Анимето е мн добро, наистина се накефих на него, имаше забавни моменти , екшън и разни светлинки които по начало ме радват Наистина е мн добро... но все пак препоръчвам ако някой не егледал да гледа другото аниме дето почва с Full Metal, защото то вече наистина е велико
Извинявам се за прапописа. А на мене Соуске ми е много сладък и единственото на което се хиля е физиономията му докато го бият. Иначе много му съчуствам. Моля elyon да няма и по-добре да стане така
_________________ Просто поредния анимехолик...
Заглавие:
Публикувано на: Нед Авг 06, 2006 9:49 pm
elyon
Регистриран на: Сря Мар 08, 2006 1:58 pm Мнения: 773 Местоположение: On a desert island with Asami *drooling*
направо падам от стола ,когато Chidori бие Souske!!!(даже съм си направила същото ветрило,а тука имам един приятел който направо намрази тва аниме!!:P)Ама понякога го съжалявам горкия..се готината мацка му виси над главата не направо е разбивач тва аниме ,обаче тоолкова бавно свалям 2рия сезон че просто не е истина!!!
направо падам от стола ,когато Chidori бие Souske!!!(даже съм си направила същото ветрило,а тука имам един приятел който направо намрази тва аниме!!:P)Ама понякога го съжалявам горкия..се готината мацка му виси над главата не направо е разбивач тва аниме ,обаче тоолкова бавно свалям 2рия сезон че просто не е истина!!!
Хммм...доколкото помня и аз свалях бавно TSR, така че явно го сваляш от същото място.. вече не помня откъде..
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 27 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения