Дата и час: Сря Фев 19, 2025 12:03 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 1 от 2 [ 26 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: _-Shingetsutan Tsukihime-_
МнениеПубликувано на: Нед Юли 30, 2006 3:09 pm 
Аватар

Изображение
Изображение
TitleShingetsutan Tsukihime
Japanese Title:真月譚 月姫
Official Site http://www.geneon-ent.co.jp/rondorobe/a ... ategory:TV
Total Episodes:12
Genres:Fantasy, Game, Harem
Year Published:2003
Studio:J.C.STAFF
TYPE-MOON
US Distribution:Geneon Entertainment
Описание:
Главния герой Tohno Shiki е забъркан в голям инцидент по време на неговото детство. Силно ранен до толкова,че даже се е мислело,че е умрял но като по чудо спасен. Както и да е поради инцидента тои е изпратен при далечните си роднини. Имало е тайна отнасяща се до Shiki. След инцидента- линий ,от които нещата се чупят лесно могът да бъдът виждани от него. Ако нож прореже през тях всичко може лесно да бъде отрязано. Притеснен от тази си способност младият Shiki е дарен с очила от дама,която среща и нарича "Учител", очилата спирът "линиите на смърта" да бъдът виждани от него.Благодарение на това, Shiki е способен да живее номралво до сега. И от сега на татака е планирато да живее нормално. Но тогава писмо пристига до него. Главата на семеиството неговият баща е мъртъв. По заповеди на новата глава на семеиството той трябва да се върне в къщата Tohno.
Историята започва когато Shiki, се връща при семеиството си Tohno.

*** description and translation for AnimeNfo by White_Reflection ***
10x to animenfo.com

Това аниме е просто жестоко по добре не си го spoilate със описания или други неща просто го загледайте мене лично ме срази и страшно ми хареса препоръчвам го на всички,които не са го гледали.
П.п
Хубаво е и да се изгледа 00 proluge епизода някои неща просто се засилват доста по на там в анимето от него.
link-http://forum.animes-bg.com/viewtopic.php?t=3882

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 30, 2006 4:14 pm 
Аватар

Дай линк с мангата и ща обичам до края на живота си :wink: :lol:

Only one of us can ride forever so you and I can't live or die together. All we can do is collide together so I won't stop until I'm forever one!
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 30, 2006 4:17 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Бекграунд анимация - zero. :lol: Това след 2ри епизод го изгледах цялото на скорост 3x. Мн беше яко =))

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 30, 2006 8:43 pm 
Аватар

Ashura написа:
Дай линк с мангата и ща обичам до края на живота си :wink: :lol:

И аз бих искал да я вида мангата :)
А иначе sayanMk не ти е харесало анимето така ли? Според мене има още какво да се иска и то не от към историята а като епизоди според мен :wink:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 30, 2006 10:36 pm 
Аватар

На това аниме нещо много яко му куца...Аз съм го гледала преди няколко месеца и вече не го помня добре, ама завърши много незавършено. Освен това имаше много дупки в историята. Може би, ако бяха повече епизодите, щеше да се получи по-добре :?

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 31, 2006 1:39 am 
Аватар

Е кое му е незавършеното на края на анимето? Сега вярно е, че в сравнение с играта(за незнаещите, анимето е правено по игра, а не по манга), по отношение на историята, има какво още да се желае(както обикновено става при анимета парвени по H игри). Примерно можеше да се обърне малко повече внимание на някои от героите(Сиел и прислужничките например), но и така както е направено пак си е супер и си ми остава едно от любимите анимета това. Също така и светът в който се развива действието му(че и на F/sn) си ми е един от любимите. Който иска повече да пробва играта. Преводът и на английски може би в скоро време ще бъде пуснат(в момента е бета версия и се тества).

Също ако искате може да хвърлите един поглед и на Kara no Kyoukai. Това е роман(със странична история) от същия автор, който е нещо като основата върху която е правено Tsukihime-то(или поне така казват). В него може да намерите някои интересни факти, имащи връзка с Tsukihime и F/sn(примерно това, че на Шики цайсите са крадени :lol: ).

