|
Дата и час: Вто Сеп 07, 2010 5:21 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
|
|
Заглавие: Re: Samurai Champloo (пролет 2004)  Публикувано на: Пон Яну 04, 2010 12:18 am |
 |
| Bagatur |
| |
 |
|
Vagabond написа: разбирасе...колко сериозно беше цял епизод муген да учи бръмбар да се бие а Джин да играе Шоги.... Или пък епизода с холандеца... Чел си избирателно предишното ми мнение. Не съм отрекъл наличието на много свеж хумор в епизодите, всъщност историята с бръмбара ми беше една от най-забавните. Цитат: Не е ли сериозно че ако загубят играта селото им ще попадне в американски ръце...И това наистина се е случило...това е епизодно аниме...Сиреч всеки епизод се разказва определена история а не е като повечето които за 300 епизода разказват една история и не могат да я завършат...не знам как можеш да определяш цялостна атмосфера като всеки епизод е различен от останалия... Повечето епизоди се въртяха около случки къде-къде по-сериозни от бейсболна игра, в която един от отборите включваше куцо и сакато. Но няма значение, щом го харесваш, твоя работа. Въпрос на вкус.
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Samurai Champloo (пролет 2004)  Публикувано на: Съб Яну 09, 2010 2:23 pm |
 |
| Нарутард |
| |
 |
|
До 2ри епизод съм , аниме е супер.. найстина много ми хареса...  EDIT : Преди 3 мин го свърших и мога да кажа , че е едно от най-добрите анимета правени някога.
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Samurai Champloo (пролет 2004)  Публикувано на: Пон Мар 29, 2010 9:30 pm |
 |
| DiaDora |
| |
 |
|
Тоа па 8-ца. Кав си такъв скрънзел. Свидят ти 10ките, кво ли. Ако ЧамплУто не заслужава 10, аз не знам кое аниме се класира за 10. 10- ка му е меко казано малко. ________________________________ Леле майкоУУ кво аниме са напраили тея изроди да им се ненадяваш Е на тва му викам аз аниме ИКОНА и PURE EPICNESS. Уникално и превъзходно. Мерено с пипета от всякъде, мм по мм. То хумор, то сторилайн, то битки - да се чудиш кое от кое по-по-най. Извънземна класа е. Щом кат залепнах и се препарирах от първия епизод (аз - дет имам генерален проблем с началото на аниметата) смятайте за какВа гениалност става дума! От двамата герои МЮГЕН ми е на сърце като типаж, макар че Джин не му отстъпва по нищо.Просто са 2те страни на една монета. Дори девойката е рядко свежа и комедийна и не ме дразнеше. Бе супер трио - идеален комбинейшън. Фу-тото кат че ли по-беше захапала по Мюген(нормално!, нали е bad boy) и Джин го усети (милия..) Отношението и на двамата към нея обаче, беше чисто закрилническо: като на големи братя към сестричка. Не и върви на таа малката Любими моменти(нема ги карам по ред): Като цяло - едно голямо ядене беше тоя сериал,- как и кво ше тъпчат основен болка у всеки еп...и къде ще положат морни трътки. Япония явно доста глад ги е измятало исторически, щот яденето е наква висша форма на блаженство...не е кат у нас : аз бонбони не пием
1.Момента с подпалената марихуана ме насра от смях....
2.''Японците'' дет потропваха с дървените налъми и Фу се нагрухтя доволно (много ми е по-симпатична кат надебелее )- пак смях до зори..
3.Бръмбъра-сумист Родригез...ахахаха В тоя еп. Джин всъщност успя да топне чушката. Пич беее - мое да е скромен, тих и с цайси, ама клати 2 пъти в сериала...втория път даже 2 опраи наведнъж и после го боля кръста младежа.И не бяха онея първоначални киликанзерки ,други беха ...а Мюген от много лакомене оставаше на сухо постоянно:аха - аха да му се усмихне късмета с мацката под прикритие, ама не биде.... Пълен идеоТ и загубеняк Добре, че Фу имаше симпатии към него. Ама как да не го обичаш такъв! Там също Джин кат скочи да лови торбата с жълтици на дъното беше priceless.Абе в тоя ред на мисли: кво мислите, че му прошушна оная агентка в ухото на Мюген, че ше му напраи за да му подпали моторетката така бързо: свирка, анал де лукс или нещо дет не се сещам?  Според мен - лонг найС дудук.. Отделно от идЕотизмите, имаше доста дълбоки и трогателни моменти... Бе тва аниме е наистина някаква уникална палитра от всичко: от-до - без изключение. Тея дет още не са го гледали не осъзнават колко са ограбени. 
|
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Samurai Champloo (пролет 2004)  Публикувано на: Сря Апр 14, 2010 2:57 am |
 |
| burst |
| |
 |
Регистриран на: Нед Яну 17, 2010 11:05 pm Мнения: 3545 Местоположение: The Road Not Taken
|
брех,как не съм го коментирал,тва е сигурно най-доброто самурайско аниме според мен,Мюген си знае работата  .
|
|
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Samurai Champloo (пролет 2004)  Публикувано на: Сря Апр 14, 2010 11:35 am |
 |
| velush |
| |
 |
|
Цитат: най-доброто самурайско Аре ся...все пак Champloo-то си е гротеска и пародия...има доста по-големи класики... Според някои Shigurui е най-доброто самурайско  ...мисля, че е те имат повече резон...все пак, там поне става дума за истински самураи...въпреки, че пак си е един вид гротеска  .
Последна промяна velush на Чет Апр 22, 2010 9:35 am, променена общо 1 път
|
|
|
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Samurai Champloo (пролет 2004)  Публикувано на: Сря Апр 14, 2010 1:26 pm |
 |
| DiaDora |
| |
 |
|
SnaikBG написа: Абе не знам как ми попадна това аниме но до момента съм на 14ти епизод и мога да кажа Епичен епизод с това пеене и страхотно аниме  Obokuri-Eemui by Ikue Asazakiе това пеене там... и наистина те настръхва целия А относно самурайско: наистина SHIGURUI по-подхожда на класификацията самурайско аниме... Чамплуто, макар че има Джин, не е баш в тази категория. Но и двете са велики анимета, както и да ги погледнеш.
|
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Samurai Champloo (пролет 2004)  Публикувано на: Сря Апр 14, 2010 1:49 pm |
 |
| reefer-madness |
| Модератор |
|
|
Няма място за сравнение между Shigurui и SC, там където едното е жизнерадостно, ведро и шегаджийско, другото е мрачно, монотонно и грубо.Просто едното се фокусира доколкото е възможно повече върху грубия реализъм, другото по скоро цели да забавлява.Иначе и двете са уникално добри xD
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|