7к/с .... търся го сега от другаде ама ако не намеря ще го оставя от новата да се сваля и после ще го кача на торента
Edit: Охо засили се на 40к/с, ако някой е тръгнал да помага при свалянето мерси много
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Юни 16, 2006 8:34 pm |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Ah, sorry, затрил съм го. Не смятам, че е нещо добро, въпреки, че го изгледах. Първите 3 епизода наистина са приятни и селски, след което изведнъж нещата супер брутално се обръщат, при което човек ще очаква да продължат да са си обърнати Обаче реалноста е друга. Една от най-неприятните ми сейюута, озвучава една сдухла, която се появява в превратната част. Само с тая сдухла се занимават няколко епизода и заради нетърпимия й глас и необяснимо тъп разсъдък направо ме отказаха.... Към 10ти еп. имах чувството, че до 4ти епизод бяха станали мноооого повече неща отколкото от 4 до 10 T__T Историята завършва точно никъде от моя гледна точка.Героите не търпят особено развитие, което от една страна е добре впрочем, но нещо май създателите не са били наясно мистерия ли създават или magic/fantasy >o>
Обобщение: Narutaru rulz(това драконче), главната героиня също е готина(характер), 2рата героиня sux too much, "the eeeevil" пичовете въобще не докарват причинност, арта sux just a bit less than 2рата героиня(което е много), историята е много добра, но не е развита като хората... ________________________________ Просто тъй като никой до сега не каза, че го е гледал си давам цялото мнение. Разбира се, напомням, че не е нужно да се съобразявате с него. Принципно избягвам да се изказвам отрицателно за аниме... Изтеглете 4 епизода и решете сами. Но ако ви хареса и се откажете на 6тия не ме винете, че само сте теглили 5 еп-а :Р
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Юни 16, 2006 9:02 pm |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Еми.. не чак толкова. Поне за мен. То като цяло главните участници са малки момичета, някои умират, хич не ги пазят, не помня да са ги мъчели с нещо особено... Хмм,.,, чак такива слухове =/ Може и аз да не помня вече де >_<, но ... вероятно в мангата може да има нещо такова, но в анимето хич не се и виждат тези моменти...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|