Дата и час: Пет Фев 21, 2025 10:52 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 1 от 11 [ 162 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5 ... 11  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: InuYasha
МнениеПубликувано на: Сря Сеп 14, 2005 4:21 pm 
Аватар
RyuKo FanSubs

crazy_little_crow написа:
Inuyasha

Изображение

Друго : InuYasha
Вид : Тв серии
Брой епизоди : 167
Година на излизане - от 16.10.2000 до 13.09.2004
Жанрове : Action, Adventure, Comedy, Contemporary Fantasy, Demons, Fantasy, Juujin, Love Polygon, Magic, Martial Arts, Romance, Shounen, Slapstick, Super Power, Swordplay, Time Travel, Violence
Продуценти : Takahashi Rumiko, Sunrise, Yomiuri TV, avex mode, Yomiuri TV Enterprise
Официален сайт
Anidb , ANN

Анимето е базирано по едноименната манга на Такахаши Румико ^^

Това е едно от онези анимета , за които без да сте го гледали , най-вероятно вече знаете как се казват най-малко трима от героите и сте се наспойлили за това ,което става в половината от анимето . Няма страшно , разбираемо е - все пак преди да почне Наруто и Блийч това беше един от най-гледаните шонени ^^ За наше щастие или нещастие обаче анимето нямаше съдбата на своите продължители и свърши само на 167 епизод ( като после излезнаха 4ри филма ) и отне само 4ри години за завършването си .

Та да минем от общите приказки към самата история ~
Кагоме е това , което бихме нарекли най-обикновено момиче , е да роднините й са малко странни ,но в крайна сметка никой не избира семейството си . Мястото , където живее семейството се предполага че е 1000годишен храм , в чиито земи лежи затворено чудовище . Естествено до сега на Кагоме тази история винаги и се е струвала абсурдна и е смятала това само за легенда ,но това продължава до момента ,в който тя е засмукана и изпратена в друго време и място - очевидно някъде в далечното познато/непознато минало , където царуват необятни гори и демони . Един от тях ( или поне наполовина ) е и древното "чудовище" Инуяша (полу-демон , полу-куче ) , който се оказва нетолкова чудовищен ,но не и толкова онзи рицар-в-златни-доспехи ,който сме очаквали да видим ~
От там нататък започват приключенията , пълни с обилна доза хумор и романтика ( от време на време и малко драма за привкус ) , битките , търсенето на нови приятели и намирането на нови врагове и всичко останало , което може да ви хрумне . Приятно гледане ^^

Кажете си сега какво милите вие за InuYasha-това изключително аниме(поне според мен де).Мен ми е любимото.Ако можете да го сравните с друго което вас ви кефи или смятате,че е по добро от InuYasha казваите.

поне пиши цели думите в заглавието.. fixed
trancer4o

оправено заглавие - "вашето мнение плс" не е добра идея
lzpreslav

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Сеп 14, 2005 4:31 pm 
Аватар

Гледала съм много малко серии,но ме изкефи.Сешомару е много сладък :D !!!

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Сеп 14, 2005 4:53 pm 
Аватар

rogue написа:
Гледала съм много малко серии,но ме изкефи.Сешомару е много сладък :D !!!

ХАХА, всички жени едно си знаем :lol:
Ми като е ПИЧ 8)
Да, Инуяшата основно Сешшомару-Рин-Джакен я правят толко готина :wink:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Сеп 14, 2005 4:56 pm 
Аватар

Интересно е. Понякога не мога да си поема дъх от смях, друг път плача... Но наистина си заслужава! Аз сега съм до 135 епизод :D и нямам търпение да го изгледам цялото :P А Sesshoumaru е страхотен. Надписът на аватара ми е малко сгрешен, но ТОЙ е тооооолкова готин :D

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Сеп 14, 2005 5:25 pm 
Аватар
RyuKo FanSubs

