|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 9:08 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: >>>Kyoushirou to Towa no Sora<<< Публикувано на: Вто Дек 19, 2006 10:24 pm |
|
nikolai_131 |
|
|
Регистриран на: Съб Юли 23, 2005 8:34 pm Мнения: 2552 Местоположение: ЧАЛГАНИСТАН
|
Заглавие: Kyoushirou to Towa no Sora или Kannazuki no Miku Redux Edition Епизоди: 12 Излъчване: 05.01.2007 до 23.03.2007 Жанр: Драма, Mecha, Ечи, Романтика URL: http://www.kyoshiro-sora.net/ Производители: TNK Инфо: Изминали са 10 години след най-сериозната криза която човечеството е изпитвало. Град Academia е символ на възтановяването след кризата... Shiratori Ku е гимназистка която харесва училищния живот, но мисли че живота и като цяло е изпълнен с празнота. Понягока тя сънува принц с когото тя се среща... Докато учениците се подготвят за училищния фестивал се появява принца когото тя сънува, но този път разликата от съня е че тя се запознава с него в действителност. Името му е Ayanokoji Koshiro. Когато те се срещат принцът казва на Ku "Ела с мен..."
-------------------------------------------------------------
Това Аниме няма как да се пропусне... Като гледах Kannazuki no Miku страшно много ми хареса, а от това очаквам повече Нямам търпение да дойде 5-ти Януари
Последна промяна nikolai_131 на Нед Дек 31, 2006 4:04 pm, променена общо 2 пъти
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Дек 20, 2006 8:56 am |
|
Aerith |
|
|
Регистриран на: Сря Сеп 28, 2005 4:13 pm Мнения: 1115 Местоположение: USA
|
Дам, дам, ще се гледа
Промото му наистина е мнооогооо красиво, аз го гледах вече няколко пъти, а освен това, ако не ме лъжеха очите, видях Chikane (или поне поразително приличаше на нея) , значи ли това, че и Химеко може да се появи ?! Бекграунд музиката също беше хубава, и пак ще си има шоуджо-ай, ма тоя път май няма да е с главната героиня/тя ще е изключително заета с принца ...или може би не ...той такъв мръсник ми се видя, нищо че е красив .
Нещо ме притесняват обаче ОП и ЕД /никъде не видях да ги пише Щеше ми се KOTOKO пак да се появи /или някоя от мадамите на I've/ ...
_________________ 『 t・o・r・n ♥ 』 //♥tumblr♥//♥last.fm♥
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Дек 21, 2006 12:06 am |
|
ahl |
|
|
Регистриран на: Чет Фев 02, 2006 2:04 pm Мнения: 592 Местоположение: Чирпан
|
Това и аз ще го гледам. Дано само да се намерят свестни събъри, които да го превеждат.
А като става дума за Чикане и Химеко, наистина ще ги има(или поне някакви техни двойнички ), само дето имената им ще са други.
Каон: ------------------------------------------------------Химико:
Даже и сеютата им ще са същите.
Btw главната героиня и тази другата от картинката в първия пост, също доста ми приличат на Чикане и Химеко.
Колкото до OP и ED, май с тях ще се занимават CooRie и Rino, ама това не е сигурно де. Просто мярнах имената им из новините в официалния сайт .
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|