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 31, 2006 8:31 am 
Аватар

ahl написа:
Е кое му е незавършеното на края на анимето? Сега вярно е, че в сравнение с играта(за незнаещите, анимето е правено по игра, а не по манга), по отношение на историята, има какво още да се желае(както обикновено става при анимета парвени по H игри).

Ами историята не е с лош край. Обаче и аз разбрах,че е правено по игра но също като по търсих видях,че има и манга. :roll: :)
Интерестно ми е да ги вида тези факти особено за крадените очила :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 31, 2006 9:26 am 
Аватар

Да. Правено е по хентай игра. И то по игра на същата фирма дето е правила и fate/stay night. Иначе за манга незнам. Но има една интересна страничка от един doujin(има ги мноого...а може и от мангата да е, нз).
Главния герой и един персонаж от играта, дето я няма в анимето:

A

C
A
T

I
S

F
I
N
E

TИзображение
O
O :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 31, 2006 3:55 pm 
Аватар

хах това съм потчти 100% сигурен,че не е от мангата :lol:
Иначе анимето не проявява hentai характер chosef направо ми промени погледа към анимето :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 31, 2006 6:24 pm 
Аватар
Пантсу Мастър

Мноооого добро попадение chosef :lol: Иначе доуджини за тсукихиме има огромно количество. Което е интересно като се има предвид, че самото тсукихиме си е доуджин :roll:
Иначе анимето ме кефи страхотно. Супер много ми харесват подобен тип любовни истории. Само играта да не й липсваше тоя voice acting :roll: Ама за доуджин игра с такова количество текст....скъпичко щеше да им излезе.

Изображение

I pity the FOO!
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 31, 2006 7:43 pm 
Аватар

Анимето наскоро го гледах и мноого ме израдва^^Сюжета просто страшно ме изкефи, тази страхотна обстановка на анимето също, приятен ост, а и всичките геройчета ми допадат (особено "магьосницата" ли беше и Арк^^).. Междудругото една приятелка, която адски много мразеше аниме и пуснах едно амв по тсукихиме, дадох и линкчета, човека го изгледа и после започна да гледа Блийч xD Една примерна зарибявка.. Според мен много си заслужава даже^^

Deep roots are not reached by the frost.
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Мар 04, 2007 5:06 am 
Аватар

Анимето е изключително интересно и приятно , и наистина единствения недостатък , който откривам в него е липсата на повече епизоди.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Окт 30, 2007 10:57 pm 

туко що го изгледах анимето и ммм....мда хареса ми :) .....малко тъпаво стане , че Arcueid си замина по тоя начин :( ....нашия тряяше да се намеси и да накълца рийл Шикиджията :? .....иначе наистина много интересно , в началото си мислих , че ше е пак някъв бозав романс , където нашия е много заблуден и незнаене на коя да се спре , но съм се лъгал ^^''......и може би изглежда , че нещо му липсва поради факта , че чак към края почнаха да се изясняват нещата , а през останалото време е пълна мъгла и някак си много набързо стана всичко ~_~ .......само няколко неща не ми станаха ясни , закво (фейк) Шики в началото утрепа Arcueid.....какво го накара , че нещо май не съм внимавал в този момент и също какво точно се е случило м/у Arcueid и Роа о.Х .....и сега като се замисля закво като Arcueid направи Роа (Шики) на парчета , той се направи на терминатор и се сглоби , а след това толкова лесно му светиха маслото X_~

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Окт 30, 2007 11:24 pm 
Аватар
Пантсу Мастър

Изиграй играта. Вече е преведена. От анимето няма начин да се разбере историята.

Изображение

I pity the FOO!
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Окт 30, 2007 11:29 pm 

тъкмо си виках да се поразтърся за играта :lol: .....тюх добре....аз си мислех , че бавно загрявам и пак нещо не съм доразбрал ^^'''

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 1 от 2 [ 26 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]