|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 7:54 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1 [ 11 мнения ] |
|
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Infinite Ryvius (1999-2000) Публикувано на: Нед Апр 15, 2007 10:45 pm |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Заглавие: Infinite Ryvius / Mugen no Ryvius / 無限のリヴァイアス Тип: Телевизионно Жанр: sci-fi, драма, меха, психо Епизоди: 26 Година: 06.10.1999 - 29.03.2000 Продукция: Sunrise, TV Tokyo, Yomiko Advertising, Artland, Bandai Visual Инфо: http://anidb.info/a192 Субтитри: KAA, ASS, AonE Начална песен: "dis-" - Mika Arisaka Крайна песен: "Yume wo Sugitemo" - Mika Arisaka
Годината е 2197ма. Мощно изригване на слънцето създава гравитационно 'море' по цялата слънчева система. Феноменът е кръстен Гедулт. При избухването, над милиард и половина от населението на земята бива повлечено. Гравитационният полюс, приличащ на море, помага на човечеството да пътува в открит космос. Годината е 2225. Коуджи Айба се отправя към тренировъчен център в космоса, за бъдещата си космическа кариера с още хиляди ученици като него. Това, което никой не знае е, че в тренировъчният им кораб (Лийбе Делта) е скрит друг, който правителствата на планетите вече искат за себе си. Лийбе Делта пропада в морето от гравитация, без никой нищо да подозира и започва да се унищожава, единственият шанс на децата е да се качат на скритият космически кораб - Ривайъс и да се защитават..... ________________
Toва е THE emotion anime. Мразя драми и хич не помня как попаднах на това аниме, нооо... това си заслужава от всякъде. Маса герои, всеки един от тях различен и толкова добре представен с всичките си неволи и чисто човешки емоции.... че е направо шедьовър за мен това аниме. Няма емоция, която да не видите в него, ситуациите са ужасяващи и стресиращо реални... Е не забравяйте, че е sci-fi де Кой какво крие в себе си повече не бих казал. ________________ Моля коментарите (само!) на първа страница (от темата) да бъдат маркирани, както при всички останали теми. ________________
uber spoiler comments (само ако сте го гледали ей!!) написа: Накрая излезе, че ... мм.. медузите(?) са създания от слънцето май, а? Края много ми хареса, макар да знам, че повечето кръвожадници наоколо май няма да им е кеф =// Аз съм мн доволен като цяло (: Напрежение, емоции, паднали маски, израстване... всичко си има!
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Апр 16, 2007 2:01 am |
|
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
Ммм, късмет че тъкмо си освободих 6,8Гб ^^. Тъкмо се оглеждах за нещо подобно . Определено ще го гледам
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Апр 16, 2007 8:29 am |
|
evilduke |
Henshin! |
|
Абе то има много емоции, но голяма част от тях бяха малко преувеличени, а някои не на място и доста дразнещи. В крайна сметка повечето герои успяха да ме издразнят, без онова момиче, което олицетворяваше кораба или нещо такова Музиката беше готина и като история и идея беше страхтоно, но едва ли ще го гледам втори път.
Последна промяна evilduke на Пон Апр 16, 2007 7:57 pm, променена общо 1 път
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Страница 1 от 1 [ 11 мнения ] |
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|