|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 7:04 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Macross Frontier (пролет 2008) Публикувано на: Чет Юли 17, 2014 1:56 am |
|
samara |
|
|
Регистриран на: Пон Юли 18, 2005 8:39 pm Мнения: 2483 Местоположение: някъде в облаците
|
За Мао от Frontier бях забравила. Иначе за пилота и сестрата и на мен така ми се стори, особено сцената с машината, която сякаш се превърна в крила и изчезна. Другите Макрос серии не знам дали да ги гледам. Бих се навила, ако/когато имам свободно време.
_________________ Good & Evil /// http://www.sdc-bg.com/
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Macross Frontier (пролет 2008) Публикувано на: Чет Юли 17, 2014 9:39 am |
|
velush |
|
|
|
Аз не ти ги препоръчвам. Оригиналният не е толкова зле, но анимацията е трагична, а и сюжетът е, как да го кажа...остарял е много лошо (аз пак си го харесвам)... Може да се каже, че някои култови моменти от него вече си ги видяла remake-нати във Frontier с по-добра анимация. Macross 7 е ужасен. Добавките към него (филм и OVA-та) не са толкоз лоши, но пък не знам дали ще имат какъвто и да е било смисъл извън контекста му. Macross Plus става, но е преди всичко драма и любовен триъгълник. Креативното участие на Шиничиро Уатанабе в заглавието не ми е от най-любимите. Алтернативните филми: има един самостоятелен (Macross II: Lovers Again...само не разбрах защо "отново"...тези хора ги виждаме за първи път), един алтернативен за Macross и два алтернативни за Frontier. Още има е кръстоска между Macross 7 и Frontier, но то си е recap на M7 (от който нищо не се разбира). Филмите концерти пък не ги броя за нищо. Та Macross Plus става (има филмов вариант, където 4-те серии съединени в едно + бонус сцени), ама лично аз не съм му фен.
_________________ Mama, don't whoop little Buford Mama, don't pound on his head Mama, don't woop little Buford I think you should shoot him instead
BANG!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Macross Frontier (пролет 2008) Публикувано на: Чет Юли 17, 2014 12:04 pm |
|
samara |
|
|
Регистриран на: Пон Юли 18, 2005 8:39 pm Мнения: 2483 Местоположение: някъде в облаците
|
Мерси за съвета. Като гледам и резюметата, голяма част от тях рециклират същите мотиви като тези, които видях вече във Фронтиер. Може би ще запазя идеята да гледам оригинала някога, но засега ми стигат.
_________________ Good & Evil /// http://www.sdc-bg.com/
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Macross Frontier (пролет 2008) Публикувано на: Сря Яну 27, 2016 4:57 am |
|
bg_voin |
|
|
|
Та някой да е гледал превюто на Делта? Честно казано I'm afraid to watch it 'cause I feel it will suck cock.
|
|
|
|
Заглавие: Re: Macross Frontier (пролет 2008) Публикувано на: Сря Яну 27, 2016 11:28 am |
|
velush |
|
|
|
alshu написа на 02.01.2016: Цитат: Macross Delta Preview Special - бахмаааму колко ужасно се оказа това. Първото нещо е, че най-неочаквано прилича повече на AKB0048 отколкото на Macross. Приликите с основният френчайз са най-много в областта на Macross 7 (Блях!!!). Злодеите са някакви deutsch sprechen бишонени, в които не мога да повярвам. Най-зле са тези неща, на които държа най-много: механичният дизайн и космическият екшън. Толкова ниско детайлно CGI не съм виждал от началото на 90-те. С впечатлението съм, че този сценарии е бил написан за някакво съвсем друго шоу, но са го присадили набързо в света на Macross. Най-много да изтърпя епизод-два...ако съм в достатъчно лигаво настроение.
_________________ Mama, don't whoop little Buford Mama, don't pound on his head Mama, don't woop little Buford I think you should shoot him instead
BANG!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Macross Frontier (пролет 2008) Публикувано на: Пон Фев 01, 2016 9:39 pm |
|
RayofVictory |
|
|
|
bg_voin написа: Та някой да е гледал превюто на Делта? Честно казано I'm afraid to watch it 'cause I feel it will suck cock. Три думи, които най-добре го описват: Macross on drugs.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|