|
Дата и час: Вто Сеп 07, 2010 5:32 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
| Автор |
Съобщение |
|
|
Заглавие:  Публикувано на: Съб Ное 29, 2008 6:22 pm |
 |
| mona_fei4kata |
| |
 |
Регистриран на: Пет Ное 02, 2007 7:21 pm Мнения: 1001 Местоположение: homeless =D
|
Краят беше ... незавършен  Всеки път се заричам, че такива анимета няма да гледам и някакси не успявам |:
Както и да е, много ми хареса анимето, не бих променила нищо (освен края) в него  За жалост няма манга, която да изчета...

И най-изкусната ръка е само слугиня на мисълта. (О. Реноар)
|
|
|
|
 |
|
|
Заглавие:  Публикувано на: Съб Ное 29, 2008 10:53 pm |
 |
| Catwoman |
| |
 |
Регистриран на: Сря Май 09, 2007 3:36 pm Мнения: 985 Местоположение: Варна, морето, сините вълни ...
|
Belgarion написа: spiralkinda написа: Belgarion написа: Sparda Dante, dude само заради сига ти се зарибих да го изгледам това аниме ^^, пък и коментарите надъхват още повече  има хора, които още не са гледали Champlоo-то?  Мдам случва се и на най добрите  . До сега съм стигнал 13 еп и се размазвам от кеф  . Бтв епа с голямото напушване ме събори под масата ).gif) . Анимето е наистина готино ^^
Това беше незабравим епизод с напушването.  Много беше добър и хумора като цяло и бойните сцени ми харесаха много. И аз съм на мнение, че краят беше хубав, въпреки че те кара да искаш продължение. 
|
 |
|
|
Заглавие: Re: | Samurai Champloo |  Публикувано на: Нед Дек 28, 2008 3:58 am |
 |
| Logrus |
| |
 |
Регистриран на: Нед Апр 22, 2007 1:31 am Мнения: 4515 Местоположение: Hotel Moscow
|
Краят си беше супер, просто трябваше да свърши някак .. никой не пукна, какво повече ^^ И тримата главни герой са големи шемети 
|
|
|
 |
|
|
Заглавие: Re: | Samurai Champloo |  Публикувано на: Вто Мар 10, 2009 12:11 am |
 |
| Eru |
| |
 |
Регистриран на: Пон Ное 13, 2006 10:59 pm Мнения: 114 Местоположение: Буррррр...ГАЗ!!! Оставииии - командата се повтаря!
|
Мнението ми за Samurai Champloo - рядко добро аниме... Муген и Джин - превъзходни! Фуу - супер яка лигла (в смисъла на ЯКА лигла  ) Моментът, когато Джин попита рибаря за името му и рибарят му отговори: "Миамото Мусаши" и Джин се изцъкли, хващайки се на бъзика - Прайслес !!! 
_________________ ---
Roronoa Zoro said:
I may only have three swords ... but your swords will never be AS HEAVY as MINE!
|
|
|
|
 |
|
|
Заглавие: Re: | Samurai Champloo |  Публикувано на: Вто Мар 10, 2009 12:34 pm |
 |
| KISSSY |
| Spamoza Vulgaris |
Регистриран на: Пон Май 21, 2007 12:27 pm Мнения: 7489 Местоположение: On the highway to hell
|
Не знам за края ама аз съм на девети еп, където изгори реколтата на монасите и надруса цялото село...не се бях смяла така от много отдавна анимето е невероятна зарибявка...смятам да пропусна лиглата в критиката 
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|