|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 12:21 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Nisekoi (Зима 2014) Публикувано на: Сря Юни 04, 2014 2:58 pm |
|
posteriori |
|
|
|
velush написа: 1/3 от шоуто беше доста забавна, а останалите 2/3 досаден пълнеж. Заслужава си, но няма да чакам с нетърпение евентуалния втори сезон. +1 Анимето определено имаше добри попадения, но това, което ме задържа до края, бе уникалната шафтска визия и подход. Останалото си беше низ от стандартни харемни клишета, без изглед за скорошна развръзка. Даже някъде четох, че по-нататък в историята се намесват още 3-4 женски, което малко ми убива желанието за по-нататъшно продължение. 7/10, приятна губевремка.
_________________ .~.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Nisekoi (Зима 2014) Публикувано на: Вто Фев 10, 2015 10:00 am |
|
lovelyangel666 |
|
|
Регистриран на: Вто Апр 10, 2007 5:01 pm Мнения: 5243 Местоположение: Outer Heaven
|
samara написа: Забавна си беше. Може би, защото е тотално странична история. Овата си е по мангата ве velush написа: Нещо не ми се гледа нито следващата серия, нито новото ТВ. Can't blame you. Такива истории няма какво да предложат, освен да попълват сюжета с добавяне на още героини с нови ключове и всички ще искат да си ги наврат в ключалката на Ichijou (that sounded wrong). Nisekoi e нещо като lite версия на to-love-ru, имаш много героини, всички натискащи се на главния, но той е прекалено nice guy, за да се хване с която и да било от тях, а и реално мангата трябва да приключи в този момент. А истината е, че мангите толкова задълбават в този сюжет, че авторите вече ги е страх да ship-нат главния с някоя героиня, защото разгневените отакута ще хвърлят молотовки през прозорците на къщите им.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|