|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 12:08 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: ^^?---Kare Kano---?^^ Публикувано на: Сря Яну 04, 2006 8:40 pm |
|
chibi_chibi |
|
|
|
~~~~~~~~~Kareshi Kanojo no Jijou~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~His and Her Circumstances~~~~~~~~~Заглавие: 彼氏彼女の事情 (Japanese) Kare Kano: Mein Geheimnis,dein Geheimnis (German) Kareshi Kanojo no Jijou (Japanese) Las circunstancias de él y ella (Spanish) Le situazioni di lui & lei (Italian) Tales at North Hills High Short: KKNJ, Kare KanoВъзрастова група: Тийнейджъри (Може да съдържа насилие, вулгарен език) Жанр: Комедия, Драма, Романтичен, Shoujo, Slice of Life Продължителност: 24 минути Епизоди: 26 Type: TV Дата на излизане: 1998-10-02 to 1999-03-26 Companies: GAINAX, J.C.STAFF (Gainax) URL: http://www.gainax.co.jp/anime/karekano/index-e.html Opening Theme: "Tenshi no Yubikiri" by Fukuda Mai - - Download Ending Theme: 1."Yume no Naka e" by Enomoto Atsuko and Suzuki Chihiro - Download 2."Kaze Hiita Yoru" by Yuki Watanabe & Maria Yamamoto (ep 25)-->>> целия OST можете да свалите :arrow: оттук Инфо ( превод-адаптация от ANIDB): Miyazawa Yukino е олицетворение на суетата. Тя винаги е искала да бъде номер едно, да е най-добрата в абсолютно всичко, да бъде хвалена и обожавана от всички. Но един ден нейният свят се променя напълно. В гимназията тя среща равностоен “противник” - Arima Soujiro, който изглежда точно толкова перфектен и идеален, колкото Yukino се стреми да бъде. Ала нито един от двамата не е това, което другите виждат.........когато Yukino се прибере у дома, фасадата й на "ojousama" пада....тогава се появява истинската Miyazawa – тази с лентата за коса, очилата и анцуга. Разбира се, Yukino не е единствената, която има тайна, тъй като и Arima не е точно човекът, за когото се представя..... В желанието си да е номер едно на всяка цена, Miyazawa обявява Arima за свой смъртен враг, но тогава той й признава, че е влюбен в нея................... Link : Kareshi Kanojo no Jijou [c] - Download @ chise.ludost.net ======================================================================Е, споделете, какво е вашето мнение за това аниме ? На мен ми е определено едно от любимите.......историята е доста завладяваща, хуморът е на ниво ....... макар че не обичам драми, това аниме направо ми "влезе под кожата"......... а най-много ми хареса : ^ ^ ПРЕКАЛЕНО Е СЛАДЪК ^ ^
Последна промяна chibi_chibi на Сря Мар 22, 2006 12:19 am, променена общо 2 пъти
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Яну 04, 2006 10:55 pm |
|
Aerith |
|
|
Регистриран на: Сря Сеп 28, 2005 4:13 pm Мнения: 1115 Местоположение: USA
|
Cagalli ми взе думата от устата, точно разтоварващо е определението за него!
Аз го гледах като ми беше гадно и нямах настроение за нищо, определено ми помагаше. Страхотно аниме е, само най-ме беше яд че свърши едно такова .... жалко, че тия от Gainax са го спряли и така и не се е стигнало до втория сезон, както е било замисляно.
Колкото до арта, ами блестящ е, както в мангата, така и в анимето! Ако някой се интересува, тук съм качила Character Artbook-a =>
http://info.datacom.bg/mishima_reika/Ar ... rtbook.rar
_________________ 『 t・o・r・n ♥ 』 //♥tumblr♥//♥last.fm♥
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Яну 04, 2006 11:33 pm |
|
chi_chi |
|
|
Регистриран на: Вто Юли 19, 2005 3:26 pm Мнения: 1602 Местоположение: GSL~хахахаххаха що не си дръпна преди да свърши бе:P~
|
Първата ми драма
Страхотно е^^
Не съм много по драмите, а ми хареса толкова много, направо unbelievable
Историята, арта, героите
На моменти толкова съм се смяла
Края също ми хареса, жалко, че не са направили 2ри сезон, но на този край съм напълно доволна
chibi_chibi написа: а най-много ми хареса : ^ ^ ПРЕКАЛЕНО Е СЛАДЪК ^ ^
Защо ли и на мен
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Яну 05, 2006 4:12 pm |
|
Jack_Black |
|
|
Регистриран на: Вто Сеп 13, 2005 9:30 pm Мнения: 212 Местоположение: In the Mushroom Forest
|
абе анимето е много добро по-смешно е от To Heart
аз лично съм изгледал от него само 1 или 2 епа-не му е дошло още времето но си заслужава
ПП-тоя пич е нещо като Брат Пит на аниметата май за момичетата
_________________ Dream...Over...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Авг 26, 2006 6:20 pm |
|
Sauron |
|
|
Регистриран на: Пон Юли 18, 2005 1:46 pm Мнения: 805 Местоположение: In the land where I am surrounded by cute 18 years old japanese schoolgilrs
|
Току що го изгледах, като изключим супер отворения някакси финал и постоянните преразказвания на историята анимето е супееер добро, супер история, много добри персонажи, невероятна драма и хубава комедия на моменти. Достави ми удоволствие да го гледам жалко, че не са го продължили, но може би е за добро!
_________________ Find/Share Your Link
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Фев 26, 2007 8:57 am |
|
§amara |
Alice in Wonderland |
|
На мен анимето много ми харесва. Признавам си .. първоначално като изгледах пърия епизод бях на път да се откажа , но въобще не съжалявам че продължих. ( за тези , които не са гледали анимето и не знаят все още какво да очакват ~ не добивайте грешна представа , нататъка /след около 2-3 епизода , доста се променя )
Има приятна графика , а и начина по който са изложени самите дейвствия и епизоди е доста оригинален ~ лично на мен ми харесва това , че в интрото са вмъкнати части от мангата ...
~ не мога да кажа , че ми е любимо аниме , но определено е много добро
Последна промяна §amara на Пон Фев 26, 2007 3:41 pm, променена общо 1 път
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|