|
Дата и час: Нед Фев 09, 2025 7:58 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Darker than Black 2: Ryuusei no Gemini (есен 2009) Публикувано на: Пет Окт 23, 2009 7:14 pm |
|
Kudrokoska |
|
|
Регистриран на: Съб Дек 23, 2006 4:06 pm Мнения: 3358 Местоположение: София
|
*фенгърли се на Мао-катеричката XD* Ебати епизода Суоу стана контрактор о.О Все още не схващам как ей така изведнъж стават о.О Хей верно си е загубил силите, ама пак си остава имба <3 и иска да убива Ийн *shock 2nd part* Mного се кефя, че Кирихара е отново на линия~ иии, ffs, как се дразня като не мога да разбера кой какъв е, за кого работи и кво иска XD
|
|
|
|
Заглавие: Re: Darker than Black 2: Ryuusei no Gemini (есен 2009) Публикувано на: Пет Окт 23, 2009 7:44 pm |
pepeto |
|
|
|
И все пак не каза 'I'm going to kill her' ми 'I'm going to kill 'her' ' ^^ Ми ако онази 'her' е онова русолявото с Mr. Smith , hmm
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Darker than Black 2: Ryuusei no Gemini (есен 2009) Публикувано на: Пет Окт 23, 2009 9:15 pm |
|
bloodsongg |
|
|
Регистриран на: Сря Окт 24, 2007 3:02 am Мнения: 1981 Местоположение: In the long episode
|
Ехх тоя Мао показаха предишното му тяло за да покажат, че е жив в друго xD май метеора пробуди силите на Суоу шото загуби и съзнание тогава, а July е като втора Ийн lol иска ми се нещо по заплетено ама не знам... и според мен не е Ийн, а някоя "друга" дето е в центъра на проблема пак.
|
|
|
Заглавие: Re: Darker than Black 2: Ryuusei no Gemini (есен 2009) Публикувано на: Пет Окт 23, 2009 10:52 pm |
|
Ryoka__ |
|
|
|
Не бил той катеричка. Че Мао ако го няма туй аниме запада Този не е Хеи бе - пие, не бие ток вече(а стреля с автомати), няма маска, изчезна му якия нож с въжето и натиска голи рорита надървения под Просто съм разочерован. А и оная пикла да вземе да извади пушка от никъде си в стил махо шоуджо..Пък и Юли от къв зор я наставляваше къде да стреля? Най-хубавото нещо е, че бандата отива в Токио, а и че Кирихара се появява с повече скрийнтайм<3
|
|
|
Заглавие: Re: Darker than Black 2: Ryuusei no Gemini (есен 2009) Публикувано на: Съб Окт 24, 2009 2:05 am |
krumisimo |
|
|
|
OMG! Мао наистина е летящата катерица... That was weird... Материализация на пушка от нищото, и то противотанкова... Поне готин ремунерейшън й измислиха на Суоу - да си прави оригамки... И аз искам да видим повечко Кирихара в следващите серии... Дано и скоро срещне Хей, да му бие два шамара и да го вкара малко в релси, че верно леко дразни... А какво, за бога, става с Йин?!... О_о Това "Ще я убия" накрая за нея ли се отнасяше... Ако е тъй, значи среброкоската е жива и Е НЯКЪДЕ ТАМ...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Darker than Black 2: Ryuusei no Gemini (есен 2009) Публикувано на: Съб Окт 24, 2009 3:04 am |
|
Wind_Falcon |
|
|
Регистриран на: Съб Яну 20, 2007 2:32 am Мнения: 8640 Местоположение: The Megastructure
|
OMG как ще я искате тая Кирихара ве, най-дразнещия персонаж в цялото аниме, колкото по-малко от нея, толкова по-добре. Това където тая извади снайпера беше изключително тъпо. Епизода спрямо първите 2 беше зле. И доколкото аз рабрах Хей е уж под ЦРУ, нали Мао му каза имаш нови заповеди, демек е при ЦРУ под прикритие ор съмтинг, и са ги збра Джулай и тая и са е все едно как си бяха при синдиката преди, че може още да са с тях.
И новия Хей > стария!
Едит: Тая май стана контрактор в сферата в която Хей си изкуби силите, така ми се струва.
|
|
|
Заглавие: Re: Darker than Black 2: Ryuusei no Gemini (есен 2009) Публикувано на: Съб Окт 24, 2009 1:03 pm |
|
Kudrokoska |
|
|
Регистриран на: Съб Дек 23, 2006 4:06 pm Мнения: 3358 Местоположение: София
|
Wind_Falcon написа: Едит: Тая май стана контрактор в сферата в която Хей си изкуби силите, така ми се струва. Определено беше там~ нали тогава първо и станаха такива безизразни очите, както когато извади пушката.. Ама на мен ми се струва пък, че е като една там от първия сезон, забравих термина, дето не осъзнаваше, че е контрактор.. Щото след това в оная къща пак беше няква емоционална (цивреща), а нали уж контракторите нямат емоции *о* Да са още в Синдиката не вярвам, все пак те искаха да унищожат Hell's Gate, а Хей попречи това да се случи... надали му се кефят още А пък Джулай нали по принцип е от МИ6.. и защо тръгна с тях хич не ми стана ясно.. освен и той да е влюбен в Хей
|
|
|
|
Заглавие: Re: Darker than Black 2: Ryuusei no Gemini (есен 2009) Публикувано на: Съб Окт 24, 2009 4:35 pm |
|
Super_Beast |
|
|
Регистриран на: Вто Яну 24, 2006 9:40 pm Мнения: 7954 Местоположение: FIRELINK SHRINE
|
Хахаааааа MAO е факаната катерица! Ок на нашия му изсмукаха силите и дано по бързо си ги върне че цял сезон ако кара така разчитайки на пиклата ще е зле. Това с пушката като стреляше биваше но от нищото да се пръква е fail.
_________________ It`s Over 9000!!!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Darker than Black 2: Ryuusei no Gemini (есен 2009) Публикувано на: Съб Окт 24, 2009 6:01 pm |
krumisimo |
|
|
|
Usagi, Kudrokoska по скоро имаше предвид момичето, дето ги палеше с поглед: Суоу обаче не е мораториум като нея, а си е контрактор (най-малкото - има си ремунерейшън)... Но пък Хей май е станал регресор като Хавок (и може би ще си върне силите ако точно се приближи до Адската порта)...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|