Дата и час: Вто Сеп 07, 2010 5:21 am

Часовете са според зоната UTC + 3 часа

Страница 7 от 8 [ 116 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Samurai Champloo (пролет 2004)
МнениеПубликувано на: Нед Яну 03, 2010 4:13 pm 
Аватар

Много точно казано, а и защо атмосферата да е много по-различна, като един от основните жанрове е комедия o_O :huff:

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 03, 2010 8:21 pm 
Аватар

Абе днеска го свърших туй аниме
Тис ис нат беизбол
Тис ис....
МЕДНЕС

:lol: :lol: :lol:

Изображение
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 04, 2010 12:18 am 
Аватар

Vagabond написа:
разбирасе...колко сериозно беше цял епизод муген да учи бръмбар да се бие а Джин да играе Шоги....
Или пък епизода с холандеца...

Чел си избирателно предишното ми мнение. Не съм отрекъл наличието на много свеж хумор в епизодите, всъщност историята с бръмбара ми беше една от най-забавните.

Цитат:
Не е ли сериозно че ако загубят играта селото им ще попадне в американски ръце...И това наистина се е случило...това е епизодно аниме...Сиреч всеки епизод се разказва определена история а не е като повечето които за 300 епизода разказват една история и не могат да я завършат...не знам как можеш да определяш цялостна атмосфера като всеки епизод е различен от останалия...

Повечето епизоди се въртяха около случки къде-къде по-сериозни от бейсболна игра, в която един от отборите включваше куцо и сакато. Но няма значение, щом го харесваш, твоя работа. Въпрос на вкус.

МнениеПубликувано на: Пон Яну 04, 2010 12:25 am 
Аватар

Гледай тогава Gintama, ще е забавно да ти гледам реакциите.
*S mod*

МнениеПубликувано на: Съб Яну 09, 2010 1:42 pm 
Аватар

Ето песента на майката от епизод 20:

МнениеПубликувано на: Съб Яну 09, 2010 2:23 pm 
Аватар

До 2ри епизод съм , аниме е супер.. найстина много ми хареса... :)

EDIT : Преди 3 мин го свърших и мога да кажа , че е едно от най-добрите анимета правени някога.

МнениеПубликувано на: Чет Фев 18, 2010 12:09 pm 
Аватар

И аз наскоро го изгледах. Страшно аниме. Остава сега и Каубоя да видя (режисьора) и ще реша кое повече ме кефи :D.
8-чка от мен :)

Monkey D. Luffy

Изображение[/center]
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 29, 2010 9:30 pm 
Аватар

Тоа па 8-ца. Кав си такъв скрънзел. Свидят ти 10ките, кво ли. Ако ЧамплУто не заслужава 10, аз не знам кое аниме се класира за 10.

10- ка му е меко казано малко.

Леле майкоУУ кво аниме са напраили тея изроди да им се ненадяваш :mrgreen: :mrgreen:

Е на тва му викам аз аниме ИКОНА и PURE EPICNESS. Уникално и превъзходно. Мерено с пипета от всякъде, мм по мм. То хумор, то сторилайн, то битки - да се чудиш кое от кое по-по-най.

Извънземна класа е. Щом кат залепнах и се препарирах от първия епизод (аз - дет имам генерален проблем с началото на аниметата) смятайте за какВа гениалност става дума! :lol:

От двамата герои МЮГЕН ми е на сърце като типаж, макар че Джин не му отстъпва по нищо.Просто са 2те страни на една монета.
Дори девойката е рядко свежа и комедийна и не ме дразнеше. Бе супер трио - идеален комбинейшън.
Фу-тото кат че ли по-беше захапала по Мюген(нормално!, нали е bad boy) и Джин го усети (милия..) Отношението и на двамата към нея обаче, беше чисто закрилническо: като на големи братя към сестричка. Не и върви на таа малката :mrgreen:

Любими моменти(нема ги карам по ред):

Като цяло - едно голямо ядене беше тоя сериал,- как и кво ше тъпчат основен болка у всеки еп...и къде ще положат морни трътки. Япония явно доста глад ги е измятало исторически, щот яденето е наква висша форма на блаженство...не е кат у нас : аз бонбони не пием :mrgreen:

1.Момента с подпалената марихуана ме насра от смях....

