|
Дата и час: Съб Фев 15, 2025 1:05 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Studio Discussion - BONES ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Окт 28, 2005 7:05 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=733_1257632012.jpg) |
Roland |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
|
Като ще има Гонзо, викам си да има и Боунс. Много странно студио - доста по-малко неща имат от Гонзовци, да речем, а и от други студиа, обаче всяко от тях ме е впечатлявало неимоверно, независимо в каква посока. Общите ми впечатления от тях обаче са повече от позитивни: РаЗефон - любимият ми сериал, мога да се пеня с часове по темата ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) Фулметал Алкемист - другият ми, може да се каже, любим сериал. Wolf's Rain - страхотни идеи, страхотна атмосфера, страхотни герои, страхотна анимация, страхотна музика, безумно осрана история ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif) Каубой Бибоп филмът - не съм стигнал до него... Други техни не съм гледал, макар че съм се наточил на бракуваната принцеса ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif) Мнения?
Последна промяна Roland на Пет Окт 28, 2005 8:49 pm, променена общо 1 път
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Окт 28, 2005 7:43 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=407_1470342821.png) |
faye |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
|
установих че не съм заглеждала само три от сериалите и 3 ови им
Да наистина нещата им си заслужават, да се хвърли един поглед. Сред тях не съм намерила нищо което хептен да не ми хареса
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Окт 28, 2005 8:27 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=733_1257632012.jpg) |
Roland |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
|
Това последното подозирам, че беше зловещ спойлер и ще е мило да го едитнеш
Иначе Марс Дейбрейк не ме изкефи особено първите 5-6 епизода и го зарязах..
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Окт 29, 2005 12:01 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=14.gif) |
killua |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 3:08 pm Мнения: 371 Местоположение: Sofia
|
Е, не си гледал "Кравешкия Бобец", мълчи там
Аз давам 9.. поизхвърлих се малко, но просто всяко едно аниме бая ме е зарибявало, Улфс-ът го обожавам, както и ФМА, а РаЗефонът много харесах, въпреки че не го помня вече много-много
филмът на каубоя не е лош, но все пак..
явно сериалът е на друго студио.. бе като цяло филмът си беше като началните епизоди, ако не се лъжа, а преди да "почне" историята, те не са чак толкова зарибяващи
_________________ Cook it, babe!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Окт 29, 2005 6:31 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=23.jpg) |
Kain |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
|
И от мен една осмица... Още съм в началото на Алхимиците, но е адски добро, на Бибоп и без това само филма съм гледал, много ми хареса, сериала сигурно още повече ще ме накефи, но все не намирам време за него, а що се отнася до Вълците - много добро, дамо малко по-динамично да се развиваше действието, иначе всичко друго е на 6!
_________________ When opposites become as one, a saviour will emerge...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Ное 12, 2005 8:21 pm |
![Аватар](http://forum.sdc-bg.com/download/file.php?avatar=133_1455985921.png) |
samara |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
Регистриран на: Пон Юли 18, 2005 8:39 pm Мнения: 2483 Местоположение: някъде в облаците
|
Mao написа: Гледала съм много малко техни неща, но и от трите ;р ( FMA, Cowboy Bebop и Wolf's Rain ) съм много доволна, страхотни анимета ! ;р Анимацията им е невероятна, музиката също ми харесва, доста оригинални сюжети - 9 =]] .
сори, че ти взимам мнението, но напълно пасва с мойто
_________________ Good & Evil /// http://www.sdc-bg.com/
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Юни 28, 2006 12:32 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=1603_1254660360.jpg) |
Morri D'in |
Masaka?! |
|
Usagi написа: Самостоятелните им проекти не ми правят особено впечетление, иначе има добри колаб работи.
Самостоятелни са им Wolf's Rain (супер ме израдва това аниме) и Eureka 7 (и това е много добро, трябва да го доизгледам)... и двете имат малки проблеми с историята, но пак са яки. Под самостоятелни имам предвид, че в ANN пише до creator Bones... иначе те основно са отговаряли и за другите си хитови продукции.
Давам му 9тка на студиото; много са добри, голяма част от любимите ми анимета са правени от тях... (щом на тях им давам 9 обаче, незнам за студио, което ще получи 10
Oftopic: тоя пост е с основна цел - *bump* на темата; като се трият неща, просто трябва да гледаме дали в нещо важно не е писано повече от 5 месеца и да го бутнем малко, до следващия път
_________________ wwwwwwwwwwwwwwwww
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|