Сега да ви питам какво толко готино намирате в Сешумаро.Мен InuYasha по ме кефи-почти винаги сериозен,от време на време смешен,но нали все пак и смях трябва да има в едно аниме и най-вече това което ме кефи много в него е това че е решителен готов да пожертва себе си за да спаси приятелите си.Любовта му към Kagome като че ли го прави още по силен когато тя изпадне в беда в или някои я отвлече тои е готов направо да продъни земата но да я спаси.Също така много ме кефи историята на InuYasha.Докато Сешумаро е студен,мрачен без приятели не го е грижа за никой не помага на никой и мисли единствено и само за себе си.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Сеп 14, 2005 5:30 pm 
Аватар

:P Страшно аниме :thumbsup: , мен само Shaman King ме радва повече от него...Има много моменти , когато съм си умирала от смях :mrgreen: ........а и има супер готини типове като Sesshomaru, Inuyasha, Inu no Taisho, Bankotsu(жалко, че пукна.....много ми беше тъжно.......), Мiroku и т.н.....и историята е интересна, а и битките понякога..........
А какво не ми харесва в Inuyasha:
1.Akago - нямам нищо против него, просто го мразя :evil: ....не мога да го понасям малкото чудовище......
2.Kikyo- мнооооооооооооо ми е жал за нея, но е пукнала вече и това е......да не бърка където не й е работата;
3.Много епизоди - да, ама баничка, за тези 167еп още не могат да му теглят ножа на Naraku....
4.Става малко като сапунен сериал- това , което може да бъде в 10 епизода, е в 20 еп , че и повече...........

Сега чакам продължението(дано го доживея):D ...... и се надявам на повече епизоди със Sesshomaru-sama :mrgreen:

EDIT: Ами Sesshomaru е готин точно , защото е студен ,решителен т.н. Не е "simple minded , jealous, two - timer" като Inuyasha, който наистина е сладък, добричък и верен приятел, но определено трябва да порасне....А и Sesshomaru не е лош- грижи се за хората, които са важни за него......
Но най-вече:
killua написа:
Ми като е ПИЧ 8)

:ave:
VIVA SESSHOMARU !

Последна промяна chibi_chibi на Сря Сеп 14, 2005 5:39 pm, променена общо 4 пъти

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Сеп 14, 2005 5:32 pm 
Аватар

inuyasha написа:
Сега да ви питам какво толко готино намирате в Сешумаро.

Sesshoumaru всъщност е твърд мъж с нежно сърце, което обаче крие много старателно. Той просто не иска да показва слабост, но е очевидно колко много обича Rin и как се грижи за нея. А и като визия е доста готин. И освен това е силен. :in love:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Сеп 14, 2005 5:36 pm 
Аватар

хихихи внимавай сега да не се караме.... :evil: хммм да Ину-яша е едно от наиииииии наии- любимите ми анимета... то май си личи след като похабих толкова дискове за да го запиша. много добра история въпреки че се развива доста дразнещо, поне за мен... смисъл едва не убиват Нараку, и после Ину-яша трябва да става по-силен, после пак се срещат с Нараку, и Ину-яша пак трябва да става по-силен.... Сешомару е толкова готин именно защото е толкова студен, все пак той е демон, но не е вярно че не обича никого, как спаси Лин, и още други от смъртта...:mrgreen:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Сеп 14, 2005 5:46 pm 
Аватар

inuyasha написа:
Сега да ви питам какво толко готино намирате в Сешумаро.

Аз викам мъжете да си мълчат..не разбираш, щото не си жена :lol: Иначе като човек Инуяша може да е по-свестен, но братчето именно със студенината и жестокостта си ни кефи тооолкова много...а и не е в него има зрънце добро, а всяка жена иска да срещне "лошо мом4е", което да се промени, заради нея... :) надявам се, че разбра за какво говоря :wink:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Сеп 14, 2005 5:48 pm 
Аватар

точно така :lol: ........ние си искаме Fluffy-sama и това си е :wink:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Сеп 14, 2005 6:02 pm 
Аватар

Местоположение: GSL~хахахаххаха що не си дръпна преди да свърши бе:P~
по едно време бях много запалена.сега след като го изгледах....нещо....нз може би осъзнах ква е возаааа и кат почнат с локумите :crazy: даже и гадните почнаха да ги повтарят!Тая не разбра че като Jakotsu друг няма :!: .има много смешни моменти, хилила съм се като луда.както и някой мнооого добри битки.ама нещо...не ме кефи чак толкова мн вече....

