|
Дата и час: Нед Фев 16, 2025 3:58 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1 [ 11 мнения ] |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Project BLUE Chikyu SOS ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Мар 07, 2007 3:29 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=1496.jpg) |
s2501 |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
|
Project BLUE Chikyu SOS Синоним : Project Blue Earth SOS Вид : OVA Брой епизоди : 6 Година на излизане : 2006 Категории : Военно , Екшън Продуценти : ACGT
Anidb / ANN Цитат: Based on a series of illustrations entitled "Earth SOS". The Earth SOS illustrations were created by Shigeru Komatsuzaki, and published in the 1940s. Komatsuzaki is a famous Japanese sci-fi illustrator and model designer who worked on many popular projects during his lifetime, including the Thunderbirds puppet TV series, Atragon and The Mysterians. само една дума - ЛЕЖАРНО
Последна промяна crazy_little_crow на Пет Сеп 04, 2009 2:38 am, променена общо 1 път |
Reason: оправен първи пост на темата~ |
_________________ sadness is meaningless
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Мар 12, 2007 12:55 pm |
s2501 |
|
|
AKIRA_SAN написа: И от къде да си го дръпна, линк ако може? http://a.scarywater.net/ureshii/[ureshii]Project_Blue_Chikyuu_SOS_01[69158B98].avi.torrent GoodForNothing написа: много мудно ми беше
още в началото предупредих, че е лежарно
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Мар 13, 2007 10:10 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4586_1691886832.jpg) |
velush |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
|
Мен пък ме изкефи на макс - цялата декадетско-приключенска атмосфера в стил Бък Роджерс и Флеш Гордън е много гот...вече такива анимета не се правят (ето правят, се де ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) )...напомня ми на усещането, които имах докато гледах Nadia And The Secret Of Tha Magical Stone Blue Water...но не е безкрайно разтеглено както него (е това са впечатленията ми от първи епизод)...
Адски ми е криво, че не го превеждат. Дано се намери някой да го подхване или поне Уреши да се стегнат (ако още същоствуват и не са се сляли с Шинсен).
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Мар 13, 2007 11:21 am |
s2501 |
|
|
и мене ме кефи адски много щото на фона на "модерните" анимета , от които се правят буквално конвеирно. есоуес-а е диамант в калта .
въпреки че изглежда и носи атмосферата едва ли не на 90-те ,сиджи-то така са го вкарали в цялата анимация , че супер много си отива на леко старомодното излъчване и това е супер , мама му.
историята е няква ултра найвна и въобще не се опитва да се взима на сериозно . паузата на рекламата с репликите за "мистерия и таен бла бла ..." направо ме смелиха от смях .
въобще супер ненатрапващо се , без да се взима на сериозно заглавие , с атмосфера на старите сай-фай филми/анимета , и като черешка доста як арт , който е най-големия плюс ...
с други думи пълни ме на макс и ако скоро не искарат събове , сядам и го гледам на роу , неговата кожа .
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Мар 14, 2007 3:42 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4318_1267384268.jpg) |
HollowMan |
|
![](./images/ranks/rank4.gif) |
Регистриран на: Съб Апр 29, 2006 3:39 am Мнения: 691 Местоположение: EXILED
|
и мене ме накефи на мах
така... първо 10х за инфото, ако не беше тая тема, кой знае дали щях да му обърна някакво внимание, а определно си заслужава.
като цяло съм съгласен със SayanMk, само че със сменени "+" и "-". атмосферата е супер грабваща с тази визия стил "представата на '50-'60s за бъдещето". даже леко напомня на Метрополис (филма, не анимето. или поне квото си спомням от клипа на Queen... ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) ), и, да Флаш Гордън също. малко ме подразни арта, ако трябва да съм честен, обаче супер непретенциозната (и готина) история (компенсира отвсякъде)... в целия характер на анимето има някаква "невинност", или как да го кажа... май не се получи много смислено, нищо... а, и героите - тия двамата образи радват ![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif) . и според мен е доста готино sci-fi крими (абе не е крими, ама не се сещам за по-добра дума. mystery maybe...) ... аниме, и дано наистина да го до-събнат.
(ПП: в този пост май няма нито едно гарматически правилно изречение. тази нощ надминавам себе си...)
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Страница 1 от 1 [ 11 мнения ] |
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|