|
Дата и час: Вто Мар 11, 2025 10:30 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Kore wa Zombie Desu ka? (зима 2011)  Публикувано на: Съб Апр 02, 2011 4:13 pm |
 |
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
Belgarion написа: Ох, трябва да издържа само още няколко дни и ще мога да го гледам цялото [c]  Свалих го и го почвам
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Kore wa Zombie Desu ka? (зима 2011)  Публикувано на: Вто Апр 19, 2011 9:11 am |
 |
zlobcho |
|
 |
Регистриран на: Сря Сеп 12, 2007 11:22 am Мнения: 5597 Местоположение: няма ме
|
 erejnion, ще ти издам една тайна, Eu по броня само в тентакъл рейп да участва пак няма да ми стане по-любимо анимето.  Не знам защо, но нецензурните ме кефят повече, не заради голотийките, аз хентай не гледам, просто някоя героиня като се изпльоска по гол задник пред главния герой ми е много по-забавно, отколкото ако се изпльоска в мъглата и оставят всичко на фантазията на зрителите. А в случая с цензурата на БДРипа ме издразни нещо друго, има хиляда и един начина най-малко да се направи цензура и без да се прибягва до замазване на участъци. Мога да ти дам много примери като Пламенният лабиринт (хем той е ечи), Урок по щастие, Адският съдник Енма и други такива. Та ако са искали да направят цензура е можело просто да я измислят да е някаква по-забавна, но те и за това даже не са се сетили.  Та с предния си коментар имах предвид ,специално за теб, че дори и нецензурно, пак не е станало по-забавно. Все толкова си тъпичко.
|
 |
|
Заглавие: Re: Kore wa Zombie Desu ka? (зима 2011)  Публикувано на: Вто Апр 19, 2011 6:54 pm |
 |
erejnion |
|
 |
Регистриран на: Вто Окт 02, 2007 3:35 pm Мнения: 4828 Местоположение: that one universe with answer 17/7
|
...не схващам, нали се оплакваш от това, че било цензурирано и в БД рипа; къде в предния коментар пише, че "дори и нецензурно, пак не е станало по-забавно"?
На мен лично не ми пука ама въобще за цензурата...
Между другото, нещо което не ми се дощя да пиша в предишния пост: последният епизод бе абсолютно ясно, че ще бъде "филър". Даже да не сте се усетили от предишния епизод, самото му начало показва, че ще е total randomness. И за такова нещо беше си супер интересно даже; и нужно бих казал. Показаха ни състоянието на взаимоотношенията между героите след събитията от предишния епизод; показаха ни хинт за следващ сезон (розовокосото нещо); и ни показаха Аюму в бронята на Eu. Мен тези три неща са ми достатъчни че да го обявя епизода за добър.
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|