|
Дата и час: Сря Фев 12, 2025 4:19 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Hunter x Hunter (есен 2011) Публикувано на: Нед Окт 02, 2011 11:28 pm |
|
TsukiAkari |
|
|
Регистриран на: Чет Юни 09, 2011 7:46 pm Мнения: 932 Местоположение: SPACE
|
^ Русият се казва Курапика Така де, изгледах първия епизод и ми допадна. Имам чувството, че просто няма смисъл да казвам нещо повече, защото всичко, което мисля е казано в по-горните коментари... О, също така и аз нямам търпение да видя Хисока! [защото на стария Хънтър стигнах само до 4-ти епизод (без причина го зарязах), а анимето го бях почнала главно заради "клоуна с картите"].
Последна промяна TsukiAkari на Нед Ное 06, 2011 4:29 pm, променена общо 1 път
|
|
|
Заглавие: Re: Hunter x Hunter (есен 2011) Публикувано на: Нед Окт 02, 2011 11:42 pm |
|
svenxxx |
TokiSubs |
Регистриран на: Съб Мар 13, 2010 5:36 pm Мнения: 5003 Местоположение: Нейде из родопското село Пловдив
|
Абе първи епизод беше добър. Артът ми хареса, OST-то го биваше г/д (фен съм на старото OST ), OP - нищо впечатляващо, ED - много добър! А къде са моментите с мечко-лисиците? Къде е срещата на Гон с Кайто? Къде е сцената, където Гон се запознава с Леорио и как хващат корабът заедно? (Е, знам, че беше филър и няма как да бъде включен в ремейка, но ме радваше. ) Къде са повечето детайли в анимето? Къде, къде-е-е-е? Оценка на 1-ви епизод - 8/10 - просто набързо претрупаха всичко в 1 епизод..., което ме навежда на мисълта, че това може да се случи и по нататък в анимето.
Хората често приемат традициите на техните предци, без да се съмняват, защото е по-лесно, отколкото да поемеш контрол над собствения си живот. Никой няма да дойде и да ни спаси, ако ние самите не искаме да се спасим.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Hunter x Hunter (есен 2011) Публикувано на: Пон Окт 03, 2011 10:12 am |
|
faye |
|
|
|
Първият епизод по-скоро ме разочарова. ПРепуснаха през историята(която отне на 1вото аниме 3 епа) като свръхсветлинен кораб. Не мога да кажа че е зле, но не бях и доволна. Малките моменти, които изграждаха героите в първото аниме бяха изгубени Неща които по-сериозно ме издразниха са сеюто на Гон, надали ще свикна лесно с нея , също доста светлата атмосфера. Нямаше да е зле да издокарат малко по-тъмни тонове с повече детаили - така се съмнявам, че ще направят анимето на нивото 5 годишни да го гледат, което хич няма да е добре за здрвето ми Понататък си има сцените, които изискват някакво ниво на реализъм.... Ще го следя, дори само заради факта че е HxH. Надявам се да достигне предшественика си и просто да го модернизира, но вероятно много ще очаквам
_________________ <3
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Hunter x Hunter (есен 2011) Публикувано на: Пон Окт 03, 2011 3:29 pm |
|
svenxxx |
TokiSubs |
Регистриран на: Съб Мар 13, 2010 5:36 pm Мнения: 5003 Местоположение: Нейде из родопското село Пловдив
|
Абе щом правят ремейк, значи ще анимират цялата манга, която излиза в момента и най-вероятно ще свърши, докато настигнат самата манга, дори да трябва да пускат филъри, които ще ми харесат, защото ще се радвам да видя неща, които не съм гледал в оригиналните ТВ серии.
Общо взето мисля, че не го правят, за да фейлнат отново... просто няма логика в това... Японците си я харесват тая манга и не биха я изоставили с недовършено аниме...
Хората често приемат традициите на техните предци, без да се съмняват, защото е по-лесно, отколкото да поемеш контрол над собствения си живот. Никой няма да дойде и да ни спаси, ако ние самите не искаме да се спасим.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|