а някой неща вече са написани:
chibi_chibi написа:
а и има супер готини типове като Sesshomaru, Inuyasha, Inu no Taisho, Bankotsu(жалко, че пукна.....много ми беше тъжно.......)
А какво не харесва в Inuyasha:
1.Akago - нямам нищо против него, просто го мразя :evil: ....не мога да го понасям малкото чудовище......
3.Много епизоди - да, ама баничка, за тези 167еп още не могат да му теглят ножа на Naraku....
4.Става малко като сапунен сериал- това , което може да бъде в 10 епизода, е в 20 еп , че и повече...........

Сега чакам продължението(дано го доживея):D ...... и се надявам на повече епизоди със Sesshomaru-sama :mrgreen:

EDIT: Ами Sesshomaru е готин точно , защото е студен ,решителен т.н. Не е "simple minded , jealous, two - timer" като Inuyasha, който наистина е сладък, добричък и верен приятел, но определено трябва да порасне....А и Sesshomaru не е лош- грижи се за хората, които са важни за него......
Но най-вече:
killua написа:
Ми като е ПИЧ 8)

:ave:
VIVA SESSHOMARU !

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Сеп 14, 2005 6:03 pm 
Аватар
RyuKo FanSubs

Ами щом казвате няма да споря.Сега да задам един въпрос към chibi_chibi:ще има ли продължение на епозодите на InuYasha?Кажете щото това много ме вълнува.Неска изгледах последните епизоди (абе както и да е аз повечето съм ги гледал там от 1 до 48 и от 70 до 167)
и гледам и се кефя яко щото си викам ае край са ше трепат Naraku,Sango и Miroku ше се женят InuYasha и Kagome ше си признават че са влюбени и така нататък ама по едно време гледам се измъват от стомаха на ония изрод и след тва 2 минути по късно свършва.И тогава направо откачих идеше ми се да фана и такъв да шибна на компа направо полудех и си викам е баси тъпия край,а сега вие ми казвате че следват още епизоди.Ми кво по добро от тово за сега.Та кажете верно ли ше има продължение?А да не забравя и все пак InuYasha по ме кефи или с няколко думи-InuYasha THE BEST HERO IN THE BEST MANGA ANIMATOIN.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Сеп 14, 2005 6:15 pm 
Аватар

естествено, че ще има :wink:
Както вече писах, мангата още не е завършена, но ще бъде горе-долу 500 глави.........тъй че ще има още доста епизоди( потвърдена информация) , но колко ще се чака - no idea.....говори се, че нови епизоди ще излизат през 2006, но за това не съм 100% сигурна

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Сеп 14, 2005 6:25 pm 
Аватар

inuyasha написа:
Ами щом казвате няма да споря.Сега да задам един въпрос към chibi_chibi:ще има ли продължение на епозодите на InuYasha?Кажете щото това много ме вълнува.Неска изгледах последните епизоди (абе както и да е аз повечето съм ги гледал там от 1 до 48 и от 70 до 167)
и гледам и се кефя яко щото си викам ае край са ше трепат Naraku,Sango и Miroku ше се женят InuYasha и Kagome ше си признават че са влюбени и така нататък ама по едно време гледам се измъват от стомаха на ония изрод и след тва 2 минути по късно свършва.И тогава направо откачих идеше ми се да фана и такъв да шибна на компа направо полудех и си викам е баси тъпия край,а сега вие ми казвате че следват още епизоди.Ми кво по добро от тово за сега.Та кажете верно ли ше има продължение?А да не забравя и все пак InuYasha по ме кефи или с няколко думи-InuYasha THE BEST HERO IN THE BEST MANGA ANIMATOIN.

Na edno mnenie sme ;) I love Inuyasha :mrgreen:
a za kraq...i az 6tqh da se gramna.... :x
dobre e, 4e 6te ima o6te serii

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Сеп 14, 2005 6:32 pm 
Аватар
RyuKo FanSubs

chibi_chibi TENX че ми каза за епизодите дано само да не съм дърт като излезнат новите
Hikari е тва е наи после един човек на мойто мнение :D

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 1 от 11 [ 162 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5 ... 11  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]