2.''Японците'' дет потропваха с дървените налъми и Фу се нагрухтя доволно (много ми е по-симпатична кат надебелее :mrgreen: )- пак смях до зори..

3.Бръмбъра-сумист Родригез...ахахаха =)) В тоя еп. Джин всъщност успя да топне чушката. Пич беее - мое да е скромен, тих и с цайси, ама клати 2 пъти в сериала...втория път даже 2 опраи наведнъж и после го боля кръста младежа.И не бяха онея първоначални киликанзерки ,други беха ...а Мюген от много лакомене оставаше на сухо постоянно:аха - аха да му се усмихне късмета с мацката под прикритие, ама не биде.... Пълен идеоТ и загубеняк =)) Добре, че Фу имаше симпатии към него. Ама как да не го обичаш такъв! :mrgreen:
Там също Джин кат скочи да лови торбата с жълтици на дъното беше priceless.

Абе в тоя ред на мисли: кво мислите, че му прошушна оная агентка в ухото на Мюген, че ше му напраи за да му подпали моторетката така бързо: свирка, анал де лукс или нещо дет не се сещам? :o Според мен - лонг найС дудук.. 8)

Отделно от идЕотизмите, имаше доста дълбоки и трогателни моменти... Бе тва аниме е наистина някаква уникална палитра от всичко: от-до - без изключение.

Тея дет още не са го гледали не осъзнават колко са ограбени. 8)

...BAN-KAI...
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 14, 2010 2:47 am 
Аватар

Абе не знам как ми попадна това аниме но до момента съм на 14ти епизод и мога да кажа Епичен епизод с това пеене и страхотно аниме :)

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 14, 2010 2:57 am 
Аватар

брех,как не съм го коментирал,тва е сигурно най-доброто самурайско аниме според мен,Мюген си знае работата :lol: .

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 14, 2010 11:35 am 
Аватар

Цитат:
най-доброто самурайско

Аре ся...все пак Champloo-то си е гротеска и пародия...има доста по-големи класики...

Според някои Shigurui е най-доброто самурайско :lol: :lol: :lol: ...мисля, че е те имат повече резон...все пак, там поне става дума за истински самураи...въпреки, че пак си е един вид гротеска :lol: :lol: :lol: .

Последна промяна velush на Чет Апр 22, 2010 9:35 am, променена общо 1 път

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 14, 2010 1:26 pm 
Аватар

SnaikBG написа:
Абе не знам как ми попадна това аниме но до момента съм на 14ти епизод и мога да кажа Епичен епизод с това пеене и страхотно аниме :)

Obokuri-Eemui by Ikue Asazaki

е това пеене там... и наистина те настръхва целия :wink:

А относно самурайско: наистина SHIGURUI по-подхожда на класификацията самурайско аниме...

Чамплуто, макар че има Джин, не е баш в тази категория. Но и двете са велики анимета, както и да ги погледнеш.

...BAN-KAI...
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 14, 2010 1:41 pm 
Аватар
Модератор

Толкова велико, че след 10-епизод някъде го зарязах :lol: Не му издържах глупостите, но карай! Всеки с вкуса си.

МнениеПубликувано на: Сря Апр 14, 2010 1:49 pm 
Аватар
Модератор

Няма място за сравнение между Shigurui и SC, там където едното е жизнерадостно, ведро и шегаджийско, другото е мрачно, монотонно и грубо.Просто едното се фокусира доколкото е възможно повече върху грубия реализъм, другото по скоро цели да забавлява.Иначе и двете са уникално добри xD

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 14, 2010 1:56 pm 
Аватар

И Шигуруй и Чамплу съм гледал. И Чамплуто ми е любимото самурайско аниме именно защото е пародия. Тия "истинските" самурайски анимета като Шигуруй са палми боклуци за мене.

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 7 от 8 [ 116 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 